Дан после - главни утисак је ПОВРАТАК У ДЕВЕДЕСЕТЕ

Ok je sve to, ali kakve veze ima narod sa ovima juce sto su izasli na ulice,

jos jedan poraz nasilnika je i to sto su na ulicama bili samo klinci do 18 godina,

nigde porodicnih ljudi i "naroda", radnika, nezaposlenih, penzionera.

Drugo, jos jedan poraz je i to sto je vecina vas koja sve ovo podrzava,

juce bila ispred svojih monitora a ne na ulicama?!

Народ?
Па народ у 95%случајева осуђује државу због изазова а не клинце због одговора на тај изазов.............то се ЧАК могло видети и синоћ на филтрираним коментарима на Б92 - утисак недеље

Коме си то омиљена? Ко те то лаже?
jel si cuo nekad za ironiju? :)
omiljena sam vrlo vrlo retkim ljudima :cool:
vas dvojica u naletima zajedno krecete? :)
Ja mogu sta hocu,a mozes li ti....:think:
ali ja necu to sta ti hoces :mrgreen:
:lol: sada se pozivas na misljenje mase i skreces sa teme, jer nemas ni jedan normalan argument.

Nisam rekao da si puna razumevanja, vec da se pravis si puna razumevanja, kad nemas nista drugo da kazes. ;)

ozbiljne argumente sam dala u vise postova, sve ostalo je odgovor na tvoja caskanja tek da se caska i provokacije koje upucujes :)
odgovorila sam ti vec da me zabole da se pravim fina radi reda, jer da se pravim ne bih bila tako "omiljena" (za Nojkica: ovo je ironija)
procitaj jos jednom moj post od koga si krenuo u tu analizu mozda i shvatis poentu, mislim kad vec analiziras obezbedi zaledjinu za svoje stavove i budi siguran da si post pravilno shvatio

Poslednja izmena:
ozbiljne argumente sam dala u vise postova, sve ostalo je odgovor na tvoja caskanja tek da se caska i provokacije koje upucujes :)
odgovorila sam ti vec da me zabole da se pravim fina radi reda, jer da se pravim ne bih bila tako "omiljena" (za Nojkica: ovo je ironija)

Sad omalovazavas sagovornika, iznoseci svoju velicinu i ozbiljnost, a govoris da je on neozbiljan i mali.

A pritom si se ranija slozila sa mojom tvrdnjom da ovi na tv peru mozak narodu, samo sto ti mislis da je to opravdano, jer propagiraju vrednosti koje ti podrzavas, umesto da zastupaju misljenje naroda. :mrgreen:

Tad je bio u blatu gde mu je i bilo mesto,ali poslednjih 10ak godina mnogo fekalija je isplivalo na povrsinu...

............његов отац је власник фирме (коју Слободан заступа) која је незаконито продала земљу ВЕРОПУЛОС-у у Кумодршкој и одузела станарима њихово власништво..............то је она локација где се стално сукобљавају станари и приватно обезбеђење

Sad omalovazavas sagovornika, iznoseci svoju velicinu i ozbiljnost, a govoris da je on neozbiljan i mali.

A pritom si se ranija slozila sa mojom tvrdnjom da ovi na tv peru mozak narodu, samo sto ti mislis da je to opravdano, jer propagiraju vrednosti koje ti podrzavas, umesto da zastupaju misljenje naroda. :mrgreen:
izvrces mi reci jer ti ocigledno prija da se sad ti i ja kao ovde preganjamo :)

Poslednja izmena:
dan posle.... ostao zapaljen policijski pezo ispred francuske ambasade. vide se tragovi polupanih prozora... na sve strane grafiti (cekamo vas i ostale nebuloze)...
reklo bi se savrseno normalan ponedeljak ujitru u beogradu. da nije ovog gore opisanog. divljaci koji su juce rusili grad su ili u steku ili u pritvoru. devedesete su davno prosle. a prema ovima od juce, policija je bila nekako isuvise blaga.

Da ne budem pogrešno shvaćen, NE PODRŽAVAM razbijanje i uništavanje, kao što to nisam ni ja radio, kada sam gutao suzavac i batine od Slobine milicije (glup sam šta da radim), ali ako neko nije svestan da je ovo što danas živimo u mnogim svojim elementima GORA DIKTATURA od Miloševićeve, eto da ga obavestim. Način na koji SVE :dash::dash::dash: tv stanice izveštavaju o sukobima, o povredama policije, način na koji se opisuju demonstranti, je upravo najbolja RTS-ova škola iz 90-tih godina, ali su to mnogi očigledno zaboravili, ja na žalost nisam!:sad2:
Pazi niko kao ne zna, zašto je napadnut mobilni mamograf, pa jel ja treba da im kažem, pa zbog ona dva OGROMNA ZNAKA U92 gospodo, ako ne znate! A ako ne znate zašto je napadnut znak U92, pa zbog iste one nedemokratske, jednoumne uređivačke politike, kakvu je RTS imao 90-tih - a kakvu Vi, koje smo od istog tog RTS branili, imate danas!
Živo me zanima ko je dao nalog da se mamograf sa velikim upadljivm znakom B92 postavi usred najvećih nereda i ko nije rasporedio policiju da ga obezbeđuje, ko se to pregelda u nedelju usred nasilnih protesta na mamografu i ko to nije zabeležio preko kamera ko je napao mamograf, iako na Trgu Nikole Pašića postoji više kamera koje su tako raspoređene da pokrivaju ceo trg. :whistling:

