Evo napisaću i ja nešto o povezanosti tvoje debele, nezasite, arogantne nacije sa decom koja umiru u africi. Ne samo što ste im pojeli sve resurse pa umiru od gladi, ajde i to što im licemerno serete o moralu jedenja - hrane (pojeli bi i tebe da im ponudiš), nego je samo pitanje vremena kad ćete i njih da bombardujete.

Moja nacija nije debela,jer gojaznost izaziva ishrana mesom koja dovodi do holesterola i zacepljenja artrija i koronarnih oboljenja srca.
Kad vec napadas odredjene slojeve napisacemo nesto i o teletabisima koje si postavila za avatara ( ucitelj ) nakon cijeg prikazivanja je bilo dosta protesta roditelja da se zabrane jer pogubno uticu na malisane izazivajuci imbecilnost kod mladih.
Vladina predstavnica za dečja prava Eva Sovinska izjavila je jednom lokalnom listu da postoje sumnje da ta popularna Bi-Bi-Sijeva serija, namenjena deci predškolskog uzrasta, promoviše homoseksualnost. 
 Konzervativna poljska vlada, u pokušaju da zauzda "homoseksualnu propagandu" na malom ekranu, rešila je da "presliša" i junake dečje serije "Teletabisi"
Eva Sovinska je kazala da će grupa psihologa biti pozvana da proceni seriju. 
 "Primetila sam da (Tinki Vinki) ima žensku torbicu, ali nisam odmah shvatila da je to dečak. U početku sam mislila da če torbica predstavljati teret za tog Teletabisa... Kasnije sam uvidela da to može da ima homoseksualni predznak", rekla je Sovinska.
Poljski ministar obrazovanja Roman Gjertih predložio je donošenje zakona koji predviđaju otkaz za nastavnike i profesore koji promovišu "gej životni stil" u školi.
Teletabisi žive u zemlji Dembeliji. Oni su klasicni neradnici, cije se socijalne aktivnosti svode iskljucivo na igru i pevanje. Pa cak i ti elementi su svedeni na krajnje "debiloidne" forme, jer igraju se na vrlo cudan nacin: dva Teletabisa iz suprotnih pravaca najpre se zatrce, a onda se sudare i padnu, posle cega sledi histericno smejanje i gicanje nogama. Zabavljaju se i tako što se igraju loptom ili voze skuter, a u trenucima dosade kamenjem gadaju zeceve koji su im u neposrednom okruženju!
Ova "maloumna" decija serija, kako su je mnogi širom sveta okarakterisali, dobila je prve kritike vec 1997. godine, kada je i pocelo njeno emitovanje u Velikoj Britaniji. Najstroži engleski televizijski kriticari decidirano su utvrdili da "Teletabisi" iskorišcavaju podložnost dece ovakvim emisijama. Tadašnji britanski ministar prosvete Stef Bajers pomenuo je "Teletabise" kao primer zaglupljivanja britanske dece. Posebno je kritikovan nedostatak poucnog sadržaja, tacnije nedostatak slova i brojeva. 
Istraživanja u jednoj osnovnoj školi severnog Londona, kao i u jednoj londonskoj srednjoj školi dovela su do krajnje kontradiktornih rezultata. Dok su osnovci izmedu šeste i sedme godine života poricali bilo kakvo interesovanje za ovu seriju, vatreno osudujuci masu detinjarija koja se može videti, srednjoškolci su likovima Teletabisa ukrašavali svoje sveske i torbe. 
Uspeh serije medu srednjoškolcima i odraslima strucnjaci su objasnili kao njihovu regresiju u krajnju infantilnost.

Zaboga jednom za svagda, to je isti lik. Otvara više naloga da bi izgledalo kao da ih ima više. Ja prijavila ali niko ne reaguje, oterali smo moderatora.

Sa tobom nesto nije u redu.