ikica75
Ističe se
- Poruka
- 2.214
Ja kupila neki naprstak za pranje zuba, pa mu time istrljam ova dva zubica koje ima i malo izmasiram desni!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam za onu varijantu "Sta majmun vidi to majmun radi" :-D pola godine sam mu na silu koliko-toliko prala zube i onda sam pukla dva dana sam ga zaredom vodila samnom kad sam ih ja prala, pokazivala mu sta radim i pricala mu da bi bukvalno preko noci krenuo bez problema da pere zube, sad imam drugi problem cim udjemo u kupatilo odmah se hvata za cetkicu i ako ga vodim samo ruke da mu operem, tako da dnevno pere bar 5x zube
Otvaramo novu temu na koju su dobrodosle mame (i tate) se klincima od 1-3 godine
![]()
Čemu ovo u zagradi? Je l' ovo britanski ili srpski (ex-yu) forum?
sta je ikice, dosla da spamujes temu
ako su mogle one nama, i mi cemo njima![]()
Ja mislim da sam pogresila sto sam starijem detetu uopste davala sok, prvi put ga je probao sad pre neki mesec posle drugog rodjendana i stvarno mislim da sam pogresila jer po meni nema tu bas niceg pametnog, a bebi necu ni tad da ponudim, pice sokove kad odraste
kupili smo pastu i oprali zube
nije vocni ukus nego je mentol i svidja joj se
stavila sam samo malkice da zapeni al ona to sve guta![]()
Ja sam mog klinca upisala u vrtic i krece od septembra, taman cemo na leto skinuti pampers (nadam se) mada kod nas ne uslovljavaju da dete mora da bude bez pelena da bi se upisalo u vrtic
A za pelene necu nista da pricam vise, urekla sam ga prosli put.
Lepo je kakio svako jutro na nosu, onda je dobio proliv dva dana, nije mogao da zadrzi, kakio u pelenu i sad opet jovo-nanovo, muku mucimo, prestao da trazi.![]()
A za pelene necu nista da pricam vise, urekla sam ga prosli put.
Lepo je kakio svako jutro na nosu, onda je dobio proliv dva dana, nije mogao da zadrzi, kakio u pelenu i sad opet jovo-nanovo, muku mucimo, prestao da trazi.![]()
pa kako si prvi put uspela da ga naviknes?
Irina vise uopste nece da sedi na nosi
nece pa to ti je, ne vredi....
novemberrrr,pomagaj
ti imas troje van pelene...davaj neke savete![]()
a kad si počela da ga stavljaš? i jel samo ujutru?