Junior jos uvek kaslje i hrklja. Sinoc sam spremala drzavni kada je on zaspao, taman se istusiram i zaspim oko pola jedan, kad se on budi u jedan za mleko. Kada je popio poceo je kasljati i kasljao je do pola cetiri

Suv kasalj, mislila sam pluca ce iskasljati jadan

. Zaspali smo zajedno oko cetiri kada mu se najzad smirio kasalj i ustao je u sest

Doruckovao je i zaspao oko 9 i spavali smo do 10:30, ustali, spremili se i otisli do ordinacije na pregled. Dobili inhalaciju i kapi. Ako odrade posao nece ni dobijati AB. Pitala sam za boginje, izbijaju 14-21 dana nakon kontakta, znaci najkasnije do 30 marta i traju 7-10 dana (Kuminoj cerki je izbilo 14 dan, sto bi u nasem slucaju bio 23 mart). Znaci selimo se tek u aprilu. Izmerili su ga da znam za lekove (zlu ne trebalo) i ima 11.3kg (17 meseci). Ja sam jako zadovoljna. Mislila sam da je oko 10.5, pa sam se iskreno malo i obradovala

Koliko je proslog leta slabo napredovao, jos uvek sam u tripu da je mrsavko. Sest meseci je bio na osam kg. Kada se samo setim

Iskreno se bojim leta, jer se plasim da ce ponovo slabo jesti, ali se nadam da se brinem bez razloga. Ipak je on sada vec dosta velik, pa ne bi trebalo da vreme toliko utice na njega.
@Jexy: 11.8 je dobra kilaza za 19 meseci. Za visinu pojam nemam, merili smo ga davno. Sada nosi 92 velicinu, 86 samo veci kalup, a 80 sam spakovala (mozda ima par stvari kod kojih su omasili etiketu). Zekice koje sam kupila u Dublinu za 12-18 meseci su mu vec male, a u januaru su mu bile velike. Imam utisak da raste u skokovima
Jel ima neki skok sa 17 meseci?