Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.006
Kolega, hoćeš li ti nastaviti sa dešifrovanjem datuma pariskog prepisa ili sve moram sam da radim? Ako sve moram sam onda više uopšte neću verovati u tvoje navodno zalaganje za naučno-metodološki pristup, da znaš.
Šta, a do sad si verovao?

Još, svako malo pričaš nauka ovo, nauka ono...dosadan si više sa tim. Govorimo tu, valjda, o fundamentalnim stvarima koje se prirodno podrazumevaju za sve nas ovde. Kako bi bilo kad bi svako malo neko tebi pisao „toliko se zalažeš za udisanje vazduha“. Bukvalno, sramotiš se ovakvim ponašanjem, najprijateljskije ti kažem. A ako ovo doživljavaš kao nekakav podijum gde treba da se boriš sa mnom oko prikupljanja poena nekakvih...zar stvarno misliš da ostavljaš dobar utisak?

Da ne pominjem koliko je ironično ovo što si napisao gore. Ja sam ti ovde i otac i vaspitač i sve; samo još i pelene ti ne menjam. Stalno nešto zapitkuješ, stalno želiš (iznova i iznova) usluge, bez ukazivanja bilo kakve naznake reciprociteta ili poštovanja. Čak ni najobičnije hvala ne umeš da kažeš. I koliko god da ti neko udovolji, tražiš još i još i još privatnih usluga. Nikad zadovoljan, ili ne daj bože malo zahvalan (ni za šta). Ja se još i ubi da pokušam makar malo samoinicijativnosti da probudim u tebi, jer se ponašaš kao da bi ti samo ležao u krevetu dok drugi sve za tebe robuju, i to još dok ih zasipaš uvredama raznim, uprkos tome što ti svaka želja biva ispunjena.
Ma kakav 12.vek, ajdemo ponovo
Pogledajte prilog 1287217
Veoma lako se uočava veliko slovo grčke azbuke N koje se kao broj jedino upotrebljavalo u modernom grčkom alfabetu i jedino kao broj 50 ili 50000
Pogledajte prilog 1287230
Šta je ta tačka tu (već sam te to pitao jednom; izbegao si odgovor)?