moram da vam se požalim na moju divnu familiju....
bili na prvom rođendanu jedne naše rođake (one koja jede pljeskavicu i po 2 parčeta torte) i popizdela sam najstrašnije.
kao prvo 80% ljudi je PUŠILO. u sobi od možda 20 m2. znači mene je gušio dim. i sedi neka tamo žena (prababa od bebe) na niskoj stolici zapalila cigar i duva dim u Lucu i bebu koje se igraju na podu ispred nje. Luca počela da kašlje i baš se onako pošteno zagrcnula suze joj išle. a ja ko furija kad sam skočila, sedela do nje, i onako sa visine viknem Luca ili ćeš ti da ideš iz ove dimčuge ili ćete vi da se tornjate odavde sa tom cigarom

ebi ga. kaže žena joj pa izvini i samo se okrenula na drugu stranu....
izgubila sam živce jer je prethodono svako turao nešto u usta Luci. e to me tek nervira. mislim šta ima da mi kljukaju dete. e a niko ništa ne pita, nego najnormalnije št aoni jedu evo ti malo. na čelu sa mojom mamom, koja kao da uživa da joj uvali nešto što "ne sme". valjda misli da je onda ona super baka što eto udovoljava detetu.
i tu sam ispizdela, rekla sam mami i to glasno da svi čuju, da neču da vidim da joj malo malo nešto tura u usta, da ja znam kad treba da jede i šta treba da jede i da to poštuje. ali daj joj malo SLANIH kiflica. vidiš da više voli slano nego slatko. leba vam otkud znate šta dete više voli. so još maltene nije ni probala. grrrr

i kažem prvo će da pojede za užinu svoju krušku i ako posle toga bude želela JA ću joj dati kiflu jebenu. i naseckam lepo krušku stavim joj u tanjir i lepo je sve sama pojela. još kao za inat onako lepo, nije se ni umazala, jedno po jedno parče.

mamino. i kaće moj teča, pa vidi pojela je!!! ko da je zlatno jaje ili ***** pojela.

kažem ja pa ne razumem vas, zašto ne bi pojela, pa zar vi ne volite krušku??????
joj brate. i dam joj malo kifle, jeble ih kifle, a one slane u pm. posle sam samo gledala da li će joj možda i kolu dati. ili čaj i fiziološki ahahahahhahahahha
hvala bogu pa smo trebali da idemo i na neki drugi rođus pa smo kratko ostali tamo.
mislim inače nisam sad baš nešto panična i nervozna mama, dosta sam opuštena, ali ovo me stvarno izvelo iz takta. i vidim da je ovo tendencija i na nekim drugim slavljima je bilo isto. pušenje, kljukanje joj i ne skidanje cipela u prostoji gde beba puzi i liže pod....
znam da je ne mogu zaštiti od svih zla ovog sveta, ali dok je još ovako mala, želim da živi što zdravije i da koliko mogu utičem na njen način ishrane možda se bude zdravije hranila kad poraste od mene i svih u mojoj krasnoj familiji.
verovatno su me posle olajavali