Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Nama je sa medom od pocetka bilo tesko pa sve lakse i lakse 
Bas smo pre neki dan pricali, mi ni osetili nismo puzanje i prohodavanje.
Sad nam je najgora faza, ali nama se poklopile dve godine i beba pa kontamo da je to normalno.
I opet kad je samo on u pitanju super je
ali svi kad smo, medo, tajo, beba i ja... uh

Bas smo pre neki dan pricali, mi ni osetili nismo puzanje i prohodavanje.
Sad nam je najgora faza, ali nama se poklopile dve godine i beba pa kontamo da je to normalno.
I opet kad je samo on u pitanju super je
ali svi kad smo, medo, tajo, beba i ja... uh

nema mangupskog smajlija,mezimica draga
nema mangupskog smajlija,mezimica draga  otkrila kako se otvaraju ormani,a nemam mogucnosti da ih obezbedim,kako je samo slatka kad ih otvori i pobaca svu garderobu napolje
 otkrila kako se otvaraju ormani,a nemam mogucnosti da ih obezbedim,kako je samo slatka kad ih otvori i pobaca svu garderobu napolje  jos kad pocne da se smeje posle toga i kad kao krenem da je udarim a ona odma mama,mama i sve hoce da me ljubi
 jos kad pocne da se smeje posle toga i kad kao krenem da je udarim a ona odma mama,mama i sve hoce da me ljubi 

)
 )  .... merila T uveche, jutros , nema, samo nos
 .... merila T uveche, jutros , nema, samo nos  ) ... ako mu ode ponovo na pluca, zavrshicemo na onom leku za astmatichare, kao preventivno ... znachi upucacu se
) ... ako mu ode ponovo na pluca, zavrshicemo na onom leku za astmatichare, kao preventivno ... znachi upucacu se  

, imamo rezhim, ali sam stvarno na rubu pucanja, on vrishti, jer hoce da ide, odveli ga, shta cemo
, imamo rezhim, ali sam stvarno na rubu pucanja, on vrishti, jer hoce da ide, odveli ga, shta cemo  , sad samo zagledam tel, da nema neka poruka od vaspitachice, nedaj Bozhe
 , sad samo zagledam tel, da nema neka poruka od vaspitachice, nedaj Bozhe 
 kod nas su drzavni bas strogi po tom pitanju jer ima dosta djece na listi cekanja pa ne daju da ih "zezamo"
 kod nas su drzavni bas strogi po tom pitanju jer ima dosta djece na listi cekanja pa ne daju da ih "zezamo"