Deca 1-3 godine (toddlers)

Wow, koje niske cene..pa to je super.. kod nas u privatnom vrticu (i to uopste nije jedan od skupljih) ako ostavis dete samo na 4 sata - cena je 8 hiljada.
Ja sam razmisljala da je ostavljam na 4 sata, mada mala mi je jos, kad bude umela da mi lepo kaze sta se desavalo tamo i slicno, onda, za sad jos uspevamo da se snadjemo ovako..i jako se bojim tih prehlada i virusa, znam da su deca non-stop bolesna kako krenu u vrtic..

- - - - - - - - - -

Neizreciva, nisi uspela da produzis porodiljsko, odmah se vracas na posao? Bolje sveki nego jaslice kad su tako mali..ta ishrana mi je pogotovo :sad2:

Ma znate da ja nisam neki panicar sto se tice virusa i vrtica...
I ja sam za vrtic, zato sam ga i upisala... Dete stekne neku rutinu... i svi bolje funkcionisemo...
Ali mi se nesto ne mili da se borim sa dvoje prehladjene dece, iovako me satrase...
Ona samo sisa... sta cu ako joj se zacepi nosic... da se borim i stim...
kad bude nesto jela cvrsto... ili kad malo jakne... pa ajde...
Ovako sve se lomim...

Ma znate da ja nisam neki panicar sto se tice virusa i vrtica...
I ja sam za vrtic, zato sam ga i upisala... Dete stekne neku rutinu... i svi bolje funkcionisemo...
Ali mi se nesto ne mili da se borim sa dvoje prehladjene dece, iovako me satrase...
Ona samo sisa... sta cu ako joj se zacepi nosic... da se borim i stim...
kad bude nesto jela cvrsto... ili kad malo jakne... pa ajde...
Ovako sve se lomim...

roknes fizioloski, okrenes je malo glavom na dole da iscuri sta ima
obrises i nakacis na sisu

meni samo prvi put bilo frka
sad mi to dodje dnevna rutina

Wow, koje niske cene..pa to je super.. kod nas u privatnom vrticu (i to uopste nije jedan od skupljih) ako ostavis dete samo na 4 sata - cena je 8 hiljada.
Ja sam razmisljala da je ostavljam na 4 sata, mada mala mi je jos, kad bude umela da mi lepo kaze sta se desavalo tamo i slicno, onda, za sad jos uspevamo da se snadjemo ovako..i jako se bojim tih prehlada i virusa, znam da su deca non-stop bolesna kako krenu u vrtic..

- - - - - - - - - -

Neizreciva, nisi uspela da produzis porodiljsko, odmah se vracas na posao? Bolje sveki nego jaslice kad su tako mali..ta ishrana mi je pogotovo :sad2:

nemam na osnovu cega, dete mi je zdravo a na operaciju ce izmedju 2 i 3 godine a kod nas ne mozes da izmuvas produzenje lako, drugarica mi je pedijatar i pomogla bi mi da moze.....iskoristila sam i godisnji od prosle godine i to je to, pocinjem polovinom meseca...bas sam razocarana, bila sam ubedjena da ce sve biti ok....sva sreca sto su mi se njegovi sredili i sto vise nemamo problema sa njima inace ne znam sta bih...inace, nisu nam ni naplatili nista sto smo bili na privikavanju, verujem da ih je sramota....:neutral:

ja gledala meni kod nas u vrtocu i pored toga sto mu se satnica uklapa skroz sa trenutnom hrana je super!
sve sto jede kod kuce skoro, nema pasteta, salame, virsle, sve se tu kuva, bas su svi nahvalili, super su i uzine
to me ohrabrilo malo, mislim i ishrana i ta satnica

al idalje imam frku nevidjenu od jaslica, mada u parilu podnsoimo zahtev pa kako bude
u krajnjem slucaju ce ici na 4 sata, kako sam prvobitno planirala, to je od 8-12h, jbg

a ne mogu da ga zamislim da spava negde, da jede negde drugo, jos sto ne govori, bas mi nekako tuzno, mislim ja ne znam jesam li ja luda od tolikog tripa ili sta

..chichak, meda je mali, uzmi mu najmanji model..visina sedishta se podeshava, koristice ga bar i sledece godine..
..jaksha svoj vozi josh uvek, a dobio ga je sa dve i po..

..tara - ako mislish da bi ti bilo lakshe da je stariji - ne bi..mene je bilo sramota da pricham ili pishem koliko sam se raspadala svaki put pred polazak..
..od predaje zahteva do polaska, zavisno od opshtine, prodje od mesec dana do tri..

..i kod mojih klinaca je hrana sasvim ok, nisam naishla josh ni na jedan obrok koji im ja ne bih dala kod kuce..

Darpeje-Spiderman-Tricycle-with-Handle-Bar.jpg

Junior ima ovaj model. Ali ga mrzi da pedala, nego se odguruje ili trazi da ga guram. Kada vidi da ga ne guram sidje pa gura sam bicikl. Jedino sto onda ne sedi. Bas je u velikom problemu :cepanje:

..mi imamo dva takva sa ruchkom, dobili su oba..ne vole ih narochito, mada jesu zgodni kao zamena za kolica..
..teshki su im i nekako glomazni..
..i jedan bez ruchke, klasichni tricikl, josh alisin..na njemu su pedale predaleko, kad dorastu noge do njih vec kolena udaraju u ruchke volana.. :roll:
..ako neko kupuje tricikl, neka obrati paznju na to..
..i josh dva na guranje na 4 tochka.. njih su izrabili za sve pare..
..i balance bike - oko njega je borba svaki put..bebac ga nije konstatovao do skoro, sad se bash primio..
..jaksha ce verovarno da dobije najmanji pravi bajs ovog leta, pa se valjda nece tuci opet..

Medo kod svekija nasao pravi mali bajs, najmanji, a ima i pomocne tockice, i taman mu je.
Mi doneli zimus, pa se on vozao po garazi.
Ali kad je deverov mali video, (to je inace bajs od starijeg deverovog) siznuo, hoce on i kraj.
Mi mu spakovali, nema veze. Uzecemo mu mi neki vec. :)

..nije ekoto, ali je balance bike..taj bez pedala..

..a oko vrtica i odvajanja uopshte mislim da smo vec sve priche isprichali..
..ti reche da meda nije ishao na duze od sat-dva, a i to ponekad predveche?
A jeste ga uzivo birali? Mislim jel probao? Mi cemo ovo preko neta pa se bojim da se ne zeznemo

Medo je isao popodne, smena od 13-19h ali smo mi njega kupili obicno oko 17-18h a ostavljali do 14h

Back