tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
nedovoljno i za pola epizode grey's -a![]()
ma idi kvinsi, zamisli jos kad tih 17 minuta potrosis na breaking bad : )))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nedovoljno i za pola epizode grey's -a![]()

Ja ne gledam tv skoro uopste.
Cim imam minut slobodno, na telefon i net.
Dok dojim isto... mada manje nego sa Pedjom...
Moram uskoro poceti uciti, dosta je zezanja. Dosadi i net.![]()

ja vise ne gledam serije
pogledam drzavni posao i slagalicu, to ide jedno za drugim i to mi je dvadeset minuta
i visim na netu ko nezdrava cim oci sklopi i zahrce![]()

Leli ume tako da naleti momenat kad joj se otvori apetit,pojede duplo od uobicajene kolicine,nekad to bude pasulj,nekad banana,djuvec,nema pravila,pustim je tad da jede sve dok ne podrigne.A to nije svaki dan,a i uziva u hrani tako da je ne ogranicavam.Juce sam detetu dala živo prepelicije jaje, umuceno sa šećerom. Kažu da je mnogo zdravo, poboljšava apetit, krvnu sliku, imunitet... I juce sam prvi put u životu detetu zabranila da jede. Nije prestajala, ogromne količine hrane je pojela. Jel neko imao takvo iskustvo ?
Умути га с медом здравије је, она је већ преко две године сигурно може јести мед.Juce sam detetu dala živo prepelicije jaje, umuceno sa šećerom. Kažu da je mnogo zdravo, poboljšava apetit, krvnu sliku, imunitet... I juce sam prvi put u životu detetu zabranila da jede. Nije prestajala, ogromne količine hrane je pojela. Jel neko imao takvo iskustvo ?
) мед, нпр багрем, ливадски, босиљак...

"
Ništa, odvedem ih u vrtić, njoj kažem da ne skače danas, da bude mirna i da nas vaspitačica zvati ako joj ne bude dobro. Medjutim, stigli mi u vrtić, ona se prepolovila, kuka, plače, previja se i ja je vratim kući. 
Zaljubih se u tricikl...ali skup je, plus nema kod nas..znaci da se pozdravim
http://www.pukybikes.co.uk/trikes/cats6_ceety.htm
Jel ima neko neku preporuku za tricikl, da je kvalitetan, da nece puci za par nedelja, i slicno? Meni je za to parce plastike 6 hiljada mnogo, ali vidim da su toliko...ne znam ni da li da uzimam. Pre bih dala onda duplo za neki bas kvalitetan, kao ovaj sa linka..

Koja je cena tog, zsuki, jel znas? Ne vidim na sajtu..to je prakticno da se odgurava nogama samo..mi imamo onaj autic na kom bas to i radi, ali opet on ima 4 tocka, i to jurca po kuci sa tim, a nisam nosila napolje jos
Meni zbog pedala, racunam pedalace..nije mi poenta guralice da je guram ja - zato i nisam uzimala jos, ali sad kako raste, moze uskoro i da vrti pedale..ne znam..razmisljam, dvoumim se..
Da onaj sa linka puky ima kod nas i da nije preskup, uzela bih, jako je lagan, ima ga jedan malac u komsiluku, sluzi i umesto kolica i da ga voza..ali ovako..nemam pojma
ja verujem u tu njihovu priču.
pisaću tipu sutra pa ću vam baš napisati cenu.Zule, ti si moj covek, I mi cemo ti zs drugi rodjus, :-)
Meni se ne svidja ni jedan tricikl, ni vizuelno, ni za to pedalisanje, sta znam....
sestro po pelenama i biciklu!
a jos u super stanju.... a jednostavan je i za kontrolisanje djeteta kada krene da vozi gdje netreba