Darko Glišić imao moždani udar, u teškom stanju. Predsednik Vučić stigao u bolnicu

То је што је Ђинђић ,по налогу Немаца за које је и радио и који га и дан данас жале јер није стигао да обави све прљаве послове за њих , скрнавио и у балто бацио , симболиком ножем пробадао петокраку као симбол победе над нацизом и Немцима .. говори да постоји та дубока држава у чијем колу је и Миливојевић која жели да Србија буде колонија и слуга Запада а не слободна држава .

да би та дубока држава дошла на власт ваљда требају сви који бране ову државу да умру и погину и буду личновани , то је њихова званична политка , то је изјавио Миливојевић и ДОС .

Spusti loptu, udariće te državni, a sendvičarima se ne priznaje bolovanje. :namcor:

Sve je otislo u q.rac...

- Cak je i Alka odlozena zbog nevremena, a Plenki dzaba dolazio u vukojbinu...

- Cetvoro dece se izgubilo na Thompsonovim Vudstoku u Sinju...

- U Srbiji masovni drzavno/mozdani udari...

- U Bosni Dodik drzi poslednju liniju odbrane protiv Austrougarske...

Još samo da se desi najezda skakavaca...

Znaci...
Što bi rekao Horor Biške - Horor, strah, užas, kraj ⬇️

...
Ma znam, ali evo nešto razmišljam... kako bi bilo lijepo doći do neke vreće para i zaboraviti sve ovo.
Međutim, najgore od svega je što se oni s najvećim parama, ovdje baš guraju u prve redove.

стравично је да се деле снимци човека и да се ликује над његовом несрећом

овде се зна да нисам члан СНС , нити бот , али сам човек и као човек не могу и не желим да хуманизујем оне који ово раде Глишићу

.Миливојевић је урадио много зла српском народу у целини , никада за то није одговарао , он је за мене исконско зло , увек су то и били демонска странка која раде за интересе западних сила и за то добија новац .

Миливојевић је највећи бот који ботује против српског народа за интересе Запада и то је својим тивитом и доказао

Pitaš za decu pogubljenu u Jasenovcu?
Не, питам за манифестације које се дешавају корисници којој сам написао поруку.
Можда јој се може помоћи.
Или и ти мислиш да скидање петокраке са Старог двора у Београду има неке везе са српским жртвама у Јасеновцу?

овде се зна да нисам члан СНС , нити бот , али сам човек и као човек не могу и не желим да хуманизујем оне који ово раде Глишићу

.Миливојевић је урадио много зла српском народу у целини , никада за то није одговарао , он је за мене исконско зло , увек су то и били демонска странка која раде за интересе западних сила и за то добија новац .

Миливојевић је највећи бот који ботује против српског народа за интересе Запада и то је својим тивитом и доказао

Saslusaj, dosla si kao bot, ne pretvaraj se da si dosla na humanitarnu organizaciju.
A mozes i pomoci coveku nekom donacijom.
Ne ocekuj da posten svet brani zlocinacki rezim.
Toga nema, kraj vam se jako priblizio, zato i sikcete.

Vrati Vučićeviću glavu, Slavenska. :rotf:

Šta je ovo ovde, draga Kerky, čudom ne mogu da se načudim.

Bili smo i ranije i neistomišljenici i u suprotnim stranama ali ovoliko zluradosti, najgnusnijih uvreda, toga nije bilo ni na vidiku.
Ovaj mystic je uvek bio na svoju ruku, imao dvojicu-trojicu pajtosa ovde i sami za sebe su, niko im se nije mešao, sada mi se čini sto puta gori ali preskačem, ne čitam ali da je uspeo da animira ovoliko , nema veze što su neinteresantni , učoporenih n očigledno sumnjivog obrazovanja i (ne)pismenosti...ja sam zaista u čudu.

Budi mi pozdravljena :heart:, baš se napunih negativnom energijom, a to mi ne treba.

Ma znam, ali evo nešto razmišljam... kako bi bilo lijepo doći do neke vreće para i zaboraviti sve ovo.
Međutim, najgore od svega je što se oni s najvećim parama, ovdje baš guraju u prve redove.

Razmisljam cesto o tome...da li je sreca para puna vreca (sto bi rekao Merlin 😁)

Kroz zivot i posmatrajuci svet, ljude i prilike oko sebe....sam zakljucio da upliv u velike pare vuce za sobom i negativne posledice...
O tome sam caskao na ovoj temi:

"Prokletstvo novca":
https://forum.krstarica.com/threads/prokletstvo-novca.977597/

Tako da...ne znam tacno gde je materijalno-duhovna granica izmedju blagostanja i prokletstva... :think:

...

Šta je ovo ovde, draga Kerky, čudom ne mogu da se načudim.

Bili smo i ranije i neistomišljenici i u suprotnim stranama ali ovoliko zluradosti, najgnusnijih uvreda, toga nije bilo ni na vidiku.
Ovaj mystic je uvek bio na svoju ruku, imao dvojicu-trojicu pajtosa ovde i sami za sebe su, niko im se nije mešao, sada mi se čini sto puta gori ali preskačem, ne čitam ali da je uspeo da animira ovoliko , nema veze što su neinteresantni , učoporenih n očigledno sumnjivog obrazovanja i (ne)pismenosti...ja sam zaista u čudu.

