Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 45.454
Jel ti znas sta je prijateljica? A sto bi se prijatelj razlikovao?Da. Bilo bi lepo, ali ispostavilo se takođe kao nemoguće.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ti znas sta je prijateljica? A sto bi se prijatelj razlikovao?Da. Bilo bi lepo, ali ispostavilo se takođe kao nemoguće.
Nije, bude jos bolje prijateljstvo. Tad se tek poznajemo.Ne moraju da se pogube, ali nakon toga mnoge se teme zatvore.
Verovatno nisi imao takvu vrstu prijateljice ili vi kao muškarci jednostabno drugačije gledate na to. Zato o tema.
Oduvek sam bolje i lakše komunicirala sa muškarcima, sklonosti pa i interesovanja..
I više puta sam imala prijatelje muškarce koje baš zbog tog posebnog poklapanja u razumevanju nisam želela da izgubim, kao prijatelje.
I svakog sam izgubila čak i posle mnogo godina. Sa ili bez seksa. I zbog seksa.
A mogli su da kre.u koga hoće, kao i ja, a da ostanemo prijatelji.
To što ostane posle, nikad nije potpuno iskreno, duboko i otvoreno i nije ono prkjateljstbo koje je bilo.
Pa ne razumes...ako ti je neko prijatelj onda zna kako se osecas, zar ne? zasto bi bio u neizvesnosti oko tvojih osecanja ili namera?
Naravno za tebe ne postoji jer ti sve muvas.Nikoga neces da se odreknes.Baš tako.
Znači da je ipak u pitanju muvanje sa pretvaranjem. To sam htela da potvrdim.
Ne postoji muško žensko prijateljstvo, na žalost.
Nije, bude jos bolje prijateljstvo. Tad se tek poznajemo.
Aj salu. Pazi mogu da se druzim sa zenama. Nije priblem. Evo ovde se druzimo a nemamo seks. Ali imaju neke teme o kojima se najbolje sa muskarcima razumem. Cak i nema veze sa zenama i seksom. Sad valjda je tu i stvar interesovanja.. Ne kazem. Uvek sam otvoren. Ali pazi. Prijatelj ce mi nabaciti zensku. Ti neces. Ti ces reci da sam povrsan. Ne?
Jesu dobre zenske ili neka druagrica koju sazaljevas pa da mi je uvalis?Grešiš, čak sam smišljala cure koje bi im odgovarale.
Nabacila bi ti žensku, što da ne, a očekivala bi isto i od tebe.
Jesu dobre zenske ili neka druagrica koju sazaljevas pa da mi je uvalis?
Super evo ja cu ti biti drug. Jesi gledala skorije TNG?Za šta me smatraš?
Za prijatelje samo najbolje, uvek.
Nar
Naravno za tebe ne postoji jer ti sve muvas.Nikoga neces da se odreknes.
Super evo ja cu ti biti drug. Jesi gledala skorije TNG?
Ma neeemoj.Koristoljublje.
Pričaš malo nepovezano. Kad i žene ne bi htele seks onda ga ne bi ni bilo. Ali seks nas ne sprečava da budemo i najbolji prijatelj našoj ženi u onom pravom smislu, u trenutku kad niko neće i ne može da joj pomogne. I to je najvažnije.... prijatelja, muškarca.
Postoji li uopšte muško - žensko prijateljstvo?
Osim ako je u pitanju kolegijalno ( vezano samo za poslovno vreme) ili porodično ( u krugu sa partnerima).
Da li muškarac i žena mogu da budu prijatelji, bliski i poverljivi i da to ostanu bez obzira da li su singl, u vezi ili bez veze?
Moja iskustva i iskustva ženske populacije koju poznajem govore da ne može, ne postoji.
U jednom momentu se pojavi faktor seksa i tu se sve raspada.
Žene uglavnom veruju da imaju pravog, iskrenog prijatelja, pa čak i ako seks može da zvuči privlačno, strahuju da će da izgube prijatelja. I tako i bude.
Dala, ne dala, izgubiće ga.
Pitanje je da li je on zaista bio prijatelj ili je samo bio tu, igrao tu zgodnu igru, dok mu se ne ukaže prilika?
Jedan mi je muškarac ispričao da je sa dugogodišnjim drugaricom završio u krevetu i da je bilo super. Ponovili su nekoliko puta i jednostavno prestali, sa seksom. Nastavili da se druže, čak i nakon njene udaje i seks se više ne spominje.
Pomalo sumnjivo, m?
Pričaš malo nepovezano. Kad i žene ne bi htele seks onda ga ne bi ni bilo. Ali seks nas ne sprečava da budemo i najbolji prijatelj našoj ženi u onom pravom smislu, u trenutku kad niko neće i ne može da joj pomogne. I to je najvažnije.
Brate sto ne nadjes geja za prijatelja? Tu nema seksualne zavrzlame.. Ozbiljno.
Nar
Naravno za tebe ne postoji jer ti sve muvas.Nikoga neces da se odreknes.