Dečiji biseri

Pržim jaja za večeru i pitam ko će kako da mu pripremim.
Ćera kaže: 'Ja bih na oko'.
Obraćam se sestriću (tada je imao 3 godine): 'Hoćeš i ti jaje na oko?'
On odgovara: 'Neću ja hoću na usta, gladan sam.'

Šestogodišnje dete pita majku hoće li ići kod XX prijatelja da ga posete. Majka odgovara da prvo mora da proveri šta rade, da li su kod kuće i da nemaju slučajno neke goste, a detence kaže:
'Pa šta brineš o tome, bićemo im mi gosti.' :eek:

Кошкају се моја два магарета, мали навалио на већег да се туку и у једном тренутку и питам малог шта ради... А, па ништа, хоћу да га пољубим.

За славу, дошле баба-тетке кад, овај старији почне да дели комплименте жени: дивна вам је та боја косе, је л то божуле?

Ovo je tuzni biser. Rucamo moj 10ogodisnji sin (tada) i ja, u tisini, i on odjednom pita: "Mama, da li ti pamtis da je tata nekad bio srecan?" :(

:( Šta je rekao tata?

Кошкају се моја два магарета, мали навалио на већег да се туку и у једном тренутку и питам малог шта ради... А, па ништа, хоћу да га пољубим.

За славу, дошле баба-тетке кад, овај старији почне да дели комплименте жени: дивна вам је та боја косе, је л то божуле?

Jel to božule? :)

eqrqm8.jpg

Nije biser, više je anegdota.

Kada je sestra bila mala, dolazio pop da sveti vodicu i po običaju ostavio bosiok u činiji. Deda legao da spava, sestra se ušunjala uzela bosiok i krenula da prska dedu i viče; Amin, amin"

Sestra kada je bila mala traži ,,nagazi", kuka, vrišti, a mi nemamo pojma šta hoće.
Ispade na kraju da je DALJINSKI

Isti slučaj bio na nekoj svadbi, postaviše predjelo a ona pola sata traži pečenje. I tako je molimo da sačeka, pečenje će posle, a ona ne da za pravo. traži pečenje i gleda u ova. Ispade na kraju da je ČAJNA KOBASICA.

Juče sam pokušao da se našalim sa jednom osmogodišnjom devojčicom:
- Kako ide škola?
- Dobro.
- Znači dobro ide, pomera se? Koliko je prešla?
A ona meni na to, kao iz topa:
- Pomera se. Eto pre neki dan jedva sam je pronašla koliko se pomerila.

Dimitrije(tad je imao 2,5 god) otisao je kod bake i deke,i igrao se sa dekom jurnjave oko fotelje.U jednom trenutku deda je tresnuo nogu u fotelju i poceo da kuka:jaoooooo,moja noga.
Dima:Daj deda da ljubim da prodje!
Deda:Nemoj sine,prljave su dedi noge.
Dima:Onda poljubi sam....:heart::)

Nije biser al' je APSOLUTNO PREDIVNO!!!

obratite paznju kako mijenja intonaciju, staje na tacki i zarezu i koliko je bitno stivo pa mu je ozbiljno pristupila....:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

tata je divan btw....divno...mmmm...kuca puna radosti! (zasto su moji porasli) :)

Poslednja izmena:

Back