Daš ne daš gubiš..

Mislis da decko koji se devojci predstavlja kao prijatelj, nema zadnje namere? :lol:
Ne moraju da budu zadnje namere ali većina muškaraca ne isključuje mogućnost za kres. Moguće je da muškarci i žene budu samo prijatelji ali ako dosta vremena provode zajedno i dele intimne detalje onda su šanse i za fizičku intimu jako velike

Ne moraju da budu zadnje namere ali većina muškaraca ne isključuje mogućnost za kres. Moguće je da muškarci i žene budu samo prijatelji ali ako dosta vremena provode zajedno i dele intimne detalje onda su šanse i za fizičku intimu jako velike

Tako mi reci Sensei.

Dakle, dok smo odvojeni fizički, distancirani i viđamo se povremeno ili retko prijateljstvo može normalno da funkcioniše.

Sve što je bliskiji odnos, intenzivniji, razvije se i seksualna privlačnost.

E tada je samo pitanje, šta dalje.

Neki završe u vezi, uspešnoj ili ne, a neki se razdvoje.

Evo ti primer majin sa gaborima....prosto tu nema seksa, ali taj gabor ce uvek da napise ovo sto i ti, da ne moze da opstane od muskaraca koji lazu da su prijatelji, jer projektuju svoje zelje na muskarca i onda nemaju ni prijatelja.

Imam ja prijatelje, samo me ta iskustva moja i tuđa, teraju da zadržim distancu.
Sto je normalno, jer nema zelje za prijateljstvom s tvoje strane...
Evo ja ne znam ni jednog muskarca koji bi te muvao da mu ispricas svoja osecanja...ne prema njemu nego kako se osecas i sta trazis...ali dok drzis distancu ostavljas prstor i ne samo to nego i nekad nesvesno flertujes...

Tako mi reci Sensei.

Dakle, dok smo odvojeni fizički, distancirani i viđamo se povremeno ili retko prijateljstvo može normalno da funkcioniše.

Sve što je bliskiji odnos, intenzivniji, razvije se i seksualna privlačnost.

E tada je samo pitanje, šta dalje.

Neki završe u vezi, uspešnoj ili ne, a neki se razdvoje.
To sve podpada pod kategoriju "proklet si ako uradiš, proklet si ako ne uradiš". Da se ne bi mnogo mislio i kajao kasnije, povodim se osećanjima.

Postoje žene, čak veoma lepe i atraktivne, koje me apsolutno ne privlače seksualno a inače su mi drage ili ih baš volim. Možemo da spavamo goli jedan do drugoga i ne bi mi se digo. A ima i onih drugih.

To sve podpada pod kategoriju "proklet si ako uradiš, proklet si ako ne uradiš". Da se ne bi mnogo mislio i kajao kasnije, povodim se osećanjima.

Postoje žene, čak veoma lepe i atraktivne, koje me apsolutno ne privlače seksualno a inače su mi drage ili ih baš volim. Možemo da spavamo goli jedan do drugoga i ne bi mi se digo. A ima i onih drugih.

A vidiš ima slučajeva kada toliko znaš o nekome i potpuno si svestan da bi veza bila nemoguća, iz bezbroj razloga da neprimerišem 🙄, a ipak iskoči ta tenzija seksualna.

Na tu sam dilemu mislila..

Ako su već oboje svesni da je veza nemoguća, a kao prijatelji provereno dobro funkcionišu..
Pa verovattno se dešava da i žene požele seks u takvim situacijama ili iniciraju, ne mora da bude muškarac..

Ne verujem da posle seksa odnos ostaje isti, kao ni posle odbijanja sa jedne strane.

A jedan si od retkih koji tvrdi da ne bi svaku kre.ao.

A vidiš ima slučajeva kada toliko znaš o nekome i potpuno si svestan da bi veza bila nemoguća, iz bezbroj razloga da neprimerišem 🙄, a ipak iskoči ta tenzija seksualna.

Na tu sam dilemu mislila..

