Snezana, Micimacko

Bas mi je drago da me niste zaboravile. Svecano obecavam da cu od sada biti mnogo redovnija u pisanju, sve ste tako divne !!!
Micimacko vidim da je i kod vas bilo" veselo"

Mogu samo da zamislim kakvi su to sve strsovi bili sa toliko besmislenih "dijagnoza"

Ja mislim da nepricanje mog momka ne mogu da tumacim sa visejezicnoscu jer je ipak malo izlozen drugim jezicima posto ne ide u vrtic, u kuci pricamo samo Srpski ( Holandski i Engleski slusa kada mi razgovaramo sa drugima na tim jezicima, napolju, u prodavnicama sa nasim drustvom....ali to je minimalno u odnosu na srpski ) Seka nam je, za razliku od njega, propricala rano, na prvom rodjendanu ( vidim po video snimkama

) je vec ogovarala na pitanja u smislu " Ko je to?" "Kako "kaze kuca, maca i sl" Sa godinu i po je pricala u recenicama sa sa 2 ko matora

. Zato sa njom sada imamo drugi problem, ne ume da cuti ni 2min.
Momak komunicira neverbalno bez problema, pokaze sta hoce, donese nam sta zeli ( daljinski za crtane, flasicu ako je zedan, papucu ako mu je spala i sl ) Ali na zahtev nece nista, jedino kada ga zovem da dodje ( a ne vidi me tada ) onda dodje. Ako sam pored njega, nece ni da se okrene kada ga dozivam po imenu

I on je motoricki ispred vrsnjaka ( tako nam rekli na redovnim kontrolama ) i mislim da mu i IQ nije nizak jer ono sto hoce ( igrackice, tehnicke uredjaje i sl ukapira jaaaako brzo, cini mi se brze od sestre a nju svrstavaju u intelignentnu decu )
Uh, kasnim po damu u vrtic , nastavljam vam posle a do tada velii poljubac svima i velikima a posebno malima!!!