Nastasa
Aktivan član
- Poruka
- 1.410
Cao drugari, da se i ja javnem posle duzeg vremena..
Izvestaj sa fronta..
Aleksej je imao temp ona dva dana posle cega je djipnuo iz kreveta ko da mu nista nije bilo, i dalje je kasljao ali su mu pluca ok pa je pio samo sirup..
Al smo zato mm i ja bili patos 4 dana 39.5 temp kasalj jaki bolovi u grlu, ne secam se da me je skoro tako celo telo bolelo.. jedva ziva osta
tek sam sinoc ko covek uspela da iscitam samo jednu temu , jos uvek sam malaksala i kasljem tj. iskasljujem .. Ovo je bio neki bas gadan virus.. tako da cuvajte se puno i klincuriju, mada kako po A videh on je to mnogo bolje podneo od nas matorih...

Izvestaj sa fronta..
Aleksej je imao temp ona dva dana posle cega je djipnuo iz kreveta ko da mu nista nije bilo, i dalje je kasljao ali su mu pluca ok pa je pio samo sirup..
Al smo zato mm i ja bili patos 4 dana 39.5 temp kasalj jaki bolovi u grlu, ne secam se da me je skoro tako celo telo bolelo.. jedva ziva osta
tek sam sinoc ko covek uspela da iscitam samo jednu temu , jos uvek sam malaksala i kasljem tj. iskasljujem .. Ovo je bio neki bas gadan virus.. tako da cuvajte se puno i klincuriju, mada kako po A videh on je to mnogo bolje podneo od nas matorih...

Mene je sramota i da priznam ali moja devojka je celu zimu ( i na -15`C isto ) isla u vrtic u mini suknjicama jer je ona "devojka a ne momak pa mora da nosi suknje i haljine a ne pantalone i farmerke" Sto ce reci odustala sam od ratovanja jer je tvrdoglavija od mene i pustila po njenom ( tesila sam se time da se dete celici i stvaro za divno cudo nije se razbolela ). A mi pregovaramo ceo dan za sve i svasta, pocinje od ujutro sta ce da obuce koju tacno suknju i carape pa preko kad sta moze jesti ( ili ne moze ) pa do uvece posle kupanja koji ves ce da obuce 

Ne znam da l su primetili, ja sam njih pratila!
Slovački su pričali, pa sam slabo razumela...