Деца једу своју револуцију?

pa i u Turskoj je izgorelo koliko ljudi u onom hotelu i nije bilo protesta ni blokada saobraćaja.
ово је и типична ВУЧЕВИЋЕВА МАНТРА!
''несреће'' се догађају није битно јел 15,155, 1555 жртава... јел ?

ЕВРОПОЛ је ухапсио вођу међународног нарко картела у новом саду младена паповића. Елем, тај младен се у тренутку хапшења налаѕио на функцији директора скоро највећег друштвеног предузећа у нс - градско саобраћајно. Ју Бога ти ?
Зна се ко га је ту поставио и зашто,

ЕВРОПОЛ је недавно објавио ПРЕПИСКЕ ПОРУКА ПРЕКО СКАЈ међу којима смо видели поруке ВУЧЕВИЋА са криминалцем пајсером којег је он малтене створио, потом вучевићеве поруке са новокомпонованим ''бизнисменом'' Збиљићем који је купио јужну бачку потом енергомонтажу а његов најближи сарадник је Шарићев човек у нс , па је ѕбиљић тако преко вучевића и андреја добијао огромне пројекте и послове где су нарко дилери прали новац и куповали фирме...

ЕВРОПОЛ лаже јел радашине ? Е па, сви знамо у нс те вучевићеве послове и тотално криминалиѕовани град , где је вучевић и багра контролисала сваки тендер и имала своје подиѕвођаче са дна каце и крими миљеа.

такви кримоси и ''стручњаци'' су гледали само како поркасти што више државних пара, напумпати иѕносе па је испливало да су реални трошкови пројекта железнице били 16 милиона а потом напумпани на 65 милиона Е

обично шминкање станичне зграде у нс је реално иѕносило 3,5 мил Е а на крјау је преиначено у 16 мил Е ...

ПРВО су лагали да надстрешница ниеј реконструисана а потом је испливало да је додатно оптерећена са 23 тоне!

дакле, то није била несрећа већ убиство 15 људи због криминалиѕвоаних похлепних лопова и нестручњака кој ису гледали само како макнути паре и тиме оштетили државу ѕа 50ак милиона евра само на том пројекту! па се чудимо што су уговори били тајни...

јел ти сад јасно да је та ''несређа'' произведена додатним оптерећењем , И ДА ЈЕ ПРОИЗВОД БЕСРАМНЕ ОГРОМНЕ КОРУПЦИЈЕ КРИМИНАЛИЗОВАНИХ ФУНКЦИОНЕРА И њихових дунстера вођа нарко картела ?

ај сад опет млати о нечем трећем... :mazi:

kako? zasto? odakle ti takav "genijalni" zakljucak da jedan takav nebitan lik stoji iza organizacije protesta?!

imas celu jednu temu o tom debilu i koliko god se botovi trudili da njega povezu sa protestima, niko nije uspeo da bilo sta dokaze.
stvar je inace jednostavna za objasniti odakle Gruhonjic u celoj prici... kao sto vec na drugoj temi rekoh:

verovatno si i ti jedan od tih koji se lozi na takve price koje prosipa vlast.
Slušao sam ga i gledao kako planira da pravoslavne crkve u vojvodini pretvori u kafiće i noćne klubove.
Visoko se kotira u tom nekom satanističkom miljeu .
Mila Pajić i druge kolovođe protesta su njegovi piuni. :kafa:

Slušao sam ga i gledao kako planira da pravoslavne crkve u vojvodini pretvori u kafiće i noćne klubove.
Visoko se kotira u tom nekom satanističkom miljeu .
Mila Pajić i druge kolovođe protesta su njegovi piuni. :kafa:
Laz, ti opskurdni likovi nisu nikakve kolovodje studentskog protesta, kojem se pridruzuju i atari i vojni invalidi i penzioneri. Objesi to macku o rep!

Nego bolje se zabrini, sta ce novootvoreni konzulati Hrvatske, Austrije i Madjarske u N.S-u?
Ko nam to iz Hrvatske kupuje hiljade hektara vojvodjanskih oranica iz Hrvatske npr. Branimir Glavas?
Sta ce onoliki vojni kampovi islamskih azilanata i naoruzanih terorista oko subotickih sela?
Sto nam predsjednik prodaje arapima vojvodjanske njive u bezcjenje, a ne nudi isto nasim paorima?

