HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 31.693
Двојка си...сједи. један.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Двојка си...сједи. један.
Нико нормалан нема ништа против да се банда похапси; лично, да ми је из ока испао- похапсио бих сваког, ко је положај искористио да здипи нешто за себе, од ове наше свеопште беде и муке; а колико се овде крало- вратио бих и смртну казну, -јуче.Није то револуција, будући да нико не доводи у питање Устав. Дакле формално гледано, није циљ промена законског система. Проблем је други. Тиме што траже одговорност, руше мафијашки систем који се накалемио на правни, и који формално-правно и не постоји. У ствари, не руше они, него га терају на канибализам. Будући д аза мафију владају друга правила, чим почнеш да апсиш, руши се поверење у Вучка. Дакле ако ухапсе особу А, или је Вучко наредио, или су се отргли контроли па апсе самостално. И једно и друго је опасно за систем.
Дакле ово што раде је јако паметно.
Jedan je čujem trenutno u Pljevaljskom zatvoru zbog vožnje u DROGIRANOM STANJU ?Ko su te druge kolovođe?
Овде си изгубио сваку пажњу и поштовање за саговорника.Dragi Vucicevci
Ствар личне перцепције догађаја.Pa kad već pominješ Harmsa i Beketa, čudo nisi pomenuo Mihaila Bahtina i njegovu filozofiju karnevala.Tu se vidi da je preko preče, a naokolo bliže.
LutkoПрво ово не раде никакава деца , него плачени људи обављају свој посао за новац .
Гледам како су се неки опозиционери поставили као да ће да преузму власт сутра , видим да се челници ДВЕРИ окрећу и против Русије , ипак им је важнија њихова фотеља у новој влади коју би они да саставе , то што нису прешли цензус није много битно .ДС, ДСС, СПН они би сви да своје д.упе углаве у неке фотеље и да владају ..алооо зар не треба прво да прешу цензусе и добију подршку народа или мисле да је то већ решено .
Odlično riječenoСтудентско је из срца,
ваше је из дупета!!!
Ех када бих могао да останем смирен као ти на такве најниже провокације!Овде си изгубио сваку пажњу и поштовање за саговорника.
Ако довољно дуго потраје, власт ће се сама урушити. Не треба ништа ново да раде, само да су упорни.Нико нормалан нема ништа против да се банда похапси; лично, да ми је из ока испао- похапсио бих сваког, ко је положај искористио да здипи нешто за себе, од ове наше свеопште беде и муке; а колико се овде крало- вратио бих и смртну казну, -јуче.
Бојим се да ће се све завршити као и са сваким студентским протестима овде или у свету- са много галаме, ни око чега, и без икаквог резултата...
ne poznajete tzv. privrednu strukturuАко довољно дуго потраје, власт ће се сама урушити. Не треба ништа ново да раде, само да су упорни.
U cemu je problem?Овде си изгубио сваку пажњу и поштовање за саговорника.
Zato ja i kazem da sistem treba menjati, najpre sistem pa onda sve ostalo.На силу се те ствари не раде, и бојим се да ће се сад тај притисак злоупотребити од фукаре да се многи кривци сакрију иза те конфузије...![]()
Sistem je sada teško menjati jer je 30godina disturbedZato ja i kazem da sistem treba menjati, najpre sistem pa onda sve ostalo.
A to su:
1) zakoni, losi
2) inspekcije i izvrsna vlast i njihov rad
3) promena zakona o nacinu biranja poslanika kao zakonodavne vlasti
4) sudstvo i sudije, koje su korumpirane ili lose, i zakoni o njima
A "lično" je upravo ono što devojci sreću kvari...Ствар личне перцепције догађаја.
Morace, ako mislimo da stanemo na noge i da bude kako treba, morace zbog buducih generacija.Sistem je sada teško menjati jer je 30godina disturbed
Не разумеш како мафијашки систем у Србији функционише. Дугорочним блокадама које остају мање више непромењеног интензитета врши се притисак на формалну власт, тј Вучка. Захтеви протеста су углавном усмерени ка тужилаштву, које је формално независно од власти.ne poznajete tzv. privrednu strukturu
svi su manje više u talu
vama jedino ako nešto znači promena klovnova na TV
ali to neće ništa suštinski promeniti sem vaših telefonskih socijalnih emocija
niti će iko u zatvor niti će ostati bez firmi
Na žalost jako teško.Morace, ako mislimo da stanemo na noge i da bude kako treba, morace zbog buducih generacija.
Meni je samo nejasno kako neko nece ako ne zbog sebe, a ono zbog svoje dece, da se zna red. Meni je svejedno, nisam roditelj, ali ne mogu da shvatim roditelje koji cute.Na žalost jako teško.
Mi želimo da nam deca idu u školu.Meni je samo nejasno kako neko nece ako ne zbog sebe, a ono zbog svoje dece, da se zna red. Meni je svejedno, nisam roditelj, ali ne mogu da shvatim roditelje koji cute.
Pa valjda zelis da ti tu dete ostane a ne da ide u beli svet?
Najbolje je tako za decu. Vlasti su prolazne, ali znanje ostaje.Mi želimo da nam deca idu u školu.
Опрости им, Оче; не знају шта раде...Ех када бих могао да останем смирен као ти на такве најниже провокације!![]()
Срећно са тим концептом.Ако довољно дуго потраје, власт ће се сама урушити. Не треба ништа ново да раде, само да су упорни.
Ај донт спик инглиш, сори...U cemu je problem?
Please explain
Thank you