Дан после - главни утисак је ПОВРАТАК У ДЕВЕДЕСЕТЕ

Како нетачне?
Жандармерија премесец дана добила нове униформе које смо и јуче могли видети (оне смеђе,маскирне)............а они су ударна песница заштите режима............дневница није била400 динара већ 2000 (први комшија - полицајац јуче ангажован, бригада из Требевићке)+ ланч пакет..............обећан приоритет прилоком повећања плата....Нова возила, добар део нове опреме.........Дакле, распитај се мало

:hahaha::hahaha::hahaha:

Druže, nemaš pojma koliko me zasmejavaš.
Polemišeš s nekim ko je direktno upućen u stvari.
Sad ti možeš ovde izvaliti da je tvoj komšija dobio 10 000 dinara dnevnice plus švedski sto u Hajatu i zimovanje u Švajcarskoj.
To nema veze sa životom.
Nova vozila?Nova oprema? Baljezgarije.
Koliko si neupućen dovoljno i govori to što policija uopšte ne traži povećanje plata, već neke druge stvari. Prema tome i priča o prioritetima je smešna.

Dalje idemo svi ili niko. Narod je ogorcen i pravice ekcese dokle god vlast ne obrati paznju na njega i njegove probleme.

Ovi na tv rade isto sto i Milosevic i providni su isto kao i Milosevic.

I molim te nemoj te moderatorske trikove sa empatijom da habas, ostavi za nekoga ko ih nije provalio. ;)

Ok je sve to, ali kakve veze ima narod sa ovima juce sto su izasli na ulice,

jos jedan poraz nasilnika je i to sto su na ulicama bili samo klinci do 18 godina,

nigde porodicnih ljudi i "naroda", radnika, nezaposlenih, penzionera.

Drugo, jos jedan poraz je i to sto je vecina vas koja sve ovo podrzava,

juce bila ispred svojih monitora a ne na ulicama?!

Дневница им је била 2000 динара + ланч пакет
Првима им је обећана повишица.
Са синдикатом (ниси одговорио на ставове тог синдиката када његови припадници прве "хаос") је постигнут договор о побољшању услова два дана пре параде када је претиломасовно отказивање послушности.

А имају бенефициран радни стаж,
прећутну недодирљивост у диловању са ситнијим преступницима (у односу на полицијски ранг расте и ранг криминалаца), државну медијску заштиту, басплатну кафу у сваком кафићу и пљескавицу на сваком киоску, могућност да паркирају где год хоће, могућност да некажњено брукају државу бесмисленим одокативним легитимисањем на сред улице...да испуне квоту...........Где су јуче уринирали и фекалисали?
По сред града................сапрозора сам се тога нагледао...
Ниси у праву за дилове с криминалцима. Припадници ПТЈ, интервентне полиције и јединица за разбијање демонстрација немају везе са уличним криминалцима. Послове, па и везе са уличним криминалцима има посебно одељење полиције.

Dalje idemo svi ili niko. Narod je ogorcen i pravice ekcese dokle god vlast ne obrati paznju na njega i njegove probleme.

Ovi na tv rade isto sto i Milosevic i providni su isto kao i Milosevic.

I molim te nemoj te moderatorske trikove sa empatijom da habas, ostavi za nekoga ko ih nije provalio. ;)

kakvi trikovi i kakva empatija? :dontunderstand:
nemam nikakve trikove nego pricam iskreno sta mislim a tu ponekad ima nekih poshalica kad me mrzi da se ganjam i objasnjavam jedno isto tako da mi nije jasno o cemu pricas uopste.
i kakve veze sad ima da li sam mod ili nisam, sad sam na to i zaboravila odgovaram na temu kao i svaki forumas :roll:
mislim kao da je biti mod biti sam Tadic licno :roll:

jos jedan poraz nasilnika je i to sto su na ulicama bili samo klinci do 18 godina,

Ма немамо ми што смо јуче били на улицама никакве везе са овим народом, ми смо специјално за ту прилику јуче пали с Марса.

Zasto nisu dozvolili orgaizovan dolazak ljudi iz unutrasnjosti, pa da vidimo sta bi bilo? :think:

kakvi trikovi i kakva empatija? :dontunderstand:
nemam nikakve trikove nego pricam iskreno sta mislim a tu ponekad ima nekih poshalica kad me mrzi da se ganjam i objasnjavam jedno isto tako da mi nije jasno o cemu pricas uopste.
i kakve veze sad ima da li sam mod ili nisam, sad sam na to i zaboravila odgovaram na temu kao i svaki forumas :roll:
mislim kao da je biti mod biti sam Tadic licno :roll:

:lol: mozda vam je to i uslovljena reakcija, kad nemate sta da kazete, ali primitio sam da cim se mod nadje u uglu, govori o tome kako razume sagovornika, kako je sve to tako, ali da ipak ne moze tako sagovornik kaze itd.

Vise moderatora koristi taj stil u komunikaciji. :mrgreen:

PS cim empatije ne uspe, pocne napad. ;)

Poslednja izmena:
Дневница им је била 2000 динара + ланч пакет
Првима им је обећана повишица.
Са синдикатом (ниси одговорио на ставове тог синдиката када његови припадници прве "хаос") је постигнут договор о побољшању услова два дана пре параде када је претиломасовно отказивање послушности.

А имају бенефициран радни стаж,
прећутну недодирљивост у диловању са ситнијим преступницима (у односу на полицијски ранг расте и ранг криминалаца), државну медијску заштиту, басплатну кафу у сваком кафићу и пљескавицу на сваком киоску, могућност да паркирају где год хоће, могућност да некажњено брукају државу бесмисленим одокативним легитимисањем на сред улице...да испуне квоту...........Где су јуче уринирали и фекалисали?
По сред града................сапрозора сам се тога нагледао..
.

