Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
Zar nam ne pravite problem sa transportom preko naftovoda JAMAL?Radovane pa vi naftu nabavljate preko Hrvatske![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar nam ne pravite problem sa transportom preko naftovoda JAMAL?Radovane pa vi naftu nabavljate preko Hrvatske![]()
Da pogađam? Vi znate što je najbolje za nas i vas bi mi trebali pitati što da radimo?i Milosevic je uredno dobijao izbore i osvajao vlast.
A sto se tice NATO, ne verujem da je hrvatski narod imbecil sa IQ 0 da bi imali zelju da udju u NATO. (Politicare ne racunam u ljudska bica to jest u narod).
Uostalom, znamo na koji nacin se siri NATO, a taj nacin nije mimoisao ni hrvatsku. Ako jednog dana Srbija udje u NATO, znamo da to nece biti volja srpskog naroda..................KAO STO NIJE BILA VOLJA NI HRVATSKOG NARODA DA UDJE U NATO.
Kao i sve NATO-zemlje i hrvatska se obrela u NATO putem korupcije, pretnje, ucena................ne hrvatskog naroda, vec hrvatskih politicara........i , naravno, zahvaljujuci NATO-redarima kojih ima svugde pa i ovde na forumu.
Zato, sedi, odlicno, 100 dolara.

Prosječna plaća za 04/2023 je bila 1122€Koliko nafte moze da se kupi za 1100 €?
slusaj, za srbe nacionaliste nema nista lepse nego da na nisanu drzi NATO-hrvata. Al ja nisam nacionalista i ostaje mi samo da vas zalim......dok budete ginuli pod NATO-zastavom u ukrajini., Tajvanu.............a mozda i na kosovu.Da pogađam? Vi znate što je najbolje za nas i vas bi mi trebali pitati što da radimo?
E pa što se tiče članstva u NATO-u, ja smatram da je to bila bolja hrvatskog naroda i podržavam to!
Nemoj ti nas žaliti, nema razloga za to. To je ono što smo htjeli i željeli. Sloboda nema cijenu, a biti u NATO-u znači biti slobodan. Onaj tko ide u profesionalne vojnike ide zato jer to voli i svjestan je svih opasnosti koje idu uz to.slusaj, za srbe nacionaliste nema nista lepse nego da na nisanu drzi NATO-hrvata. Al ja nisam nacionalista i ostaje mi samo da vas zalim......dok budete ginuli pod NATO-zastavom u ukrajini., Tajvanu.............a mozda i na kosovu.
uskoro cete videti dal ce na ruski front ici samo profesionalci. Kad Pentagon naredi, na ruske bajonete ici ce i hrvatske babe, deca........svi u zastitu americkih nacionalnih interesa.Nemoj ti nas žaliti, nema razloga za to. To je ono što smo htjeli i željeli. Sloboda nema cijenu, a biti u NATO-u znači biti slobodan. Onaj tko ide u profesionalne vojnike ide zato jer to voli i svjestan je svih opasnosti koje idu uz to.
Nato ima 0 žrtava a tvoj "novi svet" stotine hiljadauskoro cete videti dal ce na ruski front ici samo profesionalci. Kad Pentagon naredi, na ruske bajonete ici ce i hrvatske babe, deca........svi u zastitu americkih nacionalnih interesa.
Zar ukrajina nije najbolji primer ? To znate i vi, al nemate izbor. Vasi su vas politicari uvalili u NATO-okove i spremite se za groblja.
pa samo u ukrajini broj poginulih NATO-hrvata je na tisuce.........o amerikanci, englezi, ukrajinci, crnogorci, makedonci...........da i ne govorim.Nato ima 0 žrtava a tvoj "novi svet" stotine hiljada
Ovako mogu da vas prcaju do kraj svet
Svugdje gdje je nafta bagatela je zbog velikih subvencija.Dobro, evo slavite 10 godina braka sa EUnijom, ok, lepo je to, a sad mi reci JESTE LI SE ZA OVIH 10 GODINA VRATILI NA STANDARD OD PRE SECESSIJE, NA STANDARD KOJI STE IMALI ZA VREME JUGOSLOVENSKOG PREMIJERA ANTE MARKOVIĆA ?
Prosečna VSS plata vam je bila 1200 DM, litar dizela na INA pumpama koštao je 50 feninga (pola marke, za mlađu populaciju).
Za zaradu si mogao kupit dakle celih 2.400 litara dizela . Ako makina troši 6 l na 100 onda dobijemo 2400/6 x 100 = 40.000 km
Zavidna kilometraža ne ?
A danas ?
Dizel košta 1,52 eura x 6 = 9,12 eura za 100 km . Da bi prešao 40000 treba ti 400 x 9,12 eura = 3.648 eura
Imate li danas prosečnu zaradu približnu ovom iznosu ?
Ako nemate, onda nešto nije kako bi trebalo biti ne? Neko vas je preveslao izgleda ?![]()
Koliko je predizbornih obećanja ispunio? Ni jedno. Upravo suprotno, Srbiji se izdešavalo sve obrnuto od onog što jer on obećavao.i Milosevic je uredno dobijao izbore i osvajao vlast.
Hrvatski narod je uvijek bio okrenut zapadu. Niti je bilo ucjene niti korupcije. To je bila naša želja. Toliko jasna da nije trebalo ni provoditi referendum o tome. Kad se ulazilo, bila je nekakva lijeva ekipa (20-ak nevladinih udruga, pojedine izvanparlamentarne stranke, studentske organizacije i ad-hoc organizirane skupine), pokušala prikupiti potpise za referendum o ulasku, nije im narod dao ni 1000 potpisa.A sto se tice NATO, ne verujem da je hrvatski narod imbecil sa IQ 0 da bi imali zelju da udju u NATO. (Politicare ne racunam u ljudska bica to jest u narod).
Uostalom, znamo na koji nacin se siri NATO, a taj nacin nije mimoisao ni hrvatsku. Ako jednog dana Srbija udje u NATO, znamo da to nece biti volja srpskog naroda..................KAO STO NIJE BILA VOLJA NI HRVATSKOG NARODA DA UDJE U NATO.
Kao i sve NATO-zemlje i hrvatska se obrela u NATO putem korupcije, pretnje, ucena................ne hrvatskog naroda, vec hrvatskih politicara........i , naravno, zahvaljujuci NATO-redarima kojih ima svugde pa i ovde na forumu.
Zato, sedi, odlicno, 100 dolara.
prema tvom pisanju zakljucujem da si HVO. U kontaktu sam i sa bosanskim hrvatima i sa utohtonim hrvatima i znam razliku u pameti, mentalitetu, ........Koliko je predizbornih obećanja ispunio? Ni jedno. Upravo suprotno, Srbiji se izdešavalo sve obrnuto od onog što jer on obećavao.
Hrvatski narod je uvijek bio okrenut zapadu. Niti je bilo ucjene niti korupcije. To je bila naša želja. Toliko jasna da nije trebalo ni provoditi referendum o tome. Kad se ulazilo, bila je nekakva lijeva ekipa (20-ak nevladinih udruga, pojedine izvanparlamentarne stranke, studentske organizacije i ad-hoc organizirane skupine), pokušala prikupiti potpise za referendum o ulasku, nije im narod dao ni 1000 potpisa.
prema tvom pisanju zakljucujem da si HVO. U kontaktu sam i sa bosanskim hrvatima i sa utohtonim hrvatima i znam razliku u pameti, mentalitetu, ........
I kod nas je isti slucaj. Ogromna je razlika izmedju kosovskih, bosanskih sa jedne strane i sa druge strane autohtonih srba.
Nama su svi problemi dosli od srba van Srbije kao sto su i Hrvatskoj svi problemi dosli iz Hercegovine.
Da se ne lazemo.
dalmatinac...........? svi dalmatinci su sisli sa hercegovackih brda ................zato srbi i ne idu u dalmaciju vec u kvarner i istru , ravne kotare.Kakav te HVO spopao?
Dalmatinac, sin vlaja i otočanke, rođen i odgojen u Dalmaciji, školovan i živim u Zagrebu.
U BiH bio točno 2 puta u životu tamo krajem sedamdesetih, jednom u osnovnjaku otišli na jednodnevni izlet u Mostar, drugi put isto u osnovnjaku, išli do Titove pećine u Drvaru, a onda do glamočkog polja u spomen Ivi Loli Ribaru.
Moji su iz Zmijine, kolijevke hrvatstva od stoljeća sedmoga.dalmatinac...........? svi dalmatinci su sisli sa hercegovackih brda ................zato srbi i ne idu u dalmaciju vec u kvarner i istru , ravne kotare.

