Dame, sto nekada lazno svrsavate?

aaaahahahahahhahaah...mucheni dechaci....pa ja koliko znam...to iskusnom mushkarcu ne treba da pretstavlja problem,jer postoji bar jedan siguran znak da nije gluma...aaaahahahahaahha...oseti se!....e sad....malo glume nije na odmet...ako vi mozete da ustanete da gledate tv pet minuta po zavrshetku,mozemo i mi valjda da glumimo malo....owo ono....strashno.

Blue_Bird_BMW:
Macak:
misko:
Macak:
Da li se nekome dogodilo da ne moze ili nije u stanju da zadovolji onako lepa i divna zenska stvorenja?!?!?!?!?

Pa da one moraju da foliraju
a zasto bi folirale a, ako ti brzo zavrsis onda ce sto posto da foliraju ili samo jednostavno cute..

Brzo zavrsim....STA JE TO???????
A pa ti si onda impotentan (ti nikad ne zavrsis) :))

Kakve veze ima impotencija sa ne "zavrsavanjem"???

Macak:
Da li se nekome dogodilo da ne moze ili nije u stanju da zadovolji onako lepa i divna zenska stvorenja?!?!?!?!?

Pa da one moraju da foliraju

onda se vi naprzite da ste dobri,cak sto vise odlicni,
eto uspon vasem egu,
i za 1 min ste i vi gotovi
eto najlaksi nacin da se prekine dosadan sex,
a da se 'opet' ne povrede vasa 'osecanja'

hmm,da bi muski ego bio zadovoljen zena mora da bude dovedena do vrhunca,e sad ako muskarac nije dovoljno ves ili je nemocan da to ucini,povredjuje svoj ego!A da bi se muskarac osecao kao mocan ljubavnik zene odglume (u takvoj situaciji)vrhunac.Svaka zena koja zna sta je mocan muskarac ne bi trebala da ispusta takvog iz ruku,takvi su zaista retki...

Daj zene sta serete da nikad ne glumite!? Nekad da njega zadovoljite, nekad da ubjedite sebe da je sa vasom vezom sve u redu.
Mada se slazem da sex ne mora biti dobar samo ako zavrsi orgazmom.
I ne osjeti se Margot, ko zna kako stvarno svrsava moze to dobro da odglumi! Vjeruj!

Slazem se Gazdarice da to nije nacin da uzivas, samo reagujem na tu vasu silnu pobunu. Ni ja ne glumim svaki put, zapravo vec dugo nisam nikako, ali mi se to desavalo u pocetku, i znam po gotovo svim mojim ISKRENIM prijateljicama da je i njima! Uostalom, sto se toliko palite? Sta vas brine?

Pera Detlic:
Sto lagati muskarca kada ne uspe da vas dovede do klimaksa, neko slazete pa lazno svrsite???

to je bas lepo sto necete da povredite osecanja muskarca ali ako mu nikada nekazete nikada nece se popravite.........

Zar ne???????????

KAKVE VEZE IMA KLIMAKS SA SVRSAVANJEM, MAJKE TI!

KOLIKO LI IMAS GODINA? 9...A?

E, CITAJ LITERATURU MALO...JEL'ZNAS?

Gazdarica:
Valjda je zenska solidarnost u pitanju... :roll:
Zasto bi zene morale da glume, kako ego njihovog muskarcine ne bi bio povrijedjen...???
Zasto muskarci ne moraju da glume...???
Proslo je valjda vrijeme u kom se smatrale da su zene tu samo zato da bi udovoljile muskarcu... :!: :evil:

Pa pobogu, sta je sa tim vasim vezama?Uopste ne smatram da neko nekog MORA da zadovolji. Kad je ljubav tu onda je sve samo po sebi ok.
Uostalom, ako ce mom muskarcini biti bolje ako mene zadovolji, pa ucinicu i ja sve da njemu bude dobro!
I kako zaboga mislis da on odglumi ejakulaciju?! Smijesno!

Cemu onda gluma...???
Ja pak smatram da jedno drugo trebamo bar da pokusamo da zadovoljimo... Da damo sve od sebe da zadovoljimo partnera, pa ako u tome i ne uspijemo, boze moj, nije kraj svijeta...
A moze da odglumi orgazam... Kao da djevojka stalno viri u kondom muskarcu, kad ga skine nakon upotrebe... Sta zna ima li u njemu sp*rme ili ne...

A moze da odglumi orgazam... Kao da djevojka stalno viri u kondom muskarcu, kad ga skine nakon upotrebe... Sta zna ima li u njemu sp*rme ili ne.

Bravo gazdarice. Ajde da malo okrenemo pitanje. Doduse, ja nisam glumio, ali mi se desavalo da 3-4. put ako su izmedju bile relativno kratke pauze, uopste ne svrsim jer ne bude dobar tajming (ona je vec svrsila), a posto njoj treba uglavnom dosta vremena da bi dosla do vrhunca, moj mali se 'usija' pa jednostavno odustanem - preskocim tu ejakulaciju - orgazam, odnosno tek sledeci put idem do kraja.

Ona naravno ne zna sta se desilo, ali ovakvi slucajevi su zanemarljivi jer su retki (desilo mi se par puta u zivotu), pa i ne mora da zna. :wink:

Gazdarica:
Cemu onda gