Дан после - главни утисак је ПОВРАТАК У ДЕВЕДЕСЕТЕ

prvo i osnovno - ne mesaj babe i zabe :)
petog oktobra na ulici je bilo milion ljudi, a juce je bilo par stotina. ti huligani nisu prvo nedeljama mirno protestovali nego su odmah krenuli u divljanje i haos. i da se ne lazemo, nije tu u pitanju ni gej parada, ni vlast (pola njih od juce ne ume ni da se potpise kako treba a kamoli da zastupa interese neke politicke stranke), u pitanju je cisto huliganstvo, agresija, ne znam ni ja vise kako to da nazovem. nadrogirani klinci koje je neko vesto izmanipulisao. sto se mene licno tice, zao mi je sto nisu dobili vise batina :manikir:

Tačno tako. To je gomila šljama koja uvek ispliva na površinu u ovakvim dogadjajima.
McDonalds ne vole, ali vole Najk...a od mobilnog mamografa su mislili da su reportažna kola B92.

niq ti savrseno pristaje jer za bolje i nisi :lol:

znas kako, kada je neko slab sa recima, to jest kad mu je fond reci jako suzen, kada nema argumenata i kada nije siguran kako da odgovori tada obavezno spomene moj nik. u tim momentima sam najsrecnija jer znam da mi je sagovornik na mentalnom nivou jednog petogodisnjaka :)

pa, kako je u vrticu? :manikir:

znas kako, kada je neko slab sa recima, to jest kad mu je fond reci jako suzen, kada nema argumenata i kada nije siguran kako da odgovori tada obavezno spomene moj nik. u tim momentima sam najsrecnija jer znam da mi je sagovornik na mentalnom nivou jednog petogodisnjaka :)

pa, kako je u vrticu? :manikir:

vreme radi sa telom ono shto glupost radi sa dushom... nateraj se da istrulish :lol:

poznata mudrost carlosa ruisa safona

09.03. nisam bila na ulici ali za vreme oktobarskih protesta jesam. neredi su bili samo petog oktobra, a ako si bio medju onima koji su rusili i palili za mene si isto sto i ovi od juce :)

Био сам међу првима који су улетели у скупштину.............фамозне ДЕЛИЈЕ које је Б92 наградио за "борбу за демократију"...............за исто понашање као јучерашњи клинци нас су називали херојима и песницама демократије..........Где је настала промена?

Tačno tako. To je gomila šljama koja uvek ispliva na površinu u ovakvim dogadjajima.
McDonalds ne vole, ali vole Najk...a od mobilnog mamografa su mislili da su reportažna kola B92.

Одустао си од одбране полиције?
Нема аргумената?

Шљам кажеш?
ОК
Али исто тако назови и учеснике 9. марта и 5. октобра.................исти принцип,исти начини

Али исто тако назови и учеснике 9. марта и 5. октобра.................исти принцип,исти начини
Па, то си ти променио страну → раније си учествовао у про-западним демонстрацијама, а сада у анти-западним.

Ти си дакле променио смер, а сад се чудиш зашто је све другачије окренуто.

............његов отац је власник фирме (коју Слободан заступа) која је незаконито продала земљу ВЕРОПУЛОС-у у Кумодршкој и одузела станарима њихово власништво..............то је она локација где се стално сукобљавају станари и приватно обезбеђење

Poznata porodica prevaranata.....sa oca na sina...

Па, то си ти променио страну → раније си учествовао у про-западним демонстрацијама, а сада у анти-западним.

Ти си дакле променио смер, а сад се чудиш зашто је све другачије окренуто.

Причамо о принципу...............где је разлика?
А да си прочитала текст не би поставила глупо питање о учешћу.

volim i ja da se raspravljam ali ajde malo zivlje to, nadji neku pukotinu u stavu nema izmisljanja onog sta nisam rekla. manje vise sto nije fer, to nema frke, volim izazove :mrgreen:
nego neces dugo jos da mi drzis paznju ovako :):mrgreen:
jedino taj medvedic na avataru me smiruje bas mi se spava pa me mozda zadrzis :dash:
:mrgreen:

sojo mi smo raspravu zavrsili, kad si priznala da je program na tv ispiranje mozga. :mrgreen:

Sad pricam sa tvojom sujetom. :lol:

videli smo ono što je pravilo kod nas zanjih godina - korišćenje svakog skupa za izražavanje narodnog revolta i besa i eskalaciju istih kroz neke nesrecne izgubljene klince od 15 do 20 godina
o sampoj paradi ne priča niko, znači da nije bilo afterpartija, bio bi to jedan marginalan događaj, šetnja njih koliko već koja je trajala od 10 do 13 i fajront
ono što je zanimljivo da se ovako nešto ponavlja x-ti put i niko ništa ne zna i ne čini već se samo okreće ista prazna priča, kao - jao pa kako sve to
nekome očigledno odgovara ovaj status kvo u kome iovako živimo od 5/10/00

Управо зато је интересантно што је он дао најтачнију оцену догађаја. Наиме, ви кажете да су град рушили све сами интелектуалци и борци за људска права. Међутим у стварности, изгредници су били го шљам са стадиона и из расоналистичких организација.