Moji su iz Zmijine, kolijevke hrvatstva od stoljeća sedmoga.
Nego kakve to veze ima s tim jesu Hrvati za NATO i EU ili nisu. Pa yebatepatak mi smo bili za Hitlera i 3 reich, gdje ne bi bili za EU i NATO
Šteka malo morgen. Nemreš proći Splitom od cica i ******, sve puno ka šipak.Sezona vam šteka.
Hoće li biti zimi za paštu?

Da, moj profesor Mržnje prema prekodrincima De Sisti se ne javlja nešto, ne znam da li je OKprema tvom pisanju zakljucujem da si HVO. U kontaktu sam i sa bosanskim hrvatima i sa utohtonim hrvatima i znam razliku u pameti, mentalitetu, ........
I kod nas je isti slucaj. Ogromna je razlika izmedju kosovskih, bosanskih sa jedne strane i sa druge strane autohtonih srba.
Nama su svi problemi dosli od srba van Srbije kao sto su i Hrvatskoj svi problemi dosli iz Hercegovine.
Da se ne lazemo.
Da se ne lažemo Hrvatska baš i nema nekih velikih problema. Da nam nije mora bili bi dosadni ka Belgija.Hrvatskoj svi problemi dosli iz Hercegovine.
Da se ne lazemo.

I šta bi vam falilo?Da onomad nismo ušli u EU, danas bi bili ala Srbija.![]()
Alo.Šteka malo morgen. Nemreš proći Splitom od cica i ******, sve puno ka šipak.
To šteka samo u glavama indexovih dnovinara.
Do kraja 6 mjeseca 9% više noćenja nego 2022 i 3% više od rekordne 2019. A cijene noćenja otišle uduplo. 'benti sve ako ove godine ne pokupimo 20 000 000 000 eura![]()