Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 5.505
A je l' se sećaš kako su Milivojević i Đinđić živu bebu pekli na Terazijama? Mislim da je to ipak bilo najgore.
Sami pojeli, nisu nikom dali ni da proba.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A je l' se sećaš kako su Milivojević i Đinđić živu bebu pekli na Terazijama? Mislim da je to ipak bilo najgore.
Висок, као и низак притисак, може ад буде урођен, као наследна склоност, а кад ће настуоити мождани удар, зависи од више фактора.Koliko ima godina? Nije debeo,taman se pohvalio da je okruzen lepim zenama,kad cap. Visok pritisak se javlja u 60tim jer organizam luci enzime koji ga podizu,regulise se lekovima,beta blokatorima.
1000-e i 1000-e ljudi pokusava da opravda predsednika Vucica,ali to ne moze sakriti da on ima nekakav problem u glavi.Како те није срамота да тако пишеш о човеку чију биографију не знаш?
Како може да буде мрзитељ српског народа, када поносно пише и показује слике својих предака са Солунског фронта?
Сада ћеш, као и многи, да спомињеш псеће месо у пљескавицама. Не знам да ли је Срђан Миливојевић тужио све због тих пљескавица.
Да ли ти знаш да Миливојевић апсолутно ништа није украо или био умешан у неку аферу?
О Срђановом брату нећу да пишем. Можда бих вам дала неки материјал за пљување, а то не желим.
Укратко, породица Миливојевић је часна и поштена српска породица која никако, баш никако не мрзи Србију.
Vučević će reći da gubi kosu od hemoterapije!![]()
Odakle vam ta nebuloza da je to motivisano razmimoilaženjem u stavovima i mišljenjima?
Jesi li to govorila kad je tvoja voljena Žvala slavila ubistvo Đinđića?
Bas bih volela da vidim ko je to napisao i gde?Pazi samo kad Gospoda Boga proglase blokaderom i Soroševim plaćenikom, zbog Glišića.
Bože oprosti!
Висок, као и низак притисак, може ад буде урођен, као наследна склоност, а кад ће настуоити мождани удар, зависи од више фактора.
Ne postoji.
Зашто морамо да будемо као они? Ево, већ су искористили да блате Срђана Миливојевића због твита на мрежи Х.
Они су се смејали, док су неки од нас плакали тог црног, страшног 12.3.2003.
Зашто да се понашамо као они и да им тиме дајемо материјал против не само опозиције, већ и против студената..против свих нас који се не слажемо са режимом, а желимо изборима да га мењамо?
Алекса, још ће испасти да сам ја бот, њихов. А нисам.
Знам за све афере од како су дошли на власт. Знам да ће новој власти оставити празну касу и гомилу економских проблема. И да треба да прођу године како бисмо се опоравили од њихове корупције, бахатости, безобразлука, недостатка емпатије..
Али, понављам.. Не слажем се са тим Глишићем о коме се пише на овој теми.
Не могу да замислим размере његове корупције. Али, нећу да пишем да ми је драго, да се радујем.
Треба да буде жив и здрав како би могао да одговара када се промени власт.
И за Луја 14 нећу да пишем да је психо, да је болестан и сл. Не сме да буде болестан. Мора да одговара пред надлежним судским органима.
Да ли сам ја бот, или нисам бот?
To sto drzi u rukama je postolje te petokrake.![]()
Ово су му његови Немци нацисти наредили и погрешно је било протумачено , ово је било скрнављење победе над нацизом .Српски народ је победио нацизам а овај дотични је по налогу истих тих нациста покушао , није успео , да уништи српски народ због те победе .
Zalosno je koliko ti malo znas o Zoranu.![]()
Ово су му његови Немци нацисти наредили и погрешно је било протумачено , ово је било скрнављење победе над нацизом .Српски народ је победио нацизам а овај дотични је по налогу истих тих нациста покушао , није успео , да уништи српски народ због те победе .
Kad udari u tu stranu mozga gde je govor, teško.Inače, jedna moja koleginica ga je preživela, lečila se u Svetom Savi i evo ponovo radi sa nama, ko ne zna i ne primećuje išta na njoj sada.
држи на начин који симболизује нож у петокраку , тј обзиром да је радио за Немце за њих је ово и урадио , одрадио .Скинуо симбол победе над нацизом и на начин , као што си рекла , симболично постоље за фотку својим газдама .To sto drzi u rukama je postolje te petokrake.
VestiPolitika
Darko Glišić imao moždani udar u jutarnjem programu: U teškom je stanju
DARKO GLIŠIĆ IMAO MOŽDANI UDAR, U TEŠKOM JE STANJU Predsednik Vučić stigao u bolnicu
Blic
5. avgust 2025.09:5710:21
Komentara60
Slušaj vest
0:00/0:00
Ministar Darko Glišić gostovao je u jutarnjem programu Pink televizije kada mu je iznenada pozlilo. Kako nezvanično saznajemo, ministar je doživeo moždani udar i u teškom je stanju.
Foto: TV Pink / screenshot![]()
Ministar Darko Glišić u trenutku kad mu je pozlilo na TV Pink
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić nije mogao da završi svoje gostovanje, tako da je program prekinut.
Kako "Blic" nezvanično saznaje, Darko Glišić je prevezen u bolnicu, gde je stigao i predsednik Vučić. Glišić je, inače, jedan od Vučićevih najodanijih ljudi.
https://www.blic.rs/vesti/politika/...jutarnjem-programu-u-teskom-je-stanju/cqsse9s
Тешко је данас у Србији бити напредњак.
Под великим су притиском, а мислили су да је власт мед и млеко, ташна и машна, брза кола, велике куће и скупе женске.
Надам се да ће министар Лончар помоћи министру Глишићу.
због чега , због истине .рекао си да нема фотографија , има поставила сам јеModeratori, banišite je, molim vas!
Zamislite da se npr. uključim u ovakve imbecile provokacije, da na debilan način donosim zaključe, još luđe od ovih njenih.
Da, ali to nije noz, to sam htela da kazem.држи на начин који симболизује нож у петокраку , тј обзиром да је радио за Немце за њих је ово и урадио , одрадио .Скинуо симбол победе над нацизом и на начин , као што си рекла , симболично постоље за фотку својим газдама .
држи на начин који симболизује нож у петокраку ,
Kad udari u tu stranu mozga gde je govor, teško.
Fotografija je opštepoznata, Đinđić sa skinutom petokrakom sa skupštine Beograda. Ali ne pokazuje stvari koje si navela: Da je on i Milivojević bodu noževima, ne pokazuje da su oni nacisti, da mrze srpski narod i sl.з
због чега , због истине .рекао си да нема фотографија , има поставила сам је
![]()
Kakvo dupeuvlakastvo.
осмех говори сам по себи да је он сам био извршитељ злог чина , скрнавио је победу над нацизом коју је српски народ издејствоваоJeste, a osmeh simbolizuje Hajdriha![]()