Moje je mišljenje da je incident sa mamografom operacija neke od službi bezbednosti u cilju propagandne manipulacije.

И, зашто је МекДоналдз морао да буде посебно обезбеђен, какве везе имају чизбургери са вашом борбом за демократију?
McDonalds' predstavlja simbol korporativnog, robovlasničkog, oligarhijskog kapitalizma i više je nego razumljivo da će svaka borba za demokratiju imati na meti i ovu kompaniju.

dan posle.... ostao zapaljen policijski pezo ispred francuske ambasade. vide se tragovi polupanih prozora... na sve strane grafiti (cekamo vas i ostale nebuloze)...
reklo bi se savrseno normalan ponedeljak ujitru u beogradu. da nije ovog gore opisanog. divljaci koji su juce rusili grad su ili u steku ili u pritvoru. devedesete su davno prosle. a prema ovima od juce, policija je bila nekako isuvise blaga.

Како је држава називала те исте "дивљаке" који су палили кола , писали графите, тукли се са полицијом деведесетих?
А како их је тада називала Б92?

izvrces mi reci jer ti ocigledno prija da se sad ti i ja kao ovde preganjamo :)

Reci ti ne izvrcem, mozda nisi svesna sta pises i zastupas? :think:

Volim da se raspravljam, to mi je slabost, sta cu , ali to ne znaci da si u pravu. :mrgreen:

I da ne bude zabune, sve sto sam pisao ovih dana, pre svega je motivisano bahatoscu ove vlasti.

McDonalds' predstavlja simbol korporativnog, robovlasničkog, oligarhijskog kapitalizma i više je nego razumljivo da će svaka borba za demokratiju imati na meti i ovu kompaniju.

pa shto onda onaj herijer nije bombardovao simbol srpsqog slobodoljubivog i oslobodilachqog duha olichen u nekoj bureqdzinici ili mozda onog lesqovchanina ispod hotela mosqve no pobi silne ljude u rts-u?

Зар нису?

Ухваћен си у лажи па сада скрећеш са теме..........опрему и дил са синдикатом престајеш да помињеш..........зато што ти је јасно да си лупетао.....
уз бенефициран радни стаж можда треба додати другачије правне аршине............службено лице........

Као мечке...............требају режиму

Kakav bre dil sa sindikatom? To je tvoja izvala koju ničim nisi potkrepio. Jel ja treba da dokazujem da je svaka tvoja budalaština neistina? Ili pak ti treba da nekako dokažeš da je nešto što tvrdiš istina?
Opremu, tačnije uniformu je pre višeod mesec dana dobila samo Žandarmerija. Ostala policija uniformu je poslednji put dobila za vreme Dušana Mihajlovića.

I šta sad sa službenim licem? Jel te i to buni? Jel i to neka privilegija?
Pa normalno da je policajac službeno lice.Šta će drugo biti?
Tako je svuda na svetu od kada je sveta i veka i toliko je logično da samo indijancima sa tribina ne može biti jasno da napasti policajca i napasti nekog civila nigde i nikada neće biti isto.
Ako je za tebe privilegija što neko radi posao za državu u kojem je stalno izložen riziku od napada,onda ti imaš ozbiljan poremećaj u sistemu vrednosti.

Како је држава називала те исте "дивљаке" који су палили кола , писали графите, тукли се са полицијом деведесетих?
А како их је тада називала Б92?

prvo i osnovno - ne mesaj babe i zabe :)
petog oktobra na ulici je bilo milion ljudi, a juce je bilo par stotina. ti huligani nisu prvo nedeljama mirno protestovali nego su odmah krenuli u divljanje i haos. i da se ne lazemo, nije tu u pitanju ni gej parada, ni vlast (pola njih od juce ne ume ni da se potpise kako treba a kamoli da zastupa interese neke politicke stranke), u pitanju je cisto huliganstvo, agresija, ne znam ni ja vise kako to da nazovem. nadrogirani klinci koje je neko vesto izmanipulisao. sto se mene licno tice, zao mi je sto nisu dobili vise batina :manikir:

Reci ti ne izvrcem, mozda nisi svesna sta pises i zastupas? :think:

