rdeki
Elita
- Poruka
- 17.948
Mnogo je slatka...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nevidjeno originalno.Pronašla sam na jednom sajtu, sastav beogradskog osnovca o sovi, ulepšao mi je dan
SOVA
Sova je ptica.Ona danju spava, a noću je potpuno slepa, kao slepi miš.Pošto ja ne znam puno o sovi, pisaću o životinji koju znam.
To je krava.Krava je sisar.Ona ima šest strana, gornju, donju, levu i desnu.Na zadnjoj strani je rep, na kraju repa je jedna četka.Ona služi da se krava brani od muva, da ne bi upadale u mleko.Mleko visi ispod krave.
Na prednjoj strani je glava, koja služi da na njoj rastu rogovi.Rogovi služe da bi krava bola.Glava služi da bi na nju stala i usta.Krava jede malo, jer jede dva puta.Usta služe i da bi krava mukala.Ako ne muče, onda su joj usta puna.
Muška krava je vo.Vo nije sisar.
Meni još uvek nije jasno kako se dobija mleko.
![]()
Provala cetverogodisnjeg sina moje drugarice. Tusira se ona i sin upada u kupaonu (ona ima bas velike grudi) i konstatuje: jeeee imas sike. Kaze ona: pa sve mame imaju sike. On: Neeemaaajuuu, Marina nema (na zalost ja)))
Mama: "Hajde Jano da jedes, da porastes velika"
Jana(4,5): "Baba, ne raste se velika kad puno jedes, nego se raste sa godinama"
...mis'im, sta reci...
Brala ja u srednjoj školi maline kod nekih ljudi, preko leta. I kod njih sam stanovala za to vreme. Na kupatilu nisu imali ključ, ali zato imaju tada trogodišnjeg Aleksu.
Udjem ja na kraju branja jednom da se okupam, i čujem njega kako se vrzma oko vrata, pa gledam čime da se pokrijem ako udje. U tom momentu čuje se njegova majka iz kuhinje: ,,Aleksa, nemoj ulaziti u kupatilo, seka se tušura", a on odgovara:
,,Neću, neću, samo gledam kroz rupicu na vratima".