Deca 1-3 godine (toddlers)

..mi smo inache dobili potvrdu za vrtic danas..
..sutra je dan prvi.. :)
..utronjala sam se i samo mi se plache.. :heart:

jao, se secas kako sam ja dramila...
mislim to je normalno :D
pre neki dan sam ga odvela ja u vrtic, nisam radila
a on kao veliki, ceka da ga raspremim, cmok u obraz , cao mama i ode u sobu ne okrete se....

sunce ti poljubim, placem sto je mali ,placem kad poraste ....

sve ce to da bude ol rajt :zag:

jao, se secas kako sam ja dramila...
mislim to je normalno :D
pre neki dan sam ga odvela ja u vrtic, nisam radila
a on kao veliki, ceka da ga raspremim, cmok u obraz , cao mama i ode u sobu ne okrete se....

sunce ti poljubim, placem sto je mali ,placem kad poraste ....

sve ce to da bude ol rajt :zag:

Kada smo ga prvi put ostavljali u vrticu na sat vremena tada se desilo po prvi put da ne bude ni suprug, ni ja sa njim (do tada je uvek bar jedno od nas dvoje ostajalo s njim). Ja sam preplakala tih sat vremena, a on 'ladan kao spricer. Samo je pogledao kada sam dosla po njega i kao "aha, dosla si, ok, onda to znaci da idemo?". I tako je bilo prvih nedelju dana. Posle je umeo plaati kada dodjemo po njega u stilu "ti, ti si mene tu ostavila da se igram sa drugarima i da se super zabavljam a sada si se tek setila da dodjes po mene :roll:" Posle toga je isao bez ikakvih problema.

Vidim na njemu da mu nedostaje drustvo. Mozda ga i dam na par sati nedeljno da ide da se malo druzi sa vrsnjacima, taman da i ja malo sredim i sebe i stan.

..ne ostavljam.. :)
..ako ga neko chuva sat-dva, chuva ga kod nas..
..sa drugarima se druzimo kod nas ili kod njih ili u parku/igraonici,
ali smo ili tata ili ja ili oboje tu..

..ne brinem ja kako ce on, zreo je i zna tachno shta je vrtic,
a ja znam da mu sleduju uobichajene faze kolektivne socijalizacije i da ce to
biti ok na kraju,
nego sam se unjanjavila.. :)

..ne ostavljam.. :)
..ako ga neko chuva sat-dva, chuva ga kod nas..
..sa drugarima se druzimo kod nas ili kod njih ili u parku/igraonici,
ali smo ili tata ili ja ili oboje tu..

..ne brinem ja kako ce on, zreo je i zna tachno shta je vrtic,
a ja znam da mu sleduju uobichajene faze kolektivne socijalizacije i da ce to
biti ok na kraju,
nego sam se unjanjavila.. :)

Isto.

Ja sam mislila da samo ja tako njanjavim :whistling:

Ja ostavljam kod baba i deda, a garantujem da cu u septembru da se raspadnem ovde, mesec dana cete me metlom skupljati... :sad2:
Znam da je spreman i da ce biti sve OK, nego ono ludilo...raste mi dete, meni prebrzo, luda zena!

Oujee, sister ... na jesen, ako Bog da i sreca junachka Armin krece u jaslice ... mislim da cu svisnuti, ima da vas udavim u svojim suzama ... uhhh .... :confused::roll:

ija, samo terajte napolje, slain vazduh njemu godi, bice sve ok ... bash nam nedostajete ... kad pomislim vi cete za nedelju - dve uzhivati na plazhi, aaaaaaaaa :super::besna:

Je li Sali pitala za intimnu higijenu devojcica? Opet ste se raspisale, ko ce sve ispratiti :) Ja sam tufer umakala u kamilicu ili zalfiju (caj) i time obrisala unutrasnjost. Zbog moguceg zadrzavanja kake ili kreme. I sad im povremeno operem zalfijom, ona je antiseptik i dobra je za intimnu higijenu.

..dan prvi proshao odlichno.. :klap:
..sve mu se svidja, osim shto deli ormaric sa drugarom :) a i bio je apsolutno ogorchen kad je ukapirao
da je ranac ostao tamo za sutra, obecasmo da cemo ga od sada nositi kuci svaki dan.. :aha:

..uchestvovao u svim aktivnostima osim u vozicu uz "ivin voz".. :lol:
..na pitanje kakva je vaspitachica, rekao "lepa".. :D
..pitao jel ide i sutra.. :ok:

..odoh da popijem josh jednu kafu pa da begamo na sunce.. :)

..sveki pitala jel plakao, ja rekla da nije danas, shto ne znachi da nece vec sutra..
..ona kaze - pa ni moji nisu plakali, nikad, ja sam se chudila i za velike vashe da su plakali.. :roll:
..po treci put je podsecam da su njeni krenuli u predshkolsko sa shest i kusur, svaki put se iznenadi i kaze - aha, pa da, u pravu si..
:roll:

..ma ziva sam, ne skidam smeshak od rane zore, kako je djipio iz kreveta i kako je ponosno nosao
sve vreme ranac po kuci, prateci tatu u stopu kuhinja-kupatilo-hodnik-kuhinja da mu sluchajno ne ode bez njega.. :lol:
..uspela sam da se ne prpim dok ih nisam chula na stepenishtu da se vracaju, a chini mi se da je tih 15 sekundi dok nisu ushli u kucu
bilo gore od svakih 15 sekundi od kad pruzish ruku da izvuchesh kombinaciju pitanja pa dok ne sednesh da pishesh koncept koje sam dozivela.. :lol:

..e chim me je zasuo s vrata prichom, bilo mi je srce na mestu.. :heart:

Draga November, drago mi je da je sve proslo lepo. Nadam se da ce i u buduce sve ici glatko :cmok: za velikog decaka.

Danas smo bili van 2 sata i kao da manje slini. Nasla sam lepe jagode pa sada i njih zvanicno uvodimo.

Najzad imamo pravi Net pase mogu normalnije javiti prijateljima kod kuce. Najzad imam i Skype, zivot cine male stvari :D

Back