Дан после - главни утисак је ПОВРАТАК У ДЕВЕДЕСЕТЕ

Ja Miloševiću ne zameram što je pokušao da spasava Srbe jer mu je to bio zadatak kao predsednika Srbije i svih Srba.
Ja mu zameram što u trenutku kada je sve to počelo 1990.g nije napravio i oformio Srbsku vojsku i hrvatsko-slovenačko smeće počistio kako treba i napravio Srbiju kakva je trebala da bude napravljena još 1918.g. Za to je imao sve uslove. Podršku naroda od 90% Srbija je bila moralno i politički veoma jaka i stabilna a ekonomski dovoljno jaka da se to bez problema izfinansira. Stani faktor nije imao nikakvu mogućnost intervencije jer je to bilo isključivo unutrašnje pitanje SFRJ. Taj građanski sukob u najboljem slučaju trajao bi 2 meseca u najgorem 4. I posle toga bilo bi ono pojeo vuk magarca i nikom ništa.
Ali nažalos on je zbog svoje nesposobnosti pošao najpre politikom kreni - stani da bi na kraju doveo sav mogući svetski ološ u državu da mu on vodi politiku a na kraju napravio sebi za opoziciju gomilu idiota koji nisu znali pošteno da sastave par reči a najmanje par rečenica.

:worth: :worth: :worth:

A smetali ti Slobini ispiraci mozga. :lol:

Barem malo doslednosti, ne moras sebi da kontriras u dva uzastopna posta. ;)

nisu mi smetali, na mene nisu uticali meni su bili smesni zbog ociglednih lazi. da nije bilo toliko nesrece zbog tog ispiranja mozga onim manje pametnim lepo bi se zabavljala ovako me je sprecavala surova realnost.

nisu mi smetali, na mene nisu uticali meni su bili smesni zbog ociglednih lazi. da nije bilo toliko nesrece zbog tog ispiranja mozga onim manje pametnim lepo bi se zabavljala ovako me je sprecavala surova realnost.

a ovi danas su istiniti do moga...napisah juche negde..si svesna da u robnim rezervama nema nishta.. sutra neqo sranje da bude pocrqalo bi pola srbije... a poqojni satrap je imao rezerva i rezerva i to za vreme rata... niste vi ni svesni u kojim smo gownima.

Нова опрема им је набављена - видео си синоћ нове униформе на жандармерији.
Повечање плата - највљано је да ће полиција бити прва која ће добити повећање када се постигне договор са ММФ.Званично.
Два дана пред параду је званично "постигнут договор са синдикатом полиције" о побољшању услова за њене припаднике............
Ако не претиш вести, намој вређати и сумњати.....................распитај се,све ти је на нету.

Ja itekako pratim vesti...i uopšte te nisam vredjao, već sam konkretne navode nazvao lažima koje si pokušao proturiti u svom pamfletu.
Daj pokaži tu vest od pre dva dana gde je vlada postigla dogovor sa policijskim sindikatima.
Pre nedelju dana pojavila se nezvanična vest da će policajcima biti povećana plata, ali je brzo demantovana od strane ministarstva finansija pa je usledila ona policijska šetnja, nakon koje je zakazan sastanak predstavnika sindikata sa članovima vlade i ministarstava na kojem su odbijeni svi predlozi i zahtevi sindikata o potpisivanju kolektivnog ugovora za pripadnike MUP-a.

I to je sve.

Policajci su u govnima do guše i nezadovoljni su ovom vladom,životom i standardom kao i 90% stanovništva Srbije. Jučerašnja dogadjanja, loša bezbednosna procena i veliki broj povredjenih policajaca samo su uneli dodatni revolt kod pripadnika MUP-a.
Uostalom, evo i saopštenja jednog njihovog sindikata, povodom jučerašnjih dogadjanja.

https://www.facebook.com/notes/sindikat-srpske-policije/policajci-zrtve-lose-bezbednosne-procene-/439658863716

Ja itekako pratim vesti...i uopšte te nisam vredjao, već sam konkretne navode nazvao lažima koje si pokušao proturiti u svom pamfletu.
Daj pokaži tu vest od pre dva dana gde je vlada postigla dogovor sa policijskim sindikatima.
Pre nedelju dana pojavila se nezvanična vest da će policajcima biti povećana plata, ali je brzo demantovana od strane ministarstva finansija pa je usledila ona policijska šetnja, nakon koje je zakazan sastanak predstavnika sindikata sa članovima vlade i ministarstava na kojem su odbijeni svi predlozi i zahtevi sindikata o potpisivanju kolektivnog ugovora za pripadnike MUP-a.

