Deca 1-3 godine (toddlers)

Kistina, budi jaka, biće sve ok. :zag:Na vreme su otkrili. Znaš kako moj tata ume da kaže - djavo nikada nije tako crn kao prvi put kada ga vidiš :ok:

Inače, i moj matorog večeras, tj. noćas, malopre, hospitalizovali. Sad mi mama javila. Kako ona kaže, na "odeljenju sepse". Izgleda da je zakačio neku gadnu infekciju, desna mu je ruka sva otečena i crna, temperatura ogromna :( Već 10-tak dana, i sve gore i gore. Samo se nadam da je neka infekcija koja nije stigla do krvi, tj. da nije sepsa ili gangrena ili tako nešto.... Mislim, da preživi 3 žutice, rak, pucanje čira na želucu i operaciju nakon koje je 5 dana bio u komi... i da ga ubije posekotina ili tako nešto... auh, pao mi plafon na glavu, tako se osećam... :(
Videćemo kada mu urade hemokulturu i ostale analize.
Skroz te razumem kako se osećaš, ja sam se tako osećala više nego jednom... i svaki put do sada je bilo ok na kraju, s posledicama, ali živ. I, uslovno rečeno, zdrav. Biće to ok, na vreme otkriveno, malog promera. Samo budi hrabra!

... i ja, plačipi.č.ka nadjoh nekom da pričam o hrabrosti... a ni sama ne znam di mi guza, a di glava...

Ebo ga mis, Ata, nikad mirni! :cmok2:

Znaš kako, ja mogu ove moje klince da u'vatim u ruke i odnesem lekaru. I to i radim. Bune se, neće, ali idu, moraju. A matorog čoveka, od 60 i kusur godina - ne mogu. Mogu da mu drvim, i da se ljutim, i da ga molim i da se svadjam - i to je sve što mogu. Da je otišao pre nedelju dana, možda bi sad bilo bolje. Možda nebi i sebe i mamu mučio večeras po onom urgentnom i ... ma, ebeš to, verovatno nebi došao u ovu fazu :( Ali eto, tako je kako je sad...

Klinci mi mirno spavaju, Stef ima 37,5, MIc nema t, znači mogla sam i ja da spavam bar noćas... ali šipak, evo sedim i ne vidim ekran od suza, steglo me u grlu, u grudima... i neću, borim se da se smirim, ali ona prva reakcija je takva.
Samo da analize pokažu da nije nešto baš toliko gadno...

SVe će to sutra biti juče...

Drz' se, Ata! :cmok2:
Nema veze, moja mama se kontrolise redovno, pa uvek neko sranje ispadne.
Evo sad-UZ abdomena zbog operacije-"Gospodjo, ostacete bez bubrega ako ne nadjete lekara koji ce se pozabaviti vasim kamenjem!"
A pre 6 meseci joj rekli da ima 2 kamena u jednom bubregu, ali nista alarmantno.
Da siznes!

ovde kopiram jer znam da ste sve tu :)
"drugaricina beba pokupila onaj virus sada, ali nije jos bolje, msm, vadili su krv i znaju da je virus, al mala sad pocela i da krklja, skuplja joj se sekret, mama se plasi da ne ode na pluca, a dr im dao palitrex
ja nisam za ab, kad se zna da je virus u pitanju, al razumem i nju, plasi se, mala krklja
savetovala sam neke inhlacije mozda, drenazu, da joj sto vise cisti nosic....
sta jops moze, msm, ja nisam pametna sta bi s mojim malim radila, pu pu, nismo jos bili bolesni....
sta vi savetujete, racunam na vas mame iskusne?"

joj, mi bre vecito muke imamo sa tim krkljanjem
nek proba onu varijantu sa bosiljkom, da skuva pa da stavi u sobu
i dusek da podigne malo

ja sam Ivanu uzimala Fitobalm, bezbedno je za bebe, mirise onako lepo na borovinu
mazala na grudi da udise da mu to razbija taj sekret u nosu nije losa stvar

nego zene, moja koleginica se kune u nesto sto se zove SREBRNA VODA
ona sve boljke kaze leci sa tim
meni je to sve jedno veliko trt, al me zanima i sta vi mislite

i ne biste verovale na sta mi lici mm:sad2:
ne da se osuo, nego se osuo na kvadrat..i boginje su mu ogromne...:sad2:

