Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
realno...Sigurno pridobija glasove ženske populacije na osnovu svog seksipila.![]()
@tema:
Umemo da volimo.
A kaj se ti javljas kad nisi dećak?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
realno...Sigurno pridobija glasove ženske populacije na osnovu svog seksipila.![]()
@tema:
Umemo da volimo.
realno...
A kaj se ti javljas kad nisi dećak?![]()
Realno...
Pa to što su mi ocekli pišicu ne znaći da nisam dećak u duši.
Pun forum "transvestita".
Realno...
Pa to što su mi ocekli pišicu ne znaći da nisam dećak u duši.
pitanje je namenjeno mladjim muskarcima.da li umete stvarno da volite,ili se vama sve sastoji od muvanja,ljubljenja,vatanja,i zeljom za novim iskustvima?
i ako stvarno volite,koliko volite?i sta bi ste uradili da zadrzite osobu koju volite?
ponavljam,zanimaju me odgovori mladjih muskaraca,ali nisu na odmet ni oni od starijih...![]()
Zašto?!Kazu da muske suze znace mnogo vise nego zenske...Smatram to istinom...Iskreno volela bih da vidim nekog muskarca kako pace,zbog neke devojke.. : )
pitanje je namenjeno mladjim muskarcima.da li umete stvarno da volite,ili se vama sve sastoji od muvanja,ljubljenja,vatanja,i zeljom za novim iskustvima?
i ako stvarno volite,koliko volite?i sta bi ste uradili da zadrzite osobu koju volite?
ponavljam,zanimaju me odgovori mladjih muskaraca,ali nisu na odmet ni oni od starijih...![]()
jesi hepi?
Mislim da je htela odgovore poput:"Ja ne volim nikoga,ja sam bahati gad i samo iskoriscavam devojke!"![]()
(a ko su Đole i Sajko?kad već umeju da vole, da ih najdem...
)
Mislim da je htela odgovore poput:"Ja ne volim nikoga,ja sam bahati gad i samo iskoriscavam devojke!"![]()
tema: ma ljubaw nikome nije dobro donela...
Jednom i ja da se sa nekim slozim!
joj...joj...da vidi ovo craizy girl![]()
Overu šta si opet nadrndan?!
Ne kontaš da te zajeb. -.-
A i u ovoj državi valjda postoji sloboda govora... makar to...