Hrvatska slavi 30 godina. Slavi se Oluja u Sinju

Interesantni smo mi narodi. :aha: 80 godina ne možemo da smirimo strasti jedni prema drugima. Ameri ratovali sa Englezima, imaju Dan Nezavisnosti, danas najbolji saveznici. Engleska sa Francuskom, isto. Srbin ide kod Nemca, ne pominje mu ratove Itd. A ovde kad padne krv to je zauvek.
Srbi, Hrvati i ostali Balkanci odlaze kod Nemaca ocekujuci milostinju uz to pravdajuci nevideni pogrom i pokolj nad njihovim neduznim stanovnistvom koje nije ucestvovalo u WWII, do tada nevideno na prostorima na kojima je izvrseno etnicko ciscenje nad njima.

Na forumu, forumasi koji su dobili nemacku milostinju samim primanjem istih u svoju drzavu takode spominju da ih je zadesila zasluzena sudbina sto je uz mesanje u njihova unutrasnja pitanja najblaze receno vrh licemerja.

Najogavnije je tvrdenje spomenutih cinjenica sa strane forumasa nedavno pre odlaska u Austriju koja na pitanje sta sa takvim stavom trazi medu njima umesto odgovora postavljaca pitanja blokira, postavlja na ignore listu. ne bih ulazio u njena i njihova osecanja kao i uzroke, ali iznesena primedba da "ne pominju njihove ratove" nije tacna.

Dobronamerni odnosi "zapada" jednih prema drugima gde je najupecatljivaja podmukla zamena stanovnistva olicina u izbeglickoj krizi i u zadnje vreme dovodenjem istih pod maskom radnih ugovora sa strane prethodno instalirane administracije je prica za sebe, akteri su isti oni koji su projektovali raspad SFRJ samim time i oluju koju Hrvati bez njihove pomoci ne bi mogli ni zamisliti.

Zivjela Oluja! Dan kada su Hrvati zapoceli konacno unistenje sopstvene drzave i poceli da je pretvaraju u balkanski Banglades! 😁
Ako aludiraš na neke koji su se radi počinjenih zločina 91 odselili 95....ne brini...potomci im se vraćaji i nisu uopće borbeni već radišni 👍

IMG-20250802-WA0002.jpg

Ako aludiraš na neke koji su se radi počinjenih zločina 91 odselili 95....ne brini...potomci im se vraćaji i nisu uopće borbeni već radišni 👍

Pogledajte prilog 1766108
U Cro ima oko 25 000 gradjana Srbije na radu, no nije potvrdjeno da su to sve Srbi jer Srbija za razliku od patoloske Hrvatske ima brojne manjine.
To je ukupno opet deset puta manje od etnickim ciscenjem ociscenih Srba iz Hrvatske.

Teritorije su vam puste, dolaze vam kako vidim po radnim vizama
iz Azije: Nepal (~35.600), Indija (~20.500), Filipini (~14.700)

Sad kad Indijci pocnu da se mesaju s Hrvaticama nastace konacno novi hrvatski covIk. 😆

U Cro ima oko 25 000 gradjana Srbije na radu, no nije potvrdjeno da su to sve Srbi jer Srbija za razliku od patoloske Hrvatske ima brojne manjine.
To je ukupno opet deset puta manje od etnickim ciscenjem ociscenih Srba iz Hrvatske.

Teritorije su vam puste, dolaze vam kako vidim po radnim vizama
iz Azije: Nepal (~35.600), Indija (~20.500), Filipini (~14.700)

Sad kad Indijci pocnu da se mesaju s Hrvaticama nastace konacno novi hrvatski covIk. 😆

Od 25.000 građana Srbije na radu u RH većina su Srbi ..

odliva brze. Brze ce propasti.

Није Хрватска отворила ништа ушли у ЕУ, тако ако би нас примили исто би се десило.

Можемо прићати колко хочеш да Косово бранима јер га не призамо али ако демографију и економију средимо онда купујемо задим Шиптарима на Косову цело Косово за пензију, а како изгледа Босна и исто тако.

Ljudi se u Sinj povodom koncerta Marka Perkovića Thompsona slijevaju sa svih strana – iz okolnih mjesta, iz cijele Dalmacije, pa i šire.

Automobili se slijevaju prema centru, kafići su puni, a s glavnog sinjskog trga, onog dr. Franje Tuđmana, orila se pjesma. Sad su već u koloni tisuće na putu prema sinjskom Hipodromu.

Atmosfera je kroz cijeli dan euforična, a očekuje se da će večerašnji koncert, koji dolazi u sklopu proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, privući 150.000 posjetitelja.

Redari, volonteri i policija već reguliraju promet, a organizatori poručuju svima koji dolaze da dođu ranije i - sa strpljenjem.

https://n1info.hr/vijesti/foto-vide...i-thompsonovog-koncerta-pogledajte-atmosferu/

https://n1info.hr/vijesti/foto-vide...i-thompsonovog-koncerta-pogledajte-atmosferu/
zasto na tu proslavu nije pozvan i pobednik ?

Није Хрватска отворила ништа ушли у ЕУ, тако ако би нас примили исто би се десило.

Можемо прићати колко хочеш да Косово бранима јер га не призамо али ако демографију и економију средимо онда купујемо задим Шиптарима на Косову цело Косово за пензију, а како изгледа Босна и исто тако.
Koji je ovo jezik? Google translate ga neprepoznaje.

Samo se ti tješi, imaš more informacija po forumima i iskustvu sezonskih radnika u RH.

Što bih se ja pa tešila, iznosim ono što znam i uglavnom ono što sam lično videla.

Sigurno da među sezoncima ima I Srba, ko kaže da nema ali to vaše nipodaštavanje nesrećnika koji su trbuhom za kruhom došli na mukotrpan sezonski rad u ne baš prijateljski nastrojenu sredinu ne treba omalovažavati.

Da vam nije njih, ko bi vam to radio?

Bar malo tolerancije i ljudskosti nije na odmet., pristojnosti radi bar :)

Što bih se ja pa tešila, iznosim ono što znam i uglavnom ono što sam lično videla.

Sigurno da među sezoncima ima I Srba, ko kaže da nema ali to vaše nipodaštavanje nesrećnika koji su trbuhom za kruhom došli na mukotrpan sezonski rad u ne baš prijateljski nastrojenu sredinu ne treba omalovažavati.

Da vam nije njih, ko bi vam to radio?

Bar malo tolerancije i ljudskosti nije na odmet., pristojnosti radi bar :)

Sasvim je kriva ideja da se ne voli radnike iz Srbije i BiH. Sasvim suprotno.

Back