Деца једу своју револуцију?

Сви препознајемо асоцијацију из наслова, и лако је везујемо уз актуелна збивања, па не бих око увода губио време.
Наиме, мој утисак је да су овим перформансима на протестима "студената" иницијатори одузели сваку политичку озбиљност и тежину, и као да им је важнија та забава на улиама и тих "пет минута славе" од онога што декларативно траже...
Све те прозивке на лењу и неспособну државу (што је апсолутна истина!)релативизоване су тим циркусом и малтретирањем обичних, уморних суграђана тим блокадама улица, којима као да је једини циљ и смисао освета пасивнима што их не подржавају - прилично се тешко могу разумети као озбиљне и искрене, док се у позадини виде заставе Реала и Ферарија, и урлају вувузеле, као на неком психоделичном карневалу...
Корупцију не бих ни да помињем, кад је свима јасно да те трошкове зезања покривају фондови НВО тајних агентура, што апсурд чини добром темом за Хармса или Бекета... :roll:
Да ли ће опет добра идеја и намера (могуће је да је тако) опет бити упропашћена неозбиљношћу, или је нешто друго у питању, што мени промиче?
Изволите...
Da.

I sve će to koštati nas pa i njih.

Сви препознајемо асоцијацију из наслова, и лако је везујемо уз актуелна збивања, па не бих око увода губио време.
Наиме, мој утисак је да су овим перформансима на протестима "студената" иницијатори одузели сваку политичку озбиљност и тежину, и као да им је важнија та забава на улиама и тих "пет минута славе" од онога што декларативно траже...
Све те прозивке на лењу и неспособну државу (што је апсолутна истина!)релативизоване су тим циркусом и малтретирањем обичних, уморних суграђана тим блокадама улица, којима као да је једини циљ и смисао освета пасивнима што их не подржавају - прилично се тешко могу разумети као озбиљне и искрене, док се у позадини виде заставе Реала и Ферарија, и урлају вувузеле, као на неком психоделичном карневалу...
Корупцију не бих ни да помињем, кад је свима јасно да те трошкове зезања покривају фондови НВО тајних агентура, што апсурд чини добром темом за Хармса или Бекета... :roll:
Да ли ће опет добра идеја и намера (могуће је да је тако) опет бити упропашћена неозбиљношћу, или је нешто друго у питању, што мени промиче?
Изволите...

Potpuno si u pravu - ovo je lajk zeitgeist - ako nisi dobio lajk - nije ti dobra revolucija!
zato cu ja da lajkujem tvoj komentar, da se ne izdepresiras.

Da, da, kako da ne Vučićev kadar , koji hoće da odcepi Vojvodinu od Srbije i da od srpskih crkvi napravi noćne klubove.

Ima tu neke logike, Vučko hoće da odcepi Vojvodinu, vau !

Na čemu li ste, da mi je znati ? :think:
Pa zasto ga je postavio na mesto profesora 2016????
Zasto je pravio koaliciju sa Cankom???

Hajde molim te objasni prevashodno sebi a i nama.

Изволите...
NVO tajne agenture???

Koje troskove????

Opet ti Jovana Jeremic udarila u glavu.

I, cisto da podsetim, studenti nisu imali politicke zahteve osim ako pod takvim zahtevima smatras insistiranje na postovanju zakona, ustava i pravde.

Pa Studentski edikt ti je najbolja potvrda toga.

NVO tajne agenture???

Koje troskove????

Opet ti Jovana Jeremic udarila u glavu.

I, cisto da podsetim, studenti nisu imali politicke zahteve osim ako pod takvim zahtevima smatras insistiranje na postovanju zakona, ustava i pravde.

Pa Studentski edikt ti je najbolja potvrda toga.
nisu nadležni

IV stepen SS dok ne završe studije u smislu diplomiranja

nisu nadležni

IV stepen SS dok ne završe studije u smislu diplomiranja
Da li se diploma sa SNS akademije za mlade lidere racuna kao IV stepen ili VI stepen obzirom da ima takvih poslanika, koji glasaju o buducnosti Srbije, u redovima SNS u skupstini?

Ili je to odmah uracunato kao VII stepen odnosno magistratura ili kako vi kazete master?
P.S.
Koji stepen ima Marijan Risticevic?

Da li se diploma sa SNS akademije za mlade lidere racuna kao IV stepen ili VI stepen obzirom da ima takvih poslanika, koji glasaju o buducnosti Srbije, u redovima SNS u skupstini?

Ili je to odmah uracunato kao VII stepen odnosno magistratura ili kako vi kazete master?
P.S.
Koji stepen ima Marijan Risticevic?
nesam školovala od vremena :D

Meni nije jasno na koji nacin su uspeli da ublaze mrznju u meni koju sam osecao prema coveku koji je majonez u sve se mesa,koji samo jos ne izadje iz frizidera,koga sam psovao kad god je na tv
Nisam ni u jednoj stranci nikada i nisam bio
Neka mi neko objasni taj paradoks ili jos bolje zasto vi njemu pomazete da se odrzi jos 10 godina??
Znaš kako kažu: Ako si pod BILO KOJIM uslovima spreman da glasaš za radikale bez bedža, tvoja duša je bila defektna od rođenja.

Back