Ehehe, a ti se sad malo zezas, je li...? :lol: U svakoj mojoj shali, ima pomalo i zbilje :wink:
D Druna Gost 29.07.2003. u 10:07 - Dame, sto nekada lazno svrsavate? #51 Gazdarica: Ehehe, a ti se sad malo zezas, je li...? Kliknite za proširenje... U svakoj mojoj shali, ima pomalo i zbilje :wink:
Gazdarica: Ehehe, a ti se sad malo zezas, je li...? Kliknite za proširenje... U svakoj mojoj shali, ima pomalo i zbilje :wink:
M MisterRomantik Obećava Poruka 77 17.05.2004. u 00:15 - Dame, sto nekada lazno svrsavate? #52 Vidim,hocete i Duha Svetoga da nataknete.Nemojte devojke-greh je!
mandrak-21 Aktivan član Poruka 1.227 17.05.2004. u 16:10 - Dame, sto nekada lazno svrsavate? #53 e zar je moguce da je samo dvoje reagovalo na "KLIMAKS"kad zena moze da odglumi klimaks?????Pa tad samo i glumi. Mislis ORGAZAM jel*?
e zar je moguce da je samo dvoje reagovalo na "KLIMAKS"kad zena moze da odglumi klimaks?????Pa tad samo i glumi. Mislis ORGAZAM jel*?
O Omen Domaćin Poruka 4.136 17.05.2004. u 16:22 - Dame, sto nekada lazno svrsavate? #54 mandrak-21: e zar je moguce da je samo dvoje reagovalo na "KLIMAKS"kad zena moze da odglumi klimaks?????Pa tad samo i glumi. Mislis ORGAZAM jel*? Kliknite za proširenje... climax = vrhunac, najviši stepen... 8)
mandrak-21: e zar je moguce da je samo dvoje reagovalo na "KLIMAKS"kad zena moze da odglumi klimaks?????Pa tad samo i glumi. Mislis ORGAZAM jel*? Kliknite za proširenje... climax = vrhunac, najviši stepen... 8)