Deca u lisicama srpske policije

То што је неко "дете" не значи да може да буде хулиган, да демолира и пали по улици, да камењем и пиротехником гађа полицију.

У Србији постоји Закон о малолетним учиниоцима кривичних дела, који предвиђа, између осталог и малолетнички затвор до 10 година, за "децу" која се превише занесу.У тужилаштвима, судовима и полицији постојев одељења која се баве малолетничким криминалом, јер и "деца" могу чинити разне лоше ствари.

Meni neko da skine dete sa bicikla i uhapsi, priča neke gluposti POJEO BI GA sve sa cipelama.
А што водите децу на демонстрације?Користите малолетнике и хушкате их да разбијају просторије и нападају полицију, па онда вичете "хапсе децу".

Свако ко користи малолетника за извршење кривичног дела или прекршаја, одговара као подстрекач.Организатори окупљања нма којима учествују малолетници, одговарају за све што ураде малолетници.

Свако ко користи малолетника за извршење кривичног дела или прекршаја, одговара као подстрекач.Организатори окупљања нма којима учествују малолетници, одговарају за све што ураде малолетници.
100%. Mi smo se u Bosni samogranatirali I ubijali, samo da bi napakostili pobunjenim Srbima.

Ja sam za uvođenje smrtne kazne za veleizdaju.
Па ако уведете смртну казну, она неће важити ретроактивно.За сада, у овој "диктатури" није кажњиво износити своје политичке ставове на интернету.Ако дођу ови твоји,и уведу "демократију" можда ће то бити кажњиво, али само од момента усвајања тог закона.

Ovo dovoljno govori kakav si karakter.
Ajde Radulence, elaboriraj nam to malo. Cupkamo od nestrpljenja da se načitamo tvojih mudrosti.

do-cats-get-bored-800x533_800x800.jpg

Back