црна брада
Elita
- Poruka
- 21.097
Ni žene nemaju nikakve namere?Mislis da decko koji se devojci predstavlja kao prijatelj, nema zadnje namere?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni žene nemaju nikakve namere?Mislis da decko koji se devojci predstavlja kao prijatelj, nema zadnje namere?![]()
Ti baš misliš da je nama svaka, baš svaka i svakakva žena samo prilika za seks?Ma ne radi se o meni. Ni o putevima.
Kakav stav imaš prema nekoj ženi koju tek upoznaš? To je pitanje?
Mani se foruma i ovog fejk muvanja, kuvanja i sl.
Zamisli da si otišao da se testiraš na koronu i čekaš satima, ćaskaš sa nekom ženskom tu, pauza i odete da popijete piće da ubijete vreme. Zanimljiv razgovor i tako..
Kako je posmatraš?
Pre svega kao plen, seksualni
Kao osobu koju si upoznao, potpuno neutralno

Mislis da decko koji se devojci predstavlja kao prijatelj, nema zadnje namere?![]()

..aj da cujem tvoju teoriju..sta se zapravo desilo sa tim mojim dojucerasnjim prijateljima...

Baš tako.
Znači da je ipak u pitanju muvanje sa pretvaranjem. To sam htela da potvrdim.
Ne postoji muško žensko prijateljstvo, na žalost.
Nemam nameru da se preganjam sa tom tvojom podjebaus tehnikom forumskog razgovora
pogotovo kad za sagovornika imas zenu...![]()

Ne nego ne stavljam svoj kura.c u sve što leti, pa posle da od dotične bežim.Mislis gabor?Znaci delis zene na one koje ne zasluzuju da im se stavi i one koje su ekstra ribe...zanimljivo
Zasto ovde stoji rec naravno?
Ti baš misliš da je nama svaka, baš svaka i svakakva žena samo prilika za seks?![]()
Loše sebi potvrđuješ, gradiš namerne slučajeve i to sa predubeđenjem.
Postoji i hvala bogu postojaće uvek. Malobrojni ga zaslužuju.
Šta mala ženska osoba može da misli o maloj muškoj osobi i obrnuto ??
Mirise na nejebicu.
A nema prijateljstva, ako mora da te obozava, a ti da mu udelis neki osmeh ili kafu a ocekujes da ti prica svoje dozivljaje...i glumis psihijatra.
Ne zaslužuješ posle ovoga dalje ni da čitam.
Moj zakljucak iz ove teme je da zene pokusavaju da razmisljaju kao muskarci....tj izvrnu neko svoje razmisljanje u nesto sto im izgleda kao musko razmisljanje i onda kao pokusavaju da to predstave kao musko razmisljanje, ali bojim se da je to samo buduce razmisljanje njihove muske dece, ali ne i danasnje razmisljanje muskaraca....
Siguran sam da ce uspeti da od svoje dece naprave muskarce koji ce tako razmisljati...
Dvoje su se tako smuvali...na zeleznickoj stanici Beovoza.....ona mu izvadi kicmu psihoanalizom, a on izbaci da ima prolongiranje nezeljenog, da prebacuje krivicu na druge, da je neodrovoran, da je imao vec jedan brak i da mora da nadje zensku da ga malo dresira...Refleksija!
Kao odgovor na takvo muško ponašanje i to pod maskom, ja ako to radim radim direktno, otvoreno i ne krijem se.
Ne znam ja za temu, moj zakljucak je na osnovu razmisljanja zena koja procitah....tema ne znam ni sta je ni kako je obradjena...a ni naslov....totalni mrak...Tema je postavljena kao pitanje, ali kao i uvek vi se branite napadajući a da niste ni napadnuti.
Mogu ja i obrnuto da pišem.
Slatkorečivo, dopadljivo, nekritički, nemoralno, bez vrlina i bez uma, demokratski, iz civilno tzv.korektnog ugla i sl...
Međutim, mi pučisti smo nepokolebljivi i spremni smo na najveće kazne !
Moj zakljucak iz ove teme je da zene pokusavaju da razmisljaju kao muskarci....tj izvrnu neko svoje razmisljanje u nesto sto im izgleda kao musko razmisljanje i onda kao pokusavaju da to predstave kao musko razmisljanje, ali bojim se da je to samo buduce razmisljanje njihove muske dece, ali ne i danasnje razmisljanje muskaraca....
Siguran sam da ce uspeti da od svoje dece naprave muskarce koji ce tako razmisljati...
Dvoje su se tako smuvali...na zeleznickoj stanici Beovoza.....ona mu izvadi kicmu psihoanalizom, a on izbaci da ima prolongiranje nezeljenog, da prebacuje krivicu na druge, da je neodrovoran, da je imao vec jedan brak i da mora da nadje zensku da ga malo dresira...
A i da ga jako puno potresa kad voz kasni, ne dodje , kad je vec on stigao na vreme...a to je retko...
Ovo je logicno ako se uzme da zena ima muskomrzacki odnos prema muskarcima.....tj ako je feminista ili feminacista....Majke su u nekim starim strukturama, mogle da naprave od svojih sinova muškarce, mlateći ih tako da se ugledaju na svoje mrtve muške pretke.
Danas majke maze sinove, ako će im ovi obećati da neće ličiti na svoje očeve.