Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Moje je i dalje na opasno po zivot ad...
Al ja pijem i dalje...
o boze

jos je gurni u dubak i srolaj dzoint, upropasti dete za ceo zivot

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moje je i dalje na opasno po zivot ad...
Al ja pijem i dalje...

Моји за рођендане, а и понеки празник добију по коју ракијску чашицу црног вина.o boze
jos je gurni u dubak i srolaj dzoint, upropasti dete za ceo zivot![]()
o boze
jos je gurni u dubak i srolaj dzoint, upropasti dete za ceo zivot![]()

zene, jel dajete deci mleko da piju, ili ste pribegle sankcijama dok ne prodje ova halabuka?
Моји за рођендане, а и понеки празник добију по коју ракијску чашицу црног вина.
А с јесени малтене сваки дан од краја октобра до средне новембра омуну по пола литре, или више рампаша(шира, од 1% до 3% алкохола).
Jao, to smo brat i ja pili kao mali, kad deda obere vinograd...nista sladje od shire

inace, moje mladje dete koje kozumira 400ml mleka dnevno i dalje ga pije. od pocetka kupoujem suboticko zdravo! sa 3.5%. nisam ga videla ni na jednom spisku, sto opet i ne znaci nista, ali tacno nisam pametna vise da li da ukidam ili ne.
) komada jedan.
ja kupim u Metrou i neko Aro spec.dugotrajno sa 3,5%, Nile to više voli, ali ajde kao ne forsiram dugotrajno... kad pogledam sinoć, ono proizvodi se i puni u Nemačkoj!![]()
kako li opstane od Nemačke?! ali bar nema onaj a...neznamkakobeše:D
Junior je do 13 meseci pio AD uvece, a preko dana i u kasama obicno mleko. Sa oko 13 meseci je presao skroz na redovno Suboticko 3.5mm ili 2.8mm. Kupimo karton, pa kada popije kupimo nov. Kombinujemo 2.8mm i 3.5 mm. Malo mi je frka oko sve te price, ali se tesim da su sigurno naduvali temu zbog pol poena i prodaje tiraza. S druge strane on popije 3*240ml, sto nije mala kolicina. Bas razmisljam da odem do Akse da uzmem Humana Junior komada dva-tri i onaj spacijalni za proliv Humana NH (ili HN nikako da zapamtim redosled slova) komada jedan.
Sto se Voltarena tice, ja sam dala Junioru kada mu nisam mogla spustiti T ni kupanjem, ni Efferalganom, ni Brufenom. Ne volEm ga, ali jbg kada drugo ne pomaze, onda tu je Voltaren. Svaki put se preznojim kada mu dam (sto sam i citala razne komentare na Netu)
Kada smo vec kod otkaza, ja sam juce razgovarala sa mojom direktoricom u vezi preseljenja itd. Rekla mi je da se raspitam da li imam pravo za neplaceno odsustvo, ali da joj je bezveze da to trazim jer onda necemo biti ni tu ni tamo (mislim se u sebi, ako mi od toga zavisi buducnost, bolje da se odma' upucam). Ja bih se ipak raspitala da li po nekom osnovu mogu traziti neplaceno odsustvo ili mirovanje statusa, pa da budem mirnija. Radicu do pocetka marta (01. ili 12. u zavisnosti od dogovora), a posle me ceka pakovanje, organizacija, nervoza.....![]()

pevamo "šanke deda maza...
Marge,
kažu da ovaj traje dva, tri dana... mada, nema tu neke sistematike... kako kome.
ej, kod nas navejao sneg!pevamo "šanke deda maza...
![]()
. A taman sam "proknjzila" u glavi da je prolece i da nema vise zime i snega 

Jel deca posle prve godine treba da piju do 500ml mleka dnevno?

Kada smo vec kod otkaza, ja sam juce razgovarala sa mojom direktoricom u vezi preseljenja itd. Rekla mi je da se raspitam da li imam pravo za neplaceno odsustvo, ali da joj je bezveze da to trazim jer onda necemo biti ni tu ni tamo (mislim se u sebi, ako mi od toga zavisi buducnost, bolje da se odma' upucam). Ja bih se ipak raspitala da li po nekom osnovu mogu traziti neplaceno odsustvo ili mirovanje statusa, pa da budem mirnija. Radicu do pocetka marta (01. ili 12. u zavisnosti od dogovora), a posle me ceka pakovanje, organizacija, nervoza.....![]()

Kontam, ako i ti das otkaz, mozes dodji zabavljati ovu dvojicu dok ja pakujem i bogaram. Znam, finansijski mi je bolje da te platim u kesu, nego da nahranim Armina![]()
....
.... posle ustajanja: 170 ml Humane, doruchak: hleb i pavlaka i sok od pomorandzhe (kao limunada samo bez shecera) , posle pola sata: komad kolacha (specijalno njemu pravi sveki bez mleka ) jer je "umirao" od gladi , uzhina : kompot od jabuka, ruchak : krompir+celer+pavlaka +ceo pecheni pileci batak, uzhina : pola banane, vechera: skoro celo pakovanje sardina sa hlebom ... posle toga chaj od majchine dushice ... pre spavanja 130 ml Humane ... 'ebiga nije stalo vishe
... a bolestan je kao kuche 
Jel deca posle prve godine treba da piju do 500ml mleka dnevno?
....
.... posle ustajanja: 170 ml Humane, doruchak: hleb i pavlaka i sok od pomorandzhe (kao limunada samo bez shecera) , posle pola sata: komad kolacha (specijalno njemu pravi sveki bez mleka ) jer je "umirao" od gladi , uzhina : kompot od jabuka, ruchak : krompir+celer+pavlaka +ceo pecheni pileci batak, uzhina : pola banane, vechera: skoro celo pakovanje sardina sa hlebom ... posle toga chaj od majchine dushice ... pre spavanja 130 ml Humane ... 'ebiga nije stalo vishe
... a bolestan je kao kuche
malo mu je danas popustila T, odma' da ste se svi pomerili s'mesta ... dajem mu josh uvek sirupe, sutra popodne idemo kod dr da poslusha pluca ... dossta kashlje, verovatno cemo dobiti neshto za inhalaciju
ili
).
500 do 700 ml (odnosi se na sve mlecne proizvode)
posle pune 2 godine valjda ide do 500 ml
tako nesto
i ne treba mesati mlcne proizvode sa namirnicama koje su bogate gvozdjem
a Irina pred spavanje popije 300 ml i rano ujutru pije oko 200 nekad i vise...i ako ne ide u vrtic, pre dremke popije isto oko 200 ili vise
sad skoro, 6 noci se nije uopste budila zbog mleka...ja se preporodila...bila srecna ko kuche(ako ne racunam ono ranojutarnje histerisanje u snu)
i cvrc
krenula opet
a danas pre dremke isto nije pila mleko
s njom nikad ne znas na cemu si
U suprugovoj porodici se ne pije mleko, njegov tata uopste ne pije, dok on pije jogurt ili kiselo mleko. Bar nesto Junior da povuce na mene.
ahahahahhahahahahah...
)