Deca 1-3 godine (toddlers)

P2050413.jpg
Pozdrav drugarima!!!

preslatke su :)

e, Irina konacno hoce da joj citamo nesto :lol:

e sad...mi imamo neke bez veze knjige i hocemo da joj kupimo lepu neku
ja sam bacila oko na diznijeve bajke
al mislim da je mala za to jos...ne znam
sta vi mislite?
mada nije mozda ni bitno dal kapira sve sto pise sad, skapirace kasnije...m?
uzela bih joj mozda knjigu o dzungli...tu nema nekih tuznih scena i sta ti ja znam
http://www.nonstopshop.rs/cms/subca...rch_depth=&qorderby=&qstyle=&wcid=600&from=0&

preslatke su :)

e, Irina konacno hoce da joj citamo nesto :lol:

e sad...mi imamo neke bez veze knjige i hocemo da joj kupimo lepu neku
ja sam bacila oko na diznijeve bajke
al mislim da je mala za to jos...ne znam
sta vi mislite?
mada nije mozda ni bitno dal kapira sve sto pise sad, skapirace kasnije...m?
uzela bih joj mozda knjigu o dzungli...tu nema nekih tuznih scena i sta ti ja znam
http://www.nonstopshop.rs/cms/subca...rch_depth=&qorderby=&qstyle=&wcid=600&from=0&
Preporučujem http://decjaknjiga.monoimanjana.rs/...8ce40bac945/NEOBICNE-PRICE-ZA-MALISANE-3.aspx
ima za sve uzraste, mi smo je dobili u vrtiću za novu godinu. Pročitali smo je minimum 500 puta i uvek joj je zanimljivo, na sajtu imaš mogućnost da prelistaš nekoliko stranica pa vidi.

Gde je marica? Ne mogu da dočekam da vidim tortu. :ceka:

Evo me.
Nemam slike ovde, sutra idem kod fotografa po to pa cu okaciti.
Ja licno nisam zadovoljna. To nije to. Ona je nju iskopirala ali ne onako kako sam ja zamislila.
Svi kazu da je preukusna, ja nisam nijednu probala, ali u to ne sumnjam.

PS. Setila sam te se cim sam ugledala tortu, cak sam te i pominjala. ;)

Sve u svemu, bilo je savrseno, pa mi je i torta bila ok. Bilo je 10 torti. :)

- - - - - - - - - -

E da, torta je na kraju imala 7,2kg :shock:

Mamike beogradske, dajte mi na pp jedan savet. Kod kog decijeg ortopeda da odvedem ceru? Krajem aprila cu u BG i zakazala bih pregled. Ovo ovde me izludjuje, nema decijeg ortopeda a danas sam je zagledala posle kupanja, cini mi se i da joj je jedno rame nize od drugog. Palcevi joj imaju neke zuljeve od nacina na koji hoda, iako je uglavnom u ortopedskim cipelama. Pre neki dan smo bili na sistematskom, dr se nije nesto previse uzbudjivala, ali meni nesto neda mira. A ja nisam neka majka koja panici bez veze. Oduvek nam govore da se ne oslanjamo na intuiciju vec na zdrav razum, a meni "u kostima" non stop zvoni za uzbunu.

Mi treba da odnesemo urin i izvadimo krv. Pa na kontrolu sa godinu dana.
Sad mene zanima jel ta kontrola samo zbog vakcine? Jer svakako je nece primiti, pa da ga ne nosim bzvz!
Ili tu pregledaju jos nesto sem tezine/duzine?

nasha dr na svakoj kontroli poslusha pluca, pogleda pishu, tad posle rodjusa je pitala i kako ekcem, pogledala zube, pitala za hodanje, putila ga da se sheta u ordinaciji da vidi kako gazi, pitala za hranu, dala neke smernice ... u principu bila sam dosta zadovoljna tad ... nishta specijalno, ali nam je posvetila vishe od 10 minuta ... mada nismo radili krv, koliko se secam, mada bi trebalo da proverim u njegovom tefteru :D

To su sve odradili sad na testiranju.
Znaci da ne vodim. Extra!
Tamo iovako samo moze da pokupi neku viruscinu.

Nama nisu rekli za krv ali bi ja odradila zbog gvozdja a i da vidim stanje.
Prvi i poslednji put vadili sa 6-7 meseci. Tad je gvozdje bilo na donjoj granici ali je nasa dr rekla da je sve ok.
Bas me sad zanima kakvo je stanje

A treba i urin da uhvatim... to me smaraaaaaa... on se non stop vrpolji, nema sanse uhvatiti... moracu kesicu... a nemam bas poverenja u te rezultate

Moj je voleo da šara bojicama i lupa pečate za decu sa oko 14 meseci. Tada su im i u vrtiću davali drvene bojice, a sa 2 godine dobijali su i tempere. To ga je interesovalo do 3god, i onda više nije hteo da crta sam. A sad sa 3.5 hoće opet. Ja mu dajem sve vrste bojica.

..kako koje dete.. :) ..neko vec iza prvog rodjendana, neko mnogo kasnije..
..jaksha nije bio narochito zainteresovan do skora, ponekad i kratko ga je drzalo, a sad je masterovao sve dok je bio sesilan.. :roll:
..sreca pa mu je naishao takav period.. :)
..zao mi je shto tempere i vodene boje ne mogu da mu dam kad zeli, vec samo na 15-20 minuta kad bebac legne a on je josh budan,
to mu se mnogo svidja.. :)
..ostalo - voshtane i drvene bojice, obichne i hemijske olovke, flomastere - koriste zajedno i osim sprechavanja otimanja i crtanja po tudjem papiru (neoprostiv greh :pop2:)
lepo se zabave dok crtaju..
..aleksej samo zvrlja josh uvek, ali voli.. :)

..ispamovah malopre malu temu :)

..evo jedne jakshine tete u brushalteru :zper:

Pogledajte prilog 276573

i jednog puza od danas :aha:

Pogledajte prilog 276575

:klap: umetnik :)

Moj crta samo rakete, autobuse i Cika Glisu.
Ince, zivotne zelje su mu:
1.Da mu porastu veeelike dlake na nogama kao tati. :lol:
Sto puta dnevno zadize nogavice i pokazuje mi sav ponosan svoje dlake.
2.Da postane cika-pica.
Raznosac pice, ne bi li moga da jede picu cesce.
3.Da postane cika majstor i ima puno alata.
4.Da vozi autobus.
Ambiciozno mi dete, tri zanimanja od jednom. :)

Back