..podatak da se nepovratno vezuje za membrane celija i ostaje tu zauvek,
kao i da inhibira razmnozavanje crevne flore je dovoljan da mi ne pada na pamet da ga razmotrim kao opciju.. :roll:

(btw, u vecini proizvoda je koncentracija srebra niza po deklaraciji nego shto je dozvoljena kolichina jona srebra u vodi za pice :lol:
tako da je i efikasnost veoma upitna, osim placebo varijante.. :lol:)

IMG_6737a.jpg

IMG_6736a.jpg

..sneg.. :D

Ja sam pila tu srebrnu vodu, kada sam bila na nekoj "chishcenje" dijeti ... shta znam ... po meni nit' pomazhe nit' odmazhe ...

Arminu danas bolje :worth:, nije vec nocas imao T, josh smo mu dali Brufen u 1, ali u 7 vec nisam Paracetamol ... mada danas mu je krenuo nos da curi, ubi Bozhe, katastrofa ... jadnichak mnogo je sladak, ja vichem "duni" a on krene da duva nan usta ... zna da tako treba kad kazhem da je neshto toplo od hrane ... kashlje, ali ne non-stop ... nazvala dr, kazhe nemojte dolaziti da ne nakalemite neshto .... samo da pratiom situaciju, inhalacije 2-3 puta fizioloshkim , ako je sekret gudt u nosu, Bisolvon 2 puta u inhalator i to je to .... vidimo se sledece nedelje , ako je potrebna kontrola ... malo mi je laknulo, nije mi se chekalo sa njim 3 sata medju bolesnom decom, bolesnijom od njega ... prvo stomachni virus, sad respiratorni, da zakachi josh neshto, pa pukla bih, kao balon :evil:

Jutros u 8 krenem ja da dam Stefanu antibiotik. 3ml u špric, pa drž-ne daj, kako uspem da mu dam. On sedi na podu, igra se sa nekim kockicama, i kako me je video sa špricem u ruci, tako je počeo da vrti prstićem, tj. da odmahuje i da govori: ne,ne,ne :lol:
Bolje su oboje. Mic od juče popodne nema temp, a Stef mi je jutros imao samo 38,5. Brzo mu je pala posle paracetamola i nije skakala više do sad, pa zaključujem da je bolest u prolazu.

Inače, tata mi je jedva svestan, na trenutke svestan, na trenutke bunca... :( Knedla mi stoji u grlu, ne znam šta ću više. Trebalo bi sutra da odemo u Bg, da ga vidim...

Ata draga drži se...jaka si ti žena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hvala Mici. Pa, druge i nema, nego da se držim i izdržim i da se nadam najboljem. Sve se nadam da je to stanje usled visoke temp, da će mu oboriti, izlečiti ga i da će biti ok.
Sad me mm malopre zvao sa posla, dogovorio se sa dišom da ne radi sutra, dogovorio se sa ocem za kola, tako da popodne idemo u Bg, a ne tek sutra. Mada ja svejedno mogu da ga vidim tek sutra, današnje vreme za posetu uveliko traje, a posle ne znam da li bi pustili, pogotovo u ovoj sezoni gripa.

joj, mi bre vecito muke imamo sa tim krkljanjem
nek proba onu varijantu sa bosiljkom, da skuva pa da stavi u sobu
i dusek da podigne malo

ja sam Ivanu uzimala Fitobalm, bezbedno je za bebe, mirise onako lepo na borovinu
mazala na grudi da udise da mu to razbija taj sekret u nosu nije losa stvar

nego zene, moja koleginica se kune u nesto sto se zove SREBRNA VODA
ona sve boljke kaze leci sa tim
meni je to sve jedno veliko trt, al me zanima i sta vi mislite

i ne biste verovale na sta mi lici mm:sad2:
ne da se osuo, nego se osuo na kvadrat..i boginje su mu ogromne...:sad2:

Fitobalm treba uvek imati ukući, i dr. nam je to preporučila izvlači sekret iz pluća! I moja mama hvali tu srebrnu vodu..

Back