Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
a sad ni ja ne mogu kod dr jer ne ide u vrtic a necu da je vucem jos i u mom dz da skuplja od onih penzosa kojekakve viruscine
tako da sam u problemu
vec 2 nedelje me drzi sranje ovo...njoj se vratilo isto
danas vadile bris...cekale posle sat vremena kod dr...posto se pogorsalo...al ona kaze isto je ko juce,ne vidi na njoj nista vise nego juce...virus verovatno
i napise mi na papiru za lab u dz na brdu...kao da mi nemamo u zarkovu u domu zdravlja nasu lab.....
nisam je ni odvela
posle onolikog bockanja u oktobru,novembru i decembru, necu da je smaram vise ako bas ne mora
pre neki dan smo u banku usle i dete svo preplaseno kaze mi "mama, ne bode teta"
gde god se pojavimo da lici na neku lab. ona jadna odmah ko pokvarena ploca ne bode teta, ne bode ki (cika)

tako da sam u problemu
vec 2 nedelje me drzi sranje ovo...njoj se vratilo isto
danas vadile bris...cekale posle sat vremena kod dr...posto se pogorsalo...al ona kaze isto je ko juce,ne vidi na njoj nista vise nego juce...virus verovatno
i napise mi na papiru za lab u dz na brdu...kao da mi nemamo u zarkovu u domu zdravlja nasu lab.....
nisam je ni odvela
posle onolikog bockanja u oktobru,novembru i decembru, necu da je smaram vise ako bas ne mora
pre neki dan smo u banku usle i dete svo preplaseno kaze mi "mama, ne bode teta"

gde god se pojavimo da lici na neku lab. ona jadna odmah ko pokvarena ploca ne bode teta, ne bode ki (cika)

..i to full gips, dolepili preko longete..
 ..i to full gips, dolepili preko longete.. 

Zeku gnjavi stalno, vadi iz kaveza, nosa
 Zeku gnjavi stalno, vadi iz kaveza, nosa sad me malo štrecnu Tsay da ne sme...
 sad me malo štrecnu Tsay da ne sme... za tebe!
 za tebe! 

).
). .
.

... odo' da ga okupam pa da merim ponovo
 ... odo' da ga okupam pa da merim ponovo  ), drugi za hranjenje Juniora (deo jede on, a ostatak ga 'ranim ja), treci za Berodual)? Samo da se vreme malo prolepsa? Ili ces za Berodual kesten pire sa slagom? MIslim to moze odma' dok je zima, da baba ne zaboravi
), drugi za hranjenje Juniora (deo jede on, a ostatak ga 'ranim ja), treci za Berodual)? Samo da se vreme malo prolepsa? Ili ces za Berodual kesten pire sa slagom? MIslim to moze odma' dok je zima, da baba ne zaboravi 

za ostale pilice
 za ostale pilice ... ljubimo drugara da prodje ... sreca u nesreci da je njemu ovo kao neka avantura .... a shto mu je majka izjela 5 kila zhivaca, nikom nishta
 ... ljubimo drugara da prodje ... sreca u nesreci da je njemu ovo kao neka avantura .... a shto mu je majka izjela 5 kila zhivaca, nikom nishta