Ako su već oboje svesni da je veza nemoguća, a kao prijatelji provereno dobro funkcionišu..
Pa verovattno se dešava da i žene požele seks u takvim situacijama ili iniciraju, ne mora da bude muškarac..

Ne verujem da posle seksa odnos ostaje isti, kao ni posle odbijanja sa jedne strane.

A jedan si od retkih koji tvrdi da ne bi svaku kre.ao.
Osnova problema je što je "Vasa hteo mnogo više". Kada se naučimo da uživamo i cenimo svaki pojedinačni "dogadjaj" kao da je jedini, onda će život biti mnogo jednostavniji i srećniji. Većina nas robuje normama koje su fokusirane na to da se drugi zadovolje (šta će drugi da kažu) jer se drugačije ponašanje karakteriše kao nemoralno, sebično, a mi ne želimo da ostavljamo "pogrešnu sliku o sebi"...

Mada, vidim pomak na bolje i u našem drušvu. Ljudi shvataju, da oni zbog kojih se "žrtvujemo" u stvari i ne cene to čega smo se odrekli i na šta se stalno vraćamo u mislima.

U ženskom svetu, prijateljstva se gube i zbog običnih gluposti.
Šta fali seksu sa prijateljicom? Nije problem seks, već očekivanja, pretenzije i nesporazumi koji mogu nastati posle.

Kod mene, seks nije razlog i sigurno ne bi promenio moj odnos prema prijateljici

... prijatelja, muškarca.

Postoji li uopšte muško - žensko prijateljstvo?
Osim ako je u pitanju kolegijalno ( vezano samo za poslovno vreme) ili porodično ( u krugu sa partnerima).

Da li muškarac i žena mogu da budu prijatelji, bliski i poverljivi i da to ostanu bez obzira da li su singl, u vezi ili bez veze?

Moja iskustva i iskustva ženske populacije koju poznajem govore da ne može, ne postoji.

U jednom momentu se pojavi faktor seksa i tu se sve raspada.

Žene uglavnom veruju da imaju pravog, iskrenog prijatelja, pa čak i ako seks može da zvuči privlačno, strahuju da će da izgube prijatelja. I tako i bude.

Dala, ne dala, izgubiće ga.

Pitanje je da li je on zaista bio prijatelj ili je samo bio tu, igrao tu zgodnu igru, dok mu se ne ukaže prilika?

Jedan mi je muškarac ispričao da je sa dugogodišnjim drugaricom završio u krevetu i da je bilo super. Ponovili su nekoliko puta i jednostavno prestali, sa seksom. Nastavili da se druže, čak i nakon njene udaje i seks se više ne spominje.

Pomalo sumnjivo, m?

Jel bolje imati seks sa prijateljem ili sa neprijateljem?

Naravno da razumem i znam.
Zasto ovde stoji rec naravno?
Toliko pipav posao a stoji rec naravno!
Prvo kao problem mi pada da neko ocekuje seks a drugi misli da je problem resio time sto kaze nece biti seksa...
Narocito ako je nekad nekom u zivotu rekao isto pa je bilo seksa...

Zenama obicno to ne znaci puno...rekla nekad, sad ne kazem, znaci sad nece biti, eto doslo mi tako , ali drugim zenama se itekako omane pa a se posvadja sa verenikom , ovim onim, teska potresenost i onda dodje da se istrese...
Ili ne dodje ali se oseti da hoda ka tome....kako se oseti.....?
Oseti se isto kao sto se oseti da macak gleda slaninu, tj muskarac kad ne pokusa ali bi hteo da mazne neku ribu....
Zadrzava eticku cistocu necinjenja, zbog nekog posledicnog problema, ili zbog moguceg unutrasnjeg sukoba, a opet oci odaju da bi hteo...
E u takvim situacijama posto se od muskaraca ocekuje da to upotrebe i zloupotrebe, nastupa defekt prijateljstva..

Zasto se od muskaraca ocekuje da nanjuse priliku?