I to su te privilegije??? :hahaha:

A ja pomislio da si ti neki ozbiljan čova.
Privilegije su nešto što ti država definiše zakonom, a ne besplatna kafa i pljeskavica.
Ako toliko žudiš za tim, daj da se nadjemo...platiću ti kafu pa da se i ti osetiš privilegovanim članom društva.;)

Jedino što si donekle dobro napisao je benificiran radni staž.
Jeste, imaju ga, ali im je i on obezvredjen novim Zakonom o penzijskom i invalidskom osiguranju po kojem se uvodi i obavezna starosna granica od 63 godine za muškarca.
Znači, imaju beneficiran radni staž, ali im ne znači ništa jer ne mogu pre 63 godine u penziju. To je takodje predmet spora sa vladom.

Ajd sad beži...diskvalifikovao si se kao ozbiljan sagovornik

:lol: mozda vam je to i uslovljena reakcija, kad nemate sta da kazete, ali primitio sam da cim se mod nadje u uglu, govori o tome kako razume sagovornika, kako je sve to tako, ali da ipak ne moze tako sagovornik kaze itd.

Vise moderatora koristi taj stil u komunikaciji. :mrgreen:
aha zato sam omiljena moderatorka a glavno sta mi se spocitava je da iritiram sagovornike namerno a ne da sam puna razumevanja prema njima.
hvala ti sto me ti jedini vidis tako pa ko je u pravu ti ili oni nije ni bitno :mrgreen:

Zasto nisu dozvolili orgaizovan dolazak ljudi iz unutrasnjosti, pa da vidimo sta bi bilo? :think:

Ma izadjite vise ko vam brani ali na smislene proteste,
a ne da ova deca non-stop dobijaju batine mlateci se sa pandurima,
da bi vlast i opzicija vec danas zajedno u Skupstinskoj kafani i dalje krkala,
donirano mesano-meso sa rostilja za 100din,
sve na teret poreskih obveznika,
a toboze zabrinuti i jedni i drugi za narod i drzavu.

А ко одређује шта је смислено а шта бесмислено? Драган Шунатовац или Слободан Хомен можда?

I to su te privilegije??? :hahaha:

A ja pomislio da si ti neki ozbiljan čova.
Privilegije su nešto što ti država definiše zakonom, a ne besplatna kafa i pljeskavica.
Ako toliko žudiš za tim, daj da se nadjemo...platiću ti kafu pa da se i ti osetiš privilegovanim članom društva.;)

Jedino što si donekle dobro napisao je benificiran radni staž.
Jeste, imaju ga, ali im je i on obezvredjen novim Zakonom o penzijskom i invalidskom osiguranju po kojem se uvodi i obavezna starosna granica od 63 godine za muškarca.
Znači, imaju beneficiran radni staž, ali im ne znači ništa jer ne mogu pre 63 godine u penziju. To je takodje predmet spora sa vladom.

Ajd sad beži...diskvalifikovao si se kao ozbiljan sagovornik

Зар нису?

Ухваћен си у лажи па сада скрећеш са теме..........опрему и дил са синдикатом престајеш да помињеш..........зато што ти је јасно да си лупетао.....
уз бенефициран радни стаж можда треба додати другачије правне аршине............службено лице........

Као мечке...............требају режиму

Elem, da ne zaboravim;

generalno ovim je otupljena ostrica buducih protesta,

i vlast mirno ulazi u predizborni period,

gde glat uzima i sledeci mandat zbog retardirane opozicije.

Pa ljudi moji, za hiljadu stvari je Beograd trebao da bude razlupan;

od nezaposlenosti, preko korupcije i niskih plata, evo ja bih prvi podrzao razbijanje grada zbog tih stvarnih problema.

ali zbog ovoga razloga sigurno ne,

i ovime je paradoksalno, vlast izasla ojacana.

Phuh, upravo tako, istog sam mišljenja. :confused:

Овако је говорио и Милошевић............идентично.

aha zato sam omiljena moderatorka a glavno sta mi se spocitava je da iritiram sagovornike namerno a ne da sam puna razumevanja prema njima.
hvala ti sto me ti jedini vidis tako pa ko je u pravu ti ili oni nije ni bitno :mrgreen:

:lol: sada se pozivas na misljenje mase i skreces sa teme, jer nemas ni jedan normalan argument.

Nisam rekao da si puna razumevanja, vec da se pravis si puna razumevanja, kad nemas nista drugo da kazes. ;)

Ниси у праву за дилове с криминалцима. Припадници ПТЈ, интервентне полиције и јединица за разбијање демонстрација немају везе са уличним криминалцима. Послове, па и везе са уличним криминалцима има посебно одељење полиције.

Тачно............немају дилове са УЛИЧНИМ криминалцима

Elem, da ne zaboravim;

generalno ovim je otupljena ostrica buducih protesta,

i vlast mirno ulazi u predizborni period,

gde glat uzima i sledeci mandat zbog retardirane opozicije.

Pa ljudi moji, za hiljadu stvari je Beograd trebao da bude razlupan;

od nezaposlenosti, preko korupcije i niskih plata, evo ja bih prvi podrzao razbijanje grada zbog tih stvarnih problema.

ali zbog ovoga razloga sigurno ne,

i ovime je paradoksalno, vlast izasla ojacana.

Е да ми је твоја памет, односно недостатак исте, па да ми цео живот у весељу прође.

Nisi mi odgovorio, sta bi se desilo da je dozvoljen organizovan dolazak iz unutrasnjosti? :think:

Back