decaci,da li umete da volite?

Nema takvih.
Svi su oni, jelte, svinje šovinističke i ženski život se svodi na patnju i suze, od ranih tinejdžerskih godina pa do duboke starosti.

:roll:

TAKO JE !

Svi su oni svin...Cek pa ja sam musko ...Pa to se odnosi i na mene :D ... :P

Sad malo ozbiljno...Naravno da znamo da volimo ...Bar mogu to da kazem za sebe .Volio sam samo jednom ,ali znam da sam volio ...Bilo je dosta cura ali samo jedna prava ljubav i znam da je to bilo to ...Ax svemu lepom dodje kraj

:worth:
Upravo tako...
Mada, dosta mojih vrsnjaka su bili bas zaljubljeni, neki se voleli, neki i dalje... Ali ja sam totalno neemotivna...Plasim se da nesto nije u redu samnom.:neutral:;)

E nađosmo se nas dve... :D

Ne, ne brini, nije da nije nešto u redu sa tobom, već je to deo tvoje ličnosti... Svaki stav, razmišljanje i svaka tvoja karakteristika je deo tvoje ličnosti... Mi smo mlade, imamo 14-15 godina, imamo još puuno godina pred sobom da volimo...
Ne moramo sada... Sada možemo da budemo neemotivne... A kada se pojavi neko stvarno vredan za par godina, onda ćemo biti... Emotivne... ;):p

Nemoj da se plasis, ja sam isto tako neemotivan i "hladan" iznutra, nikad se nisam vezivao ni za drugove ni za porodicu, a pogotovo ne za devojke, to mozda zvuci i deluje odvratno, ali u stvari meni je lakse da guram napred...
Baš sam nešto skoro razmišljao na tu temu o sebi... I došao do zaključka da sam takodje poprilično hladan, odnosno nisam toliko hladan koliko sve neke emocije zakopavam duboko u sebi. I onda se razjedam iznutra. Što se vezivanja tiče - tu se vežem za dve, maksimalno tri osobe u koje imam bezrezervno poverenje...

E nađosmo se nas dve... :D

Ne, ne brini, nije da nije nešto u redu sa tobom, već je to deo tvoje ličnosti... Svaki stav, razmišljanje i svaka tvoja karakteristika je deo tvoje ličnosti... Mi smo mlade, imamo 14-15 godina, imamo još puuno godina pred sobom da volimo...
Ne moramo sada... Sada možemo da budemo neemotivne... A kada se pojavi neko stvarno vredan za par godina, onda ćemo biti... Emotivne... ;):p

Heh, imamo slican...pogled na svet...!
Jeste deo moje licnosti, imam jak karakter, jednostavno mi ne ide ...da se zaljubim. :DA i nije da hocu. Super mi je ovako.:manikir: Smucile su mi se te suze oko mene, i jecanja, patnje.... Kao sto kazes, ima vremena i za to!;)

Baš sam nešto skoro razmišljao na tu temu o sebi... I došao do zaključka da sam takodje poprilično hladan, odnosno nisam toliko hladan koliko sve neke emocije zakopavam duboko u sebi. I onda se razjedam iznutra. Što se vezivanja tiče - tu se vežem za dve, maksimalno tri osobe u koje imam bezrezervno poverenje...

Mislim da to nije dobro...Ne treba nista da cuvas u sebi...Posebno ne da te jeda iznutra...
Ali mislim ako si ti tako navikao onda ok..Ja za razliku od tebe ne mogu da cuvam ista u sebi,ja zelim i cuvam par min i onda obavezno kazem bratu,ili najboljoj frendici..Ako se to nesto ice mene,ali ako je nesto sto se tice drugog cutim ko zalivena...:cool:

I izjedas se iznutra!:lol:

hahahahahahaha....:hahaha:...

Pa nije bas tako...Pazi ja ljudima dodjem kao psiholog,prilaze mi ljudi,koje poznajem naraFski,i onda mi pricaju o svojim problemima...Meni to nesmeta...Meni je zanimljivo da slusam o njihove probleme i volim da im pomognem ako mogu,ako postoji nacin...Posle razmisljam o njihovim mukama i smisljam resenje...I sve tako u krug...Nikom do sada nisam rekla ni jednu tajnu koju mi je neko drugi rekao...:)

Zato otvorena slusaonica..Slobodno mi pricajte...:)

Back