Daš ne daš gubiš..

O prijateljateljstvu pričamo.
Jesil promašio temu?
Ko kmeči?
Ja pisah o prijateljstvu i ti zakljuci da t ne moze, a ne moze jer se osecas kao plen...
I neko ti se otvara i prica s tobom, a ti osecas da si lovina i zatvaras...tako nema prijateljstva...
A nema prijateljstva, ako mora da te obozava, a ti da mu udelis neki osmeh ili kafu a ocekujes da ti prica svoje dozivljaje...i glumis psihijatra.

Nije, bude jos bolje prijateljstvo. Tad se tek poznajemo.
Aj salu. Pazi mogu da se druzim sa zenama. Nije priblem. Evo ovde se druzimo a nemamo seks. Ali imaju neke teme o kojima se najbolje sa muskarcima razumem. Cak i nema veze sa zenama i seksom. Sad valjda je tu i stvar interesovanja.. Ne kazem. Uvek sam otvoren. Ali pazi. Prijatelj ce mi nabaciti zensku. Ti neces. Ti ces reci da sam povrsan. Ne?
Ovako razmišlja dosta ljudi koje poznajem. Ovaj, muškaraca. "Mačko, ti si meni super i mnogo te volim i kao sestra si mi, ali ortak je ortak", jednostavno hoće sa ortacima u grad, ili sa jednim ortakom, neće sa tobom. Iz gore navedenih razloga.

Ti si prijatelj "za preko dana", prijatelj da pozajmiš novac, i tako to.
Treba razlikovati prijateljstvo, drugarstvo i nešto treće.
Čini mi se da ti pitaš za to "nešto treće"

Ja pisah o prijateljstvu i ti zakljuci da t ne moze, a ne moze jer se osecas kao plen...
I neko ti se otvara i prica s tobom, a ti osecas da si lovina i zatvaras...tako nema prijateljstva...
A nema prijateljstva, ako mora da te obozava, a ti da mu udelis neki osmeh ili kafu a ocekujes da ti prica svoje dozivljaje...i glumis psihijatra.

O čemu tačno ti pišeš?

Već sam smo zaključili da me ne poznaješ, pa prema tome, odakle ti to šta ja očekujem i šta glumim?

Ako pišeš na osnovu foruma i mog pisanja na forumu, to je nešto sasvim drugo.
To je Natalija. I ona se prilagođava situaciji, primorana je na to.

Ova ovamo je nešto drugo.

• Podržavam
Reactions: DUH
Stoji da su muskarci takvi. Napaljeni, jesu. I vecina muskaraca i prodje kroz taj primer iz srednje gde misle da ce biti nesto ako samo budu tu, pri ruci... Ima tu puno lekcija.
Ja sam imao situacija gde se insistira na tom bez seksa prijateljstvu. Od tog momenta obecam jednu stvar. A to je da i ako ostanemo zadnji na planeti, nece biti seksa. Samo pod tim uslovom. I tako bi i bilo. Sebe radi. Zato sto ce automatski biti zavedena pod ne. Prihvate, ali bojim se da je bilo i u nekim situacijama i placa. Bez veze je to. Ne trazi nesto u sta nisi 100 posto sigurna. Ako jesi, cool, onda ocekujem ponasanje shodno tome. Znaci lavica.

Verujem u prijateljstva iz detinjstva kada svako ode svojim putem a ostanemo drugari
Imam Djordja i naše prijateljstvo opstaje godinama ali on zivi u Americi ,vidjamo se jednom do dva puta godisnje,
Ima svoju porodicu i moj je pravi muskli prijatelj, verovatno zahvaljujuci tome sto zivimo na dva kraja sveta :lol:
Ne znam sta bi bilo da zivi ovde jer je skoro pa savršen, umetnik ,svoj , sve ono sto jedna zena moze da pozeli
Toliko o musko zenskim prijateljstvima

Tema od naslova govori o musko zenskim odnosima, nikako o prijateljstvu...posto to malo slabije ide zenama na forumu...dok sam ja imao dve prijateljice godinama i tome nista nije falilo...trajalo bi jos no, nekad moras da se opredelis hoces li prijateljice ili zenu, tako da nisam imao neku dilemu.

Verujem u prijateljstva iz detinjstva kada svako ode svojim putem a ostanemo drugari
Imam Djordja i naše prijateljstvo opstaje godinama ali on zivi u Americi ,vidjamo se jednom do dva puta godisnje,
Ima svoju porodicu i moj je pravi muskli prijatelj, verovatno zahvaljujuci tome sto zivimo na dva kraja sveta :lol:
Inace ne bi izdrzao da te ne muva:) kako slatko....stvarno ste vi zene na mukama teskim...

ak nije problem ja bih da zakljucim, da ne mozete imati prijatelja, ako niste iskrene s njim...jer tada postavljate granicu na odnose ...sa te granice moze i levo i desno i "prijatelj " ne zna kojim putem i zato je normalno da proba...

Inace ne bi izdrzao da te ne muva:) kako slatko....stvarno ste vi zene na mukama teskim...
Nije on upitan vec ja ne znam da li bih izdrzala da ga ne muvam da je ovde i da je slobodan :)
Na tu temu smo se do sada 100 x zezali svesni oboje da ostajemo samo u domenu prijateljstva ..Zato i jeste pravo i iskreno

Back