Volim da se raspravljam, to mi je slabost, sta cu , ali to ne znaci da si u pravu. :mrgreen:

I da ne bude zabune, sve sto sam pisao ovih dana, pre svega je motivisano bahatoscu ove vlasti.
volim i ja da se raspravljam ali ajde malo zivlje to, nadji neku pukotinu u stavu nema izmisljanja onog sta nisam rekla. manje vise sto nije fer, to nema frke, volim izazove :mrgreen:
nego neces dugo jos da mi drzis paznju ovako :):mrgreen:
jedino taj medvedic na avataru me smiruje bas mi se spava pa me mozda zadrzis :dash:
:mrgreen:

prvo i osnovno - ne mesaj babe i zabe :)
petog oktobra na ulici je bilo milion ljudi, a juce je bilo par stotina. ti huligani nisu prvo nedeljama mirno protestovali nego su odmah krenuli u divljanje i haos. i da se ne lazemo, nije tu u pitanju ni gej parada, ni vlast (pola njih od juce ne ume ni da se potpise kako treba a kamoli da zastupa interese neke politicke stranke), u pitanju je cisto huliganstvo, agresija, ne znam ni ja vise kako to da nazovem. nadrogirani klinci koje je neko vesto izmanipulisao. sto se mene licno tice, zao mi je sto nisu dobili vise batina :manikir:

Нема баба и жаба........9. марта и 5 октобра НИСМО недељама мирно протествовали..............тукли смо се, рушили,палили...
Да ли пшола зна да се потпише?
Не знам али знам да је комраков тврдио исте ствари о нама као ти о јучерашњим протестантима..........баш као што је тврдио да се ради о хорди дрогираних издајника, плаћеника, силама хаоса и безумља...............а сва три "случајно" интервјуисана пензионера су такође жалилашто није било више насиља......................а ни ти ни они пензионери немате појма ко је био на улицама већ само нагађате и пришате оно што би ви желели да је истина (у осталом, дај неки доказ да су клинци били дрогирани или да су чланови којекавих организација?)..............а и нас су 5 октобра исто тако вешто манипулисали али тада нас је Б92 називао херојима а клинце који су јуче радили десети део онога што смо ми , хероји, чинили називају хулиганима...............можеш ли то објаснити?

idi... :lol:

qlinac ti nadrogiran... da imash mozga ko shto nemash shvatila bi da je narodu puqo film vishe ne od gladi vec od proseravanja bash kao ovog shto sad ti plasirash... al' sve u svoje vreme i qad se osvoji sloboda shto qomunjare imashe obichaj da qazu svaqom po zasluzi...

uzgred bilo 6 iljada... a bice milion nem da brinesh....

cuj, kad je neko gladan, on nadje posao, pa makar to bilo i okopavanje krompira (doduse neki od juce dobise precicu ka tom poslu), umesto sto razvaljuje i divlja. sve ima svoj metod, a ovaj od juce nije ni priblizno onome sto ti zelis da kazes i dokazes.
a tim izjavama tipa imas mozga-nemas mozga mozes slobodno da se svrtas medju one polu-ljude od juce, tu ti je savrseno mesto :manikir:

cuj, kad je neko gladan, on nadje posao, pa makar to bilo i okopavanje krompira (doduse neki od juce dobise precicu ka tom poslu), umesto sto razvaljuje i divlja. sve ima svoj metod, a ovaj od juce nije ni priblizno onome sto ti zelis da kazes i dokazes.
a tim izjavama tipa imas mozga-nemas mozga mozes slobodno da se svrtas medju one polu-ljude od juce, tu ti je savrseno mesto :manikir:

niq ti savrseno pristaje jer za bolje i nisi :lol:

Нема баба и жаба........9. марта и 5 октобра НИСМО недељама мирно протествовали..............тукли смо се, рушили,палили...
Да ли пшола зна да се потпише?
Не знам али знам да је комраков тврдио исте ствари о нама као ти о јучерашњим протестантима..........баш као што је тврдио да се ради о хорди дрогираних издајника, плаћеника, силама хаоса и безумља...............а сва три "случајно" интервјуисана пензионера су такође жалилашто није било више насиља......................а ни ти ни они пензионери немате појма ко је био на улицама већ само нагађате и пришате оно што би ви желели да је истина (у осталом, дај неки доказ да су клинци били дрогирани или да су чланови којекавих организација?)..............а и нас су 5 октобра исто тако вешто манипулисали али тада нас је Б92 називао херојима а клинце који су јуче радили десети део онога што смо ми , хероји, чинили називају хулиганима...............можеш ли то објаснити?

09.03. nisam bila na ulici ali za vreme oktobarskih protesta jesam. neredi su bili samo petog oktobra, a ako si bio medju onima koji su rusili i palili za mene si isto sto i ovi od juce :)

Back