november child
Elita
- Poruka
- 18.222
..ja klincima nisam kupovala patike bash dugo, chini mi se do predshkolskog i fudbala..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
One su obe prohodale. skroz su samostalne,prodavačica kaže da nisu za njih sa otvorenim prstima, a ja mislim da će im biti vruće u tim polusandalama. A opet se tripujem da će razbiti prste u otvorenim.
Ovo je meni ko cipela. Slično sam videla po gradu.Sve su takve. Čije su ovo, koja marka?vidi neke sto otvorenije a sa zasticenim prstima
npr ko ove
Pogledajte prilog 280826Pogledajte prilog 280827
Junior je krenuo crtati sa vostanim (dobio ih je za rodjendan). Lepo pise na njima 3+, ali me Birica ubedila da "testiramo" nase distrojere. Lepo ih je prihvatio, osim jedne prilike kada ih je probao na zidu svoje sobe a mm da prikrije ucinjeno pokusao oribati taj deo zidaNakon vostanih smo uveli flomastere koji se mogu oprati i na kraju drvene bojice. Najsladje mu je i dalje kada slucajno dograbi hemijsku
Bila sam u susednom gradicu i kupila par serpi i tiganj. Mala zadovoljstva cine zivot mnogo lepsimJos sam u povratku upoznala coveka iz Birmingham-a i sita se ispricala s njim jer sam ja bila jedini putnik (a bila sam tako besna sto mi je pobegao prethodni autobus i sto moram cekati dodatnih sat vremena sledeci).
Tsu:![]()
ja danas videla adadas patike, za decaka, crne, sa Cars-om na cicku, odnosno munjevitim juricem
odlepih <3
..ja klincima nisam kupovala patike bash dugo, chini mi se do predshkolskog i fudbala..
Ovo je meni ko cipela. Slično sam videla po gradu.Sve su takve. Čije su ovo, koja marka?
Ove sandale sa otvorenim prstima postAse ko caj i fizioloski opasne
Cudi me da nisu zabranili proizvodnju. aahhahahahahahah
Nas je Pedja urnisao sinoc oko ponoci.
Kakva je to histerija bila.
Strasno.
Isto sam cula da guta.
Priznaj da ga bijes, zato je modar.cicak, znaju da budu mnogo trapavi i zapinju za ravan pod kad namanje ocekujesplus, ove otvorene se lako "podvrnu" napred.
moje dete trci kao sumanuto, posebno preko pesackog prelaza kad se upali zeleno svetlo i teta kaze "mozete preci karadjordjevu ulicu ", a ide leto i gole noge. sad je vec pun modrica po kolenima
šta to gutaju???? ili im se isuši grlo pa zato???
već sam pomišljala na gorušicu majke mi, ili na refluks.
- - - - - - - - - -
inače zadnjih 10 dana unazad, obavezno se budi oko 12, 1 posle ponoći i ne spava do 2-3 sata. ne plače, nego bi da se igra. izdeklamuje sve reči koje zna, priča ko nacijena, izbacuje igračke iz krevetca....užas. mrtvi smo. mm danima stiže na posao u 9 umesto 7....
Samo bi mi to trebalo pred put.
Da ga ostavim prehladjenog