Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To i kazem. Na takvim mestima bude jedna koja je OK ....Maksimum dve.
Nece slike da aplouduje pa pogledajte sajt kluba i sami... Slike pregledajte obavezno!
Da jos kazem da su ovo stvarno prave rokerke i metalke!
http://www.myspace.com/vrtoglavicarockclub
pa neka neko nadje losu ribu!
....kakav opis
![]()
sta mu fali?
Ih, Side, Motley Crue... Malo pase, zar ne? Ali dobro, stvar ukusa.
Primer da nisu metalke obavezno debele, ružne... Svi ste vi čuli za Neverne Bebe, e, pa, Jana, ona mala crna, je inače metalka.
A što se tiče sponzorka, šta više reći osim da ni nick nije umeo da napiše kako treba?!Zato prestanite da se primate i raspravljate, otićiće kad vidi da je sam.
vidis baby jane ja vidjeh tvoje fotke ovde i slatka si i zgodna ali ne svidja se svakom muskarcu tvoj pogled tvoje bebasto lice i tvoj bebasti nick.ne kazem da je tu nesto lose kod tebe siguran sam da se to mnogima svidja ali vidis ima i onih koji vole divljinu , snagu kod zene .zato sam je i uporedio sa zdrebicom.neka vrsta zenskog mustanga.
e sad mi je bas krivo sto sam ovo napisao .nesto sam nervozan danas ... izvini.
malo me vadi onaj drugi deo posta gde sam rekao da se to mnogima svidja .takav sam ja utisak stekao a verovatno gresim kao i obicno.izvini jos jednom
ma opusteno druze...zelim ti da nadjes tu zdrebicu
...ja sam inace kaubojka pa ti mogu pomoci
![]()
e sad sto se tice andjeline..moja komsinica..jeste da ima oko 165 cm ali faca...Andja original..samo sto su joj oci plave,a kosa crna..a ima i bolje sise
mimi ti si carica![]()
ma ok,bas si napasnik neki....samo mi je zapalo za oko to sto si napisao,nemoj da se ljutis odmah
![]()
a sto se tice ponasanja i pameti metalaca i metalki ni tu nema neke razlike.prolazim ja pored kst-a i slusam neke klince sta pricaju. pricaju na potpuno isti nacin i o istim temama kao i klinci u mojoj teretani.da nemaju duge kose mislio bi covek da su dizeli iz devedesetih.nema razlike oni slusaju metal i pljuju na sve domace a ovi drugi slusaju domace i pljuju po metalu.ovi prvi nemaju pojma kako dobre "narodne" pesme postoje. ovi drugi nemaju pojma ni sta je metal.
MA stipu ga vidis da mu je krivo...![]()
ma ok je on...samo malo impulsivan
![]()
![]()
malo starog zvuka da razbije monotonoju, mada ja preferiram nesto malo tvrdje...![]()
Ma daj, koji stari zvuk?! Prešlo se na Santanu, Sade... NIsam ni ja baš toliko matora, recimo, Sidov izbor spota mi je bio malo bljak, nisam baš luda za '80-tim godinama XX veka. A to boldovano, na šta se odnosilo?![]()