S06
Zainteresovan član
- Poruka
- 306
A opet sa druge strane, mora se proveriti da li je ta dojilja vegeterijanac, ako nije onda se tu kosi sa nacelima roditelja koji su vegeterijanci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj, ko zna, možda bi mleko te dojilje bilo u redu. Mislim, predlažem da se pusti tata da proba da li je u redu.Ništa lično, zaista, ali meni je tako odvratna ideja da mi neka druga žena doji dete... bljak.... ma i na flašicu da siki, ali mleko neke tamo nepoznate žene, ma kako zdrava bila... stvarno je ideja bljak... Ima toga i kod nas, na institutu za neonatologiju konkretno, da mame daju svoje mleko pa jedu sva deca, ali to je već nužda. Ali ovako, da bi se izbegla mlečna formula iz nekih ubedjenja... grozna mi je i sama pomisao.
Ovaj, ko zna, možda bi mleko te dojilje bilo u redu. Mislim, predlažem da se pusti tata da proba da li je u redu.

A jeste... vidiš da mi ne radi mozak kako treba,Pa kako tata da proba kad je vegan????
Joj, čeveče, uopšte ne razmišljaš![]()
A jeste... vidiš da mi ne radi mozak kako treba,
Me nema veze, ja ću da odmenim sve te tate vegane ako treba. Žrtvovaću se.
Чек, бре, Рдеки, имали смо на форуму сисача млека, оног...кекосезваше? Тог треба да ангажујемо да сиса маме веганке, да проба! Он је проверен, као да је Американац!
..vidi se da smo ovde milion godina, i meni je pao na pamet odmah, ali me bilo sramota da pitam rdekija da li se on to prenikovao.. 

Kako da kažem devojke, koga god želite. Ja sam tu ako treba da se žrtvujem i trujem.Чек, бре, Рдеки, имали смо на форуму сисача млека, оног...кекосезваше? Тог треба да ангажујемо да сиса маме веганке, да проба! Он је проверен, као да је Американац!
... i sirotinja, po staleškoj nuždi !!!Еее, то!!!
И ако није веганка, испостила се за све те године!
Не знам само да ли има факултетску диплому, пошто само факултетски образовани људи могу бити вегани, рече Арлингтон...

Нее, он није то рекао!... i sirotinja, po staleškoj nuždi !!!![]()

A oni sa super-inteligencijom i svešću na visokom nivou ( takoreći - na tavanu ), e oni su vegani i njima dojilje doje decu. I to američke, proverene dojilje 
Еее, то!!!
И ако није веганка, испостила се за све те године!
Не знам само да ли има факултетску диплому, пошто само факултетски образовани људи могу бити вегани, рече Арлингтон...
Veganski nacin ishrane promovisu Ujedinje Nacija, u Srbiji se vrsi javno promocija ishrane namirmicama biljnog porekla, uz blagoslov drzave. Ako vi imate saznanja na osnovu vaseg licnog iskustva da to ne valja i da je lose za zdravlje, odmah Policiji posaljite ''dokaze'' da zabrani takav nacin ishrane...e mene sad jako zanima ovo oko dojenja, da li vegani u skladu sa prirodom, doje svoju decu dok ne promene mlechne zube, kao ostali primati..?
..ako je tako, mozda i mogu deca veganski da se hrane od rodjenja na dalje..
Veganski nacin ishrane promovisu Ujedinje Nacija, u Srbiji se vrsi javno promocija ishrane namirmicama biljnog porekla, uz blagoslov drzave. Ako vi imate saznanja na osnovu vaseg licnog iskustva da to ne valja i da je lose za zdravlje, odmah Policiji posaljite ''dokaze'' da zabrani takav nacin ishrane.
Veganski nacin ishrane promovisu Ujedinje Nacija, u Srbiji se vrsi javno promocija ishrane namirmicama biljnog porekla, uz blagoslov drzave. Ako vi imate saznanja na osnovu vaseg licnog iskustva da to ne valja i da je lose za zdravlje, odmah Policiji posaljite ''dokaze'' da zabrani takav nacin ishrane.
MEDJU OBOLELIMA I DETE
Blic online 20. 05. 2011.
BAČKA PALANKA - Na Infektivnoj klinici u Novom Sadu smeštena su još četiri pacijenta zaražena trihinelom i sad ih je u ovoj ustanovi na lečenju ukupno 13, a na kućnom lečenju oko 20 s lakšom kliničkom slikom. Prof. dr Jovan Vukadinov, direktor klinike, izjavio je da su na lečenju zadržani „srednje teški slučajevi”, a da pacijenata s najtežim oblikom oboljenja zasad nema i preporučio građanima koji imaju simptome trihineloze, kao što su otok očnih kapaka, temperatura i bol u mišićima, da se odmah jave svom lekaru.
Prema izjavama obolelih, svi su kupili sirovu ili poluosušenu kobasicu kod poznatog mesara koji nema registrovanu kasapnicu.
„Moja krivica je to što sam prodavao meso, ali ja nisam jedini u Palanci koji to radi i za to se zna.”
////
Mora se voditi racuna o deci...Stariji su svesni sa kojim rizikom jedu mesne preradjevine,ali deca nisu.Dete jednom zarazeno trihinelom ostaje bolesno do kraja zivota.
Trihinela je NEIZLECIVA BOLEST.
..hvala na upozorenju, svi ljudi, a roditelji prvenstveno, trebalo bi da kupuju meso provereno od strane veterinarskih sluzbi,
ili da ga u sluchaju kupovine od proizvodjacha sami pregledaju..
..a opet, roditelji - oprez, niko ne kontrolishe bakterioloshku ispravnost voca i povrca, a samo pranje nije dovoljno
(http://www.smedia.rs/ona/vest/6620/...koli-ne-spira-stetne-bakterije-sa-povrca.html)
kupujte provereno, a ono za shta niste sigurni termichki obradite..
..a u vocu i povrcu, sokovima, kikirikiju, chak i u chajevima za bebe - nema chega nema..
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/105674/Salmonela-i-eserihija-u-soku
http://www.naslovi.net/2008-07-11/rts/salmonela-u-caju/739140
http://www.24sata.rs/vesti/svet/vest/od-zarazenih-dinja-16-mrtvih-u-sad/14602.phtml
http://www.rtv.rs/sr_lat/svet/salmonela-iz-kikirikija_107370.html
A voda? Zaboravila si kakvu vodu pijemo.
Mislim,mogli ste sve ovo pricati ne relativizujuci pricu o mesnim preradjevinama.

..tema je ishrana dece..?![]()
Upravo dokaz da pojedinci nemaju argumente protiv Veganstva, onda vredjaju, e onda su banovani....