И, зашто је МекДоналдз морао да буде посебно обезбеђен, какве везе имају чизбургери са вашом борбом за демократију?

Стварност је да је прошле сезоне било 500.000 наших туриста само у Грчкој
.

Па то ти је 100 000 чиновника жуте администрације Х 5 чланова породице - А ЗАТО 6,500 000 ЉУДИ ПРОПАДА, УМИРЕ, ЦРКАВА И ЧЕКА РЕДОВЕ ПО СИРОТИЊСКИМ КУХИЊАМА........

videli smo ono što je pravilo kod nas zanjih godina - korišćenje svakog skupa za izražavanje narodnog revolta i besa i eskalaciju istih kroz neke nesrecne izgubljene klince od 15 do 20 godina
o sampoj paradi ne priča niko, znači da nije bilo afterpartija, bio bi to jedan marginalan događaj, šetnja njih koliko već koja je trajala od 10 do 13 i fajront
ono što je zanimljivo da se ovako nešto ponavlja x-ti put i niko ništa ne zna i ne čini već se samo okreće ista prazna priča, kao - jao pa kako sve to
nekome očigledno odgovara ovaj status kvo u kome iovako živimo od 5/10/00
Можеш ли рећи нешто о паралелама са деведесетим?

pa znaci poenta je da ne mogu da imam svoje misljenje koje nije ni crno ni belo nego mora ili - ili? pa ti zivis u crno-belom svetu dopusti da ti pokazem moj pun boja :D
:rotf:

Pa znam da si u duginim bojama, ali skretanje sa teme, opet ne znaci da si u pravu. ;)

Govorili smo o tome da ovi sa tv ispiraju mozgove, kao i oni iz doba Slobe, samo sto ti smatras da je danas to opravdano.

Izvini, ali smatram da je medijska sloboda bitnija od nametanja tvojih stavova. :roll:

Можеш ли рећи нешто о паралелама са деведесетим?

ne mogu jer me usled uzrasta pamćenje baš i ne služi mnogo da znam konkretne detalje i stavri
mada razlike nema
ista orvelijanska priča, samo što je sada upakovana u tranzicione simbole - sušpermarkete, banke, račune, kartice, šoping molove, kvazipravnost i zakonitost pa ono kao treba da smo srećni što imamo (ko ima) nekih pišljivih 40.000 platu a tada nisu imali deset maraka
mi sve gledamo unazad, kao bolje je od najgoreg...
sve se umotava u besmislene forme, a sadržaja nema nigde
kao niko ne zna ko su ta deca, ko ti razbijači...
a izveštavanje - pa dali iko više gleda dnevnik rts da bi se informisao, mislim to je godinama unazad takva frazeologija i takve bajke da nema dalje... pa dovoljno je da pogledaš voskirana lica i tehniku da shavtiš da da vreme kod nas stoji

e momcic koliko nas svetlosnih godina deli, do mene mozes da stignes kad provale brzine milionima puta vece od svetlosnih :mazipsa:
:mrgreen:

Simpaticno mi je ovo ,,momcic'', ali ti ponavljas ono sto sam ti vec napisao kao neka ucveljena strina...a ovaj neukusni smajli u tvom posti pokazuje na kom si ti intelektualnom nivou....:lol:

ne mogu jer me usled uzrasta pamćenje baš i ne služi mnogo da znam konkretne detalje i stavri
mada razlike nema
ista orvelijanska priča, samo što je sada upakovana u tranzicione simbole - sušpermarkete, banke, račune, kartice, šoping molove, kvazipravnost i zakonitost pa ono kao treba da smo srećni što imamo (ko ima) nekih pišljivih 40.000 platu a tada nisu imali deset maraka
mi sve gledamo unazad, kao bolje je od najgoreg...
sve se umotava u besmislene forme, a sadržaja nema nigde
kao niko ne zna ko su ta deca, ko ti razbijači...
a izveštavanje - pa dali iko više gleda dnevnik rts da bi se informisao, mislim to je godinama unazad takva frazeologija i takve bajke da nema dalje... pa dovoljno je da pogledaš voskirana lica i tehniku da shavtiš da da vreme kod nas stoji
Драго мије да се слажеш да је све исто.

Back