- Poruka
- 54.353
Pa i ja ih posmatram jednako.
Ne družim se ni sa muškarcima.![]()
Pa pametno. I ja ću izgleda još malo isključivo sa sobom da se družim.
Pa nek dođu oni i obuku me i odvedu, a u pm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i ja ih posmatram jednako.
Ne družim se ni sa muškarcima.![]()
Ja pisah o prijateljstvu i ti zakljuci da t ne moze, a ne moze jer se osecas kao plen...O prijateljateljstvu pričamo.
Jesil promašio temu?
Ko kmeči?
Ovako razmišlja dosta ljudi koje poznajem. Ovaj, muškaraca. "Mačko, ti si meni super i mnogo te volim i kao sestra si mi, ali ortak je ortak", jednostavno hoće sa ortacima u grad, ili sa jednim ortakom, neće sa tobom. Iz gore navedenih razloga.Nije, bude jos bolje prijateljstvo. Tad se tek poznajemo.
Aj salu. Pazi mogu da se druzim sa zenama. Nije priblem. Evo ovde se druzimo a nemamo seks. Ali imaju neke teme o kojima se najbolje sa muskarcima razumem. Cak i nema veze sa zenama i seksom. Sad valjda je tu i stvar interesovanja.. Ne kazem. Uvek sam otvoren. Ali pazi. Prijatelj ce mi nabaciti zensku. Ti neces. Ti ces reci da sam povrsan. Ne?
Nadam se da pod tim ne podrazumevaš da su i mene već odavno trebali da pokupe.Pa pametno. I ja ću izgleda još malo isključivo sa sobom da se družim.
Pa nek dođu oni i obuku me i odvedu, a u pm
Nadam se da pod tim ne podrazumevaš da su i mene već odavno trebali da pokupe.
Ja bih rekao da se dobro držim; puno bolje od onih koji veruju drugima.

Ima onaj aforizam "To što ste vi paranoični ne znači da vas mi stvarno ne pratimo"Ne mislim na tebe, ne znam te, ali mene već čudno posmatraju, šapuću mi iza leđa.. Kao da nešto smeraju.
![]()

Bolje da se i ne upoznajemo.Ne mislim na tebe, ne znam te, ali mene već čudno posmatraju, šapuću mi iza leđa.. Kao da nešto smeraju.
![]()

Ja pisah o prijateljstvu i ti zakljuci da t ne moze, a ne moze jer se osecas kao plen...
I neko ti se otvara i prica s tobom, a ti osecas da si lovina i zatvaras...tako nema prijateljstva...
A nema prijateljstva, ako mora da te obozava, a ti da mu udelis neki osmeh ili kafu a ocekujes da ti prica svoje dozivljaje...i glumis psihijatra.
Ima onaj aforizam "To što ste vi paranoični ne znači da vas mi stvarno ne pratimo"![]()
Bolje da se i ne upoznajemo.
Jer, kao što rekoh, ne družim se.![]()
Iskreno muka mi je od muškaraca koji bi samo da ga stave i kojima je bitno samo da je žensko pa neka je i gabor, a kad ih žena provali onda je optužuju da "kmeči".Iskreno muka mi je od zena koje glume da ih svi zele kao zenu tako se i postave i onda kmece ako ih otkace.
Mislis gabor?Iskreno muka mi je od muškaraca koji bi samo da ga stave i kojima je bitno samo da je žensko pa neka je i gabor, a kad ih žena provali onda je optužuju da "kmeči".
Znaci delis zene na one koje ne zasluzuju da im se stavi i one koje su ekstra ribe...zanimljivoTo ja svo vreme pokušavam da kažem. Samo me niko ne vidi, valjda zato što sam DUH![]()

Nemojte tako, pa šta i ako ogovaraju, za dobrim konjem prašina se diže...
Inace ne bi izdrzao da te ne muvaVerujem u prijateljstva iz detinjstva kada svako ode svojim putem a ostanemo drugari
Imam Djordja i naše prijateljstvo opstaje godinama ali on zivi u Americi ,vidjamo se jednom do dva puta godisnje,
Ima svoju porodicu i moj je pravi muskli prijatelj, verovatno zahvaljujuci tome sto zivimo na dva kraja sveta![]()
kako slatko....stvarno ste vi zene na mukama teskim...Nije on upitan vec ja ne znam da li bih izdrzala da ga ne muvam da je ovde i da je slobodanInace ne bi izdrzao da te ne muvakako slatko....stvarno ste vi zene na mukama teskim...

fer...Nije on upitan vec ja ne znam da li bih izdrzala da ga ne muvam da je ovde i da je slobodan![]()
ove su neodlucne sta bi htele, pa cekaju da prijatelj sve resi...