Daš ne daš gubiš..

Sto , to je neophodno.....a nekima je to cak sastavni deo igre...ona spusti njega, pa onda on nju...pre ili kasnije..
Ja se ne secam kad sam u poslednje vreme sreo devojku a da nije probala u prvih pola sata da spusta muskarca, cisto da vidi kako ce da se ponasa...
Da li ce da joj muski odgovori isto seljacki ,ili ce da precuti gospodski tako to one zovu ili ce da precuti a da ih odhebe...ili ce da sve to prihvati decacki , ti mala imas sva prava da me zezas samo daj micikanu...

Познато ми је то.И то препознам ,мушкарце који су навикли да се играју ,то им је манир и такве женске играче су сретали. Тако се започиње нешто што је осуђено на пропаст и то врло брзу пропаст.

Ја умем да се играм тако,али само ради игре а онда остане на игри и не улази у конкуренцију .

Nisam toliko glup da ne znam da ti se više isplati žene lagati,ali ja sam tvrdoglav ko magarac,zaćudjen i previše me boli ćošak da ako imam potrebu da nekom zabiberim,to i ne iskažem. To mi je bitnije od samog začinjavanja jer tako skinem teret s duše napaćene.Jaka stvar što će neko reći da sam napaljeni debilko,da jesam,diže mi se i na ženski baciklo i meni je to baš super,čorba je lepša kad se zaprži,ne druži se sa mnom ako nećeš da te neko nagovara da se hraniš nezdravo.Tako da,ne.Neka lažu i ne mogu drugi,ja sam mačka!

Mislim da ne shvatate sta se desava u drustvu...
Kapricioznost zena i kompromitovanost prava muskaraca su tu.
Svaki seks se moze oznaciti kao silovanje ili napad.
Mislite da ja volim takvo zloupotrebljavanje i zastrasivanje ikoga....?
Ne. Ali to je tu, doslo je...i ovde je...

Kod nas jos nije na tom planu seksa ali je zato na ostalim planovima dovoljno da sebi napravi modricu na rucnom zglobu a to ja mogu sebi da odradim u 4 sekunde, uzmes stisnes ispod zgloba i kao kad namestas rucni sat samo stisnut stisak i dobices modricu za 4 sekunde..

Zato se ne bih bas bahato zaebavao sa time da je istina bitna...
Uvek ima bar tri cetiri istine...

A cak ni kad pomazes zenama ili se zrtvujes nije iskljuceno da dobijes onaj cuveni govor, niko te nije terao niti trazio od tebe da uskocis i spasavas trudnicu kad dete nije tvoje a pravi otac napustio zenu i ostavio je bez primanja i icega...
A npr ja znam da je bila prica da musko treba da prihvati odgovornost nebitno sto nije bioloski otac...samo se izgleda niko ne seca, cak ni musko zrtva, a ja se secam da je bilo price i pritiska klasika pasivno agresivnog.
I tako sve u istom zenskom stilu laznog moralisanja....ne znam jednostavniju procenu sta se sve desava nego bas ta oznaka, lazno moralisanje radi dobijanja sigurnosti ili pomoci, dok naravno moja teorija da seksualni razvoj uopste nije vezan za zivotni ili mentalni razvoj...ili tok zivota...
Ovo drugo niko ne vidi povezano sa ovim prvim....a jeste debelo povezano...spajanje baba i zaba, tj MZ odnosa tri epohe....praistorije , jucerasnjice i danasnjice...

Jos da naucis od one druge forumasice kako da uverljivo places i histericno besnis i za godinu dana imas krstaricu u mediteranu....i moras da kupis stan blizu zatvora, znas ono , drzim prijatelje blizu a neprijatelje jos blize...

Back