Enigma
Domaćin
- Poruka
- 4.871
Ja nisam pobjedio.Nisi ni ti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam pobjedio.Nisi ni ti.
Laž.Nije to nikakvo etničko čišćenje niti išta slično, nego najobičnija bježanja poraženih.
Zar niste 12.05.1991. imali referendum o otcjepljenju Krajine od Hrvatske i gdje je više od 94% glasalo za? Pet godina ste se oružjem borili da ne živite u Hrvatskoj jer mrzite Hrvatsku i Hrvate. Pa kad ste vidjeli da gubite dali ste se u masovnu bježaniju jer ostanak i život u Hrvatskoj za vas nije bila opcija.
Činjenica je da preko svega Knin uopšte nije bio branjen.
Šta mu se pravdaš? Trol.Ja nisam pobjedio.
Knin se u oluji nije branio,ali mnogi ne znaju da je Hrvatima trebalo 9 mjeseci da dođu do Knina.Od operacije zima 94 početkom decembra 94,pa sve do pada Knina 5.8.95.Činjenica je da preko svega Knin uopšte nije bio branjen.
Koga ste pobijedili? Ovo slavite?
Pogledajte prilog 1765974
Nisam ni ja.Ja nisam pobjedio.
koliko bosanskih muslimana, koji tvrde da je njihov poslednji bosanski kralj, slave Osmanlije i sultane..na primer, slave Mehmeda FatihaKoliko je džamija ostalo u Srbiji poslije Turaka? Beograd je imao 270 džamija. Koliko ih ima danas?
Aleksa obrati pažnju na scenu broj 2,a ni broj 4 nije loša.
Činjenica da je pre toga bilo mnogo napada koji su odbijeni, ali cela situacija deluje kao da se iz nekog razloga u jednom trenutku odustalo od odbrane samog Knina.Knin se u oluji nije branio,ali mnogi ne znaju da je Hrvatima trebalo 9 mjeseci da dođu do Knina.Od operacije zima 94 početkom decembra 94,pa sve do pada Knina 5.8.95.
Da bi došli do Knina i zauzeli ga Hrvati su izveli 5 vojnih operacija.
Operacija zima 94
Operacija skok 1
Operacija skok 2
Operacija ljeto 95
Operacija oluja
Vujo Prica, kao da su ga po tebi napravili.Aleksa obrati pažnju na scenu broj 2,a ni broj 4 nije loša.
Aco,šta misliš da li bi u sceni dva mogo biti ja?Vujo Prica, kao da su ga po tebi napravili.![]()
U svakoj, svestran si.Aco,šta misliš da li bi u sceni dva mogo biti ja?
Ili u ovoj?
Kad su Hrvati zauzeli Grahovo 28.7.95. i vrhove Dinare sudbina Knina je bila zapečaćena.Činjenica da je pre toga bilo mnogo napada koji su odbijeni, ali cela situacija deluje kao da se iz nekog razloga u jednom trenutku odustalo od odbrane samog Knina.
Scena broj dva mi ne izlazi iz glave.U svakoj, svestran si.![]()
Pa što su ti Hrvati, kad su već zauzeli Grahovo, okitili ga kao da je u Srbiji?Kad su Hrvati zauzeli Grahovo 28.7.95. i vrhove Dinare sudbina Knina je bila zapečaćena.
Nije ti više moglo bit odbrane.Plus toga što su Hrvati bespilotnim letjelicama snimili artiljerijske položaje oko Knina i tukli precizno po njima 4.8.95.
Imaš u centru Dubrovnika na stradunuAko pogledamo naše crkve po svetu gde je naša dijaspora u nekim gradovima ima jedna ili ni jedna.
Aco jesi pročito šta piše na školi,zgradi šta li je već?Pa što su ti Hrvati, kad su već zauzeli Grahovo, okitili ga kao da je u Srbiji?
![]()
Da to i jeste ironija da su bivsi pravoslavni Srbi sada najveci srbofobi.Nemoj samo o Sinju! Tamo su najžešći Dinarci.![]()
Oni su vazda pijani nemaju vremena za to što ti pričašDa to i jeste ironija da su bivsi pravoslavni Srbi sada najveci srbofobi.
Tipican sindrom konvertita.
Na takve stvari neces da naidjes u Zagorju.
![]()