Mila Pajić i druge kolovođe protesta su njegovi piuni.
ова прича вам је ПАЛА У ВОДУ , POGOTOVO 01.02.202 kada su se studenti iz BG i sirom Srbije posle tri sata blokada tri mosta povukli sa najavljene 24 sata blokade mosta SLOBODE .

iz razloga jer su novosadski studenti (kao domacini tog protesta na tri mosta ) tacnije novosadski vrh pneumasa u NS , Mila Pajic , njen intimus Brnaislav Djordjevic iz grupe STAV , perjanice i studenti dinkovi - UBACILI GOVORNIKE NA PRTOESTU ZA 19 h kod mosta SLOBODE, najavili su ProGlas , potom dinkove saborce sa anti srpskog festivala u dubrovniku Bjelogrlica i Kesica , pa obucinu... Dosli su i mairnika i ostala banda koja je podryala dinak prosle godien u aprilu kada su novosadski studenti ustali protiv njegov govora mržnje u dubrovniku...

to su učinili u subotu ujutru 01.02.2025 godine na svoju ruku protivno programu koji su sastavili svi studenti sirom srbije
jasno je da su to ucinii dinkovi plenumasi i perjanice mila pajic brnaislav djurdjevic iz GRUPE STAV koja je cedo titoističke udbe.

POTOM SU SE STUDENTI IZ BG i širom srbije povukli nakon tri sata blokada tri mosta i u 18 h napusitli novi sad! pasu kolone od ukupno nekih 250 do 300 000 ljudi u ns tog dana spale na jedva ispod 3000 kod mosta SLOBODE . ostali su samo aktivisti proglasa, aktivisti grupe stav ,marinikina banda i ostala layna opozicija

jasno je da sus e studenti iz bg i sirom srbije ogradili i distancirali od MILE PAJIC I DINKA GRUHONJICA I nayvali milu pajic i grupu STAV SABOTERIMA STUDENTSKIH PROTESTA kao i sve opoyicije

samim tim i budali ej postalo jasno danas da je dinko gruhonjic samo piun sistema, dakle iy iste kuhinje kao i reyim. da je to tacno pokayalo je i potey vlasti kada su UMESTO ODGOVORA NA ZAHTEVE STUDENATA POKRNEULI MANTRU o deklaraciji vojvodine.

od cega bi nas vlast ''branila'' ako ne bi imala svoja STRASILA poput dinka, čanka, ane lalić ?
pa od ničega, jasno i budali.

na poslednjem popisu u novom sadu je preko 270 000 srba i nesto preko 18 000 nesrba. Kakve su tu šanse RADOVANE za separatizaciju i neku opasnost srba ? NIKAKVE

ali vlast tj režim uemsto ODGOVORA NA ZAHTEVE STUDENATA pokreće tu priču kako studenti su pod uticajem onih koji ce tobož da odvoje vojvodinu... BLA BLA BLA

studenti su se javni distancirali i povukli sap rotesta u ns!

i video sve govori pa i o vasem ubacenom piunu dinku gruhonjicu...

da enma dinka od cega bi nas predsednik branio ? od nas samih jel ? :mazi:
tu deklaraciju su smislili kako bi jos jednom ucvrstili temelj vojvodini u ustavu. ali to im nece proci.

vojvodina od 1918 ne postoji sto je odluka velike skupštine a vase titoisticke mantre ostavite svoe babe i dede...

i dalje se sluzis iydjandjalom titoistickom retorikom i pricom o dinku?

pa da prostis prdeknuo vam je taj adut.

