gost 197611
Aktivan član
- Poruka
- 1.180
jel zna neko de bi mogo da nadjem ribu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kafiću, ili poslastičari, dok jedu kolače i gledaju velikim okicama preko kašičice u potrazi za nekim slatkišem![]()
ma daaaj bwe pa ko ti je zadnji put prisao dok si zobala kolach u kafitju ???
srbija je ovo bwe![]()
srbija je ovo bwe![]()
jel može bez tog debiWskog W? http://vukajlija.com/w-umesto-r-l-v
srbija je ovo bwe![]()
Ne jedem ja kolače, tj. retko ih tamo jedem, ali mnoge devojčice izgledaju kao da se nadaju da će im tad neko prići. Sve trepere i trepću
Mislim da bi ti to bila zgodna situacija, a imao bi i povod za razgovor. Nit je buka, nit su pijaneA vidiš i da nisu neke anoreksične
Drugo, konkurencija ti je manja nego u klubu uveče, kad su svi namontirani i ko zapete puške.
Ne jedem ja kolače, tj. retko ih tamo jedem, ali mnoge devojčice izgledaju kao da se nadaju da će im tad neko prići. Sve trepere i trepću
Mislim da bi ti to bila zgodna situacija, a imao bi i povod za razgovor. Nit je buka, nit su pijaneA vidiš i da nisu neke anoreksične
Drugo, konkurencija ti je manja nego u klubu uveče, kad su svi namontirani i ko zapete puške.
ne moze druskane
pa kreni da ih muvas. Evo ti na primer Lajterka, ona je free i jedva ceka da je neko nezno zagrli i ljubi.e aj nadjite mi neku ribu
pa kreni da ih muvas. Evo ti na primer Lajterka, ona je free i jedva ceka da je neko nezno zagrli i ljubi.
Opet? o lajterka, moja Lajterka..ti stalno neke forumase.jok...
imam forumasha![]()