Budi mi pozdravljena :heart:, baš se napunih negativnom energijom, a to mi ne treba.
Ne znam sta da kazem, pola pristojnih forumasa je pobeglo, ja se ponakad uhvatim u kostac kad se iznerviram ili kad ne mogu da se nacudim, i nije mi do toga ko je za koga, nego koliko su ljudi postali zli i zveri. I onda se iz inata pravim da sam skorz na Vicicevoj strani ili SNS-a, iako je jasno da obe "strane" grese, ali nema ko to da uvidi i dozvpoli da se lepo kaze i o tome diskutuje, sve sami mrzitelji koji zele samo podele u narodu, omalovazavaju neistomisljenike, prave od njih tzv. botove. Ovakvo dno Krstarica niej zabelezila do sad, ali to se poklapa sa dolaskom nekih "novih" ljudi koji dadose seboi za ravo da i stare forumase prozivaju da su ovakvi ili onakvi.

Jedna uigrana "banda", ukratko.

Ne mogu da ti kazem da ce biti bolje, ili kad, ali nemoj da dse "punis" negativnom energijom, to si svakako ne treba, kao i nikom normalnom, dok oni ovde zive od toga.

Mora da bude bolje, ali kad, ni sama to ne znam, i pozdravljam i ja tebe do daljnjeg, ostaj u zdravlju i svakom dobru! :heart:

Nisam bot SNS-a. Čitaj moje postove.
pa čemu onda oni fake ''saosećajni'' i ''nepristrasni'' postovi tipa ''omg i On Je IpaK sAmO čOvEk NeTrEbA sE radovati tudjem nesreći bljaaa'' i slična relativizacija i glumljenje objektivnosti,pristojnosti itd?
:think:

Vesic postao ko Jezdimir Uskokovic...

images

Svako malo bolestan...
Obicno hronocni Uhapsititis... :zzzz:

...

Ne znam sta da kazem, pola pristojnih forumasa je pobeglo, ja se ponakad uhvatim u kostac kad se iznerviram ili kad ne mogu da se nacudim, i nije mi do toga ko je za koga, nego koliko su ljudi postali zli i zveri. I onda se iz inata pravim da sam skorz na Vicicevoj strani ili SNS-a, iako je jasno da obe "strane" grese, ali nema ko to da uvidi i dozvpoli da se lepo kaze i o tome diskutuje, sve sami mrzitelji koji zele samo podele u narodu, omalovazavaju neistomisljenike, prave od njih tzv. botove. Ovakvo dno Krstarica niej zabelezila do sad, ali to se poklapa sa dolaskom nekih "novih" ljudi koji dadose seboi za ravo da i stare forumase prozivaju da su ovakvi ili onakvi.

Jedna uigrana "banda", ukratko.

Ne mogu da ti kazem da ce biti bolje, ili kad, ali nemoj da dse "punis" negativnom energijom, to si svakako ne treba, kao i nikom normalnom, dok oni ovde zive od toga.

Mora da bude bolje, ali kad, ni sama to ne znam, i pozdravljam i ja tebe do daljnjeg, ostaj u zdravlju i svakom dobru! :heart:
Evo ja sama nisam dolazila godinama i baš sam se obradovala kad sam videla vas koje znam od ranije i znam koju frakciju ko od vas podržava, s kim sam se i sama dzapala ali nikada ni u jednoj raspravi niko nikome ni milioniti deo ovih prostakluka nije uputio.

I to odgovorno tvrdim, niko nikome :)

Tim pre sam zgrožena ovim rečnikom kojim se služe ovi "novi", koliko je to primitivno, neduhovito i prostačko .
Doduše u kokošinjac nikada nisam zalazila pa u "nove' ubrajam i gospoje koje su mi nepoznate sem mystica od koga me ništa ne iznenađuje.

Verovatno nisu upućeni da je preduslov za duhovitost inteligencija, a time očigledno nisu opterećeni.

Uostalom, sličan se sličnom raduje ali i to im je kratkog daha.

Evo ja sama nisam dolazila godinama i baš sam se obradovala kad sam videla vas koje znam od ranije i znam koju frakciju ko od vas podržava, s kim sam se i sama dzapala ali nikada ni u jednoj raspravi niko nikome ni milioniti deo ovih prostakluka nije uputio.

I to odgovorno tvrdim, niko nikome :)

Tim pre sam zgrožena ovim rečnikom kojim se služe ovi "novi", koliko je to primitivno, neduhovito i prostačko .
Doduše u kokošinjac nikada nisam zalazila pa u "nove' ubrajam i gospoje koje su mi nepoznate sem mystica od koga me ništa ne iznenađuje.

Verovatno nisu upućeni da je preduslov za duhovitost inteligencija, a time očigledno nisu opterećeni.

Uostalom, sličan se sličnom raduje ali i to im je kratkog daha.
Kratkog daha, kratkog daha...:ok: :vatromet:

Back