Prvo ti meni napiši nešto na ovu moju poruku a da ima smisla,ti si ostavio komentar na nju.>>>
Navlače je sami blokadama saobraćaja čoveče,usput time krše i zakon.
Šta se studenti pitaju i šta ima da se pitaju?
Izdržavana su kategorija stanovništva(roditelji i država) ,nisu odslužili vojni rok,nisu stekli nikakvo zvanje da bi bili korisni članovi jednog društva a bucaju nešto i prave probleme.O čemu ti pričaš?Čime su to studenti do sada doprineli ovo društvu u pozitivnom smislu?
Nisam ti odgovorio zato što si se izlupetao kao Maksim po diviziji. Ali evo, ispoštovaću te. Ti studenti koji "šta ima da se pitaju" su apsolutno ravnopravni državljani ove države. Kao ti, kao ja, kao precednik, kao doktor, kao taksista, kao bilo ko. On glasa, ti glasaš. Njegov glas vredi jedan, vredi toliko i tvoj i precednikov. Njegovo školovanje plaća on ili njegovi roditelji. Taj deo koji plaća država, ne plaćaš ti lično pa da imaš pravo da mu serreš što protestvuje protiv tvog ljubljenog precednika.
E pošto su ti studenti videli da od tog glasanja nema ništa, da se tvoj lider služi metodama krađe, manipulacije i ucena i da time vlada, oni su rešili da preuzmu stvari u svoje ruke. Oni su pokrenuli proteste a mnogi drugi su podržali ili se pridružili. To što si napisao "nisu odslužili vojni rok" bolje obriši. Nemoj se blamirati

Što je lagao da nisu rekonstruisali nadstrešicu?

Nisam ti odgovorio zato što si se izlupetao kao Maksim po diviziji. Ali evo, ispoštovaću te. Ti studenti koji "šta ima da se pitaju" su apsolutno ravnopravni državljani ove države. Kao ti, kao ja, kao precednik, kao doktor, kao taksista, kao bilo ko. On glasa, ti glasaš. Njegov glas vredi jedan, vredi toliko i tvoj i precednikov. Njegovo školovanje plaća on ili njegovi roditelji. Taj deo koji plaća država, ne plaćaš ti lično pa da imaš pravo da mu serreš što protestvuje protiv tvog ljubljenog precednika.
E pošto su ti studenti videli da od tog glasanja nema ništa, da se tvoj lider služi metodama krađe, manipulacije i ucena i da time vlada, oni su rešili da preuzmu stvari u svoje ruke. Oni su pokrenuli proteste a mnogi drugi su podržali ili se pridružili. To što si napisao "nisu odslužili vojni rok" bolje obriši. Nemoj se blamirati

Što je lagao da nisu rekonstruisali nadstrešicu?
Čekaj malo,ja sam napisao da su budžetski korisnici,ništa drugo.Plaćam im i ja naravno,jer sam zaposlen i dobar deo moje zarade ide u budžet.Iz budžeta ide dalje.Ukoliko si iz Srbije,on je i tvoj predsednik. Ovo vezano za vojni rok sam apsolutno u pravu jer tamo naučiš šta je red,rad i disciplina,a oni to ne znaju,zato se i ponašaju ovako i krše zakon.A ovo što si napisao otprilike opisuje situaciju,ovo si napisao iz duše.>>> E pošto su ti studenti videli da od tog glasanja nema ništa, da se tvoj lider služi metodama krađe, manipulacije i ucena i da time vlada, oni su rešili da preuzmu stvari u svoje ruke. Oni su pokrenuli proteste a mnogi drugi su podržali ili se pridružili.Vezano za nadstrešnicu ...Ja ne radim u njegovoj službi za odnose sa javnošću.

Је ли држава претходно реновирала хотел? Је ли имао дозволу? Ердоган га отворио? Је ли објављена документација? Ердоган изашао на тв и рекао да није био реновиран? Ердоган рекао не дам Весићоглуа? На реновирању радило 160 фирми? Газили студенте по Ердогановом одобрењу? И на крају, **бе ми се за Турску, ја живим у Србији, и хоћу да овде систем функционише.
Ima BRE da poštuješ zakon i da se skloniš sa ulice.

Промиче ти. Ово није револуција, те нема шта да поједе.
Ово је устанак младости и памети највећег и најлепшег дела Србије и то сасвим мирољубив и праведан.
То је твоје мишљење, са којим сам упознат.

Neozbiljno deluju i nejasan je njihov cilj, dalek.

Evo sada danas vec tuzilastvo potvrdjuje optuznocu oko male Danke, a telo jos uvek nije nadjeno, dok se oni zamajvaju burekom "iz Nis".

Znaci, gde si bio, sta si radio - nista.
На силу се те ствари не раде, и бојим се да ће се сад тај притисак злоупотребити од фукаре да се многи кривци сакрију иза те конфузије... :think:

Back