Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To i kazem. Na takvim mestima bude jedna koja je OK .... :lol: Maksimum dve.

pa i na ostalim mestima se nadje po jedna andja:) Anjeline su inace retke. razlika je u tome sto kada devojka stavi ogromne fensi naocare ., kilo sminke, minic, izbaci grudi zavara na taj nacin prosecnog muskarca.kada bi se prosecna metalka sredila na taj nacin ne bi bila ni gora ni bolja.

Nece slike da aplouduje pa pogledajte sajt kluba i sami... Slike pregledajte obavezno!
Da jos kazem da su ovo stvarno prave rokerke i metalke!

http://www.myspace.com/vrtoglavicarockclub

pa neka neko nadje losu ribu!

Ih, Side, Motley Crue... Malo pase, zar ne? Ali dobro, stvar ukusa.

Primer da nisu metalke obavezno debele, ružne... Svi ste vi čuli za Neverne Bebe, e, pa, Jana, ona mala crna, je inače metalka.

A što se tiče sponzorka, šta više reći osim da ni nick nije umeo da napiše kako treba?! :thumbdown: Zato prestanite da se primate i raspravljate, otićiće kad vidi da je sam.

vidis baby jane ja vidjeh tvoje fotke ovde i slatka si i zgodna ali ne svidja se svakom muskarcu tvoj pogled tvoje bebasto lice i tvoj bebasti nick.ne kazem da je tu nesto lose kod tebe siguran sam da se to mnogima svidja ali vidis ima i onih koji vole divljinu , snagu kod zene .zato sam je i uporedio sa zdrebicom.neka vrsta zenskog mustanga.

Ih, Side, Motley Crue... Malo pase, zar ne? Ali dobro, stvar ukusa.

Primer da nisu metalke obavezno debele, ružne... Svi ste vi čuli za Neverne Bebe, e, pa, Jana, ona mala crna, je inače metalka.

A što se tiče sponzorka, šta više reći osim da ni nick nije umeo da napiše kako treba?! :thumbdown: Zato prestanite da se primate i raspravljate, otićiće kad vidi da je sam.

dobro ajde priznajem da jesam:lol::lol::lol:

vidis baby jane ja vidjeh tvoje fotke ovde i slatka si i zgodna ali ne svidja se svakom muskarcu tvoj pogled tvoje bebasto lice i tvoj bebasti nick.ne kazem da je tu nesto lose kod tebe siguran sam da se to mnogima svidja ali vidis ima i onih koji vole divljinu , snagu kod zene .zato sam je i uporedio sa zdrebicom.neka vrsta zenskog mustanga.

ma ok,bas si napasnik neki:D:D:D....samo mi je zapalo za oko to sto si napisao,nemoj da se ljutis odmah:ok:

e sad mi je bas krivo sto sam ovo napisao .nesto sam nervozan danas ... izvini.
malo me vadi onaj drugi deo posta gde sam rekao da se to mnogima svidja .takav sam ja utisak stekao a verovatno gresim kao i obicno.izvini jos jednom

a sto se tice ponasanja i pameti metalaca i metalki ni tu nema neke razlike.prolazim ja pored kst-a i slusam neke klince sta pricaju. pricaju na potpuno isti nacin i o istim temama kao i klinci u mojoj teretani.da nemaju duge kose mislio bi covek da su dizeli iz devedesetih.nema razlike oni slusaju metal i pljuju na sve domace a ovi drugi slusaju domace i pljuju po metalu.ovi prvi nemaju pojma kako dobre "narodne" pesme postoje. ovi drugi nemaju pojma ni sta je metal.

a sto se tice ponasanja i pameti metalaca i metalki ni tu nema neke razlike.prolazim ja pored kst-a i slusam neke klince sta pricaju. pricaju na potpuno isti nacin i o istim temama kao i klinci u mojoj teretani.da nemaju duge kose mislio bi covek da su dizeli iz devedesetih.nema razlike oni slusaju metal i pljuju na sve domace a ovi drugi slusaju domace i pljuju po metalu.ovi prvi nemaju pojma kako dobre "narodne" pesme postoje. ovi drugi nemaju pojma ni sta je metal.

To i ja kazem.

Jedina razlika je izbor muzike...

A to za izuzetke-ima metalki koje nisu nimalo privlacne. Ali nekad u skc-u vidim tako lepe,da je to nenormalno ,ne biste verovali.

Poslednja izmena:
Ma daj, koji stari zvuk?! Prešlo se na Santanu, Sade... NIsam ni ja baš toliko matora, recimo, Sidov izbor spota mi je bio malo bljak, nisam baš luda za '80-tim godinama XX veka. A to boldovano, na šta se odnosilo? :confused:

e, mama,mama, pa slusa se i sting, i sade, i enigma, i pink floyd, i gomila yazzera.... ali i S.O.D. ilil dream theatre, ili vlasnici mog avatara...? fates warning... i jos mnogotoga... mnogo.... mnogo....mnogo..... a boldovano se odnosilo na cvrsci zvuk panthera, slayer, type o negative... ima jos mnogo toga mrzi me da nabrajam... :super:

već sam pisao na ovoj temi... nešto.. nekad... samo ne mogu sa se setim kad, i šta...
metal, danas, nije samo tvrđi zvuk
kao i sva muzika, razvio se na mnogo pravaca
predrasude, da su metalke debele, mi zvuči kao tvrdnja da su deca u afrci debela
kretao sam se u tim krugovima, svojevremeno, dok sam bio mlađi, i ako bih robovao predrasudama, pre bih rekao: da su metalke mršave, blede... nego da su debele

još jedna tema, na kojoj se baci koska, samo da bi se ljudi mačevali... ili grupisali po čoporima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back