Zato sto su zene u Srbiji teske seljanke i funkcionisu u vecini po sistemu sad mi doslo , imas prozor, iskoristi to ili nista, , NISTA , NIIIIIIIISTA...
Ako nije 98% takvih kod zena , onda je 99%...
Cak i udaja je u tom fazonu, e sad mi doslo....
I ono najbolnije meni , ako je odbijes zbog necega sto je jako vazno , npr poslovna obaveza, nije vazno nista kao ona i njena ponuda, i to vrlo ozbiljno uzme za minus...nije totalno diskvalifikacija, a nekad i jeste, ali je tu blizu...

Zene su kao nesvesne te svoje srpske, jer to je srpski specijalitet....odlike u ponasanju...

U ženskom svetu, prijateljstva se gube i zbog običnih gluposti.
Šta fali seksu sa prijateljicom? Nije problem seks, već očekivanja, pretenzije i nesporazumi koji mogu nastati posle.

Kod mene, seks nije razlog i sigurno ne bi promenio moj odnos prema prijateljici
Ja licno ne verujem u ovakve ispovesti, ova poslednja recenica.....
Naravno da postoje zenske prijateljice dace....mnogo slatka stvorenja....zekimo se seks, zekimo se....razumemo se, ona ima svoj zivot , ti svoj, ako zelis da pauzras u zekenju , onda se ne zekite, ali sta ako tada njoj zatreba zeka....mora da ode kod drugog na zeku...
Znaci ona mora da shvata da je zeka kao poziv na kafu, kad ti se pije, kad se njoj i tebi pije, nista vise...
Nema ljutis...
Ne sme da kaze svom vereniku ili muzu da ima takav odnos sa prijateljem jer ce taj odmah da udari zabranu vidjanja...iz ociglednih razloga....
To znaci da zbog prijateljstva mora itekako da sakriva od muza stvari, pa ako joj to nije tesko , onda je ok..
Nije mali broj daca, ali nije ni veliki, jer ostale su svalerke, nisu dace...

Daca u nevezi je lakse biti , ali daca u braku , za to treba poseban psihicki aparat...
Cisto zato sto onda zna za mogucnost i vaznost pucanja ako se sazna, sto znaci ne sme ni da se oseti , a to npr zna da bude tesko kod nekih....sta naleti na mene, a ja po kretanju tela osetim da je bilo nekog izmedju dva seksa sa mnom....?
Sta , sad cu ja da se raspravljam sa njom , kad mi telo ne laze...hocu sutra malo...
Zena uvek prica nije istina, nije istina, ma moze na tv da se mota snimak, ma nije istina nije istina...
To nije nista cudno , ide uz psihu...

I kad nastupi taj tihi otkaz, onda se shebala...od najboljeg momka dobice senku , a senka ima da je ubije u pojam...ima da zamrzi zivot zbog toga, a ne moze momka...Ima i sebe da zamrzi nesvesno , a ne moze momka, na kraju zamrzi i momka...

Siguran sam da nekoga i to uzbudjuje
Felatio podrazumeva cin ponizenja, iako se o tome ne govori, isto kao i analni , pa se npr utvrdjuju kao iskaz hijararhije u zatvoru....
Nije to bez veze niti onako proizvoljno postavljeno...
I kako vreme prolazi bice ukljucen i taj rezultat, posledica u seksualnost ljudi....nesvesno...
Svejedno sto svesno nemaju nameru da se kace sa tim elementima...

Npr ukljucivanje analnosti (mada i felatio spada u sodomiju) donosi nove seksualno prenosive bolesti, razne telesne crvice za koje se za sada ne zna da li su beningni ili su uzrocnici nekih drasticnih pojava....u svakom slucaju se zna da prave edemicne pojave slicne alergijama ili ono sto izgleda kao celulit...
Sve to zato sto ukljucivanje analnosti kod novijih generacija obuhvata i lizanje tog dela tela a upravo tako se najcesce prenose ove crvljive zivotinje (pripadaju crvima i imaju izgled crva u odraslom stadijumu)

Back