I to je sve.

Policajci su u govnima do guše i nezadovoljni su ovom vladom,životom i standardom kao i 90% stanovništva Srbije. Jučerašnja dogadjanja, loša bezbednosna procena i veliki broj povredjenih policajaca samo su uneli dodatni revolt kod pripadnika MUP-a.
Uostalom, evo i saopštenja jednog njihovog sindikata, povodom jučerašnjih dogadjanja.

https://www.facebook.com/notes/sindikat-srpske-policije/policajci-zrtve-lose-bezbednosne-procene-/439658863716

josh qad bi ti reqo qo im osnovo sindiqat znam da bi pao na doope monumentalno al' necu jer sam ipaq nivo :lol:

a uzgred naravno da im je dopizdilo... kao shto je svima...

tad sam bila mlada i pametna :mrgreen: devojka koja razmislja svojim mozgom i dala sam doprinos i ja, skroman ali ipak doprinos i bas sam bila srecna uvece, palim tv kad nema vise Slobinih ispiraca mozga :super:

I ja ću biti srećan i zadovolja istog onog trenutka kada upalim televizor a ne vidim demoktastko-fašistički izveštaj o ogromnom napretku evropske Srbije gde je Dinkić otvorio fabriku za 14 zaposlenih i gde vašljiva tadićeva njuška neće da mi govori da će mo da budemo primljeni u EU 2016.g pod uslovom da DS ostane na vlasti.....
Hoću da radim i da zaradim u svojoj slobodnoj Srbiji koja je vec u Evropi od svog postanka pre 2000 godina. Vi koji mislite da je ovo Afrika koju treba fizički dovesti u Evropu (verovatno vezanu lancima kao afričke crnce u Ameriku u prošlom veku) savetujem vam da vam je krajnju momenata da se preselite u Kongo i da odale agitujete da se pripojite Evropi ..... jer ste ovde pogresili i mesto i vreme za takvo laprdanje.

Poslednja izmena:
Нова опрема им је набављена - видео си синоћ нове униформе на жандармерији.
Повечање плата - највљано је да ће полиција бити прва која ће добити повећање када се постигне договор са ММФ.Званично.
Два дана пред параду је званично "постигнут договор са синдикатом полиције" о побољшању услова за њене припаднике............
Ако не претиш вести, намој вређати и сумњати.....................
распитај се,све ти је на нету.

I to je sve.

I to je sve.

??????????
Да ли је то исти онај синдикат који је стао у одбрану свог члана који је без разлога убио момка на новом београду приликом рутинске контроле?
добили су обећања и уступке............слуге режима

Poslednja izmena:
I ja ću biti srećan i zadovolja istog onog trenutka kada upalim televizor a ne vidim demoktastko-fašistički izveštaj o ogromnom napretku evropske Srbije gde je Dinkić otvorio fabriku za 14 zaposlenih i gde vašljiva tadićeva njuška neće da mi govori da će mo da budemo primljeni u EU 2016.g pod sulovom da DS ostane na vlasti.....
Hoću da radim i da zaradim u svojoj slobodnoj Srbiji koja je vec u Evropi od svog postanka pre 2000 godina. Vi koji mislite da je ovo Afrika koju treba fizički dovesti u Evropu (verovatno vezanu lancima kao afričke crnce u Ameriku u prošlom veku) savetujem vam da vam je krajnju momenata da se preselite u Kongo i da odale agitujete da se pripojite Evropi ..... jer ste ovde pogresili i mesto i vreme za takvo laprdanje.

i da dnevnik ne počinje sa.....presednik srbije boris .........

tad sam bila mlada i pametna :mrgreen: devojka koja razmislja svojim mozgom i dala sam doprinos i ja, skroman ali ipak doprinos i bas sam bila srecna uvece, palim tv kad nema vise Slobinih ispiraca mozga :super:

Ocigledno da su ti smetali, jer si dala svoj doprinos u rusenju istih i bila si srecna kad su otisli.

A ovi sad su njihova skola, samo ispiraju mozgove ljudima u korist ideja koje ti volis, pa ti sad ne smeta njihova taktika, bez obzira koliko je pogubna za ovaj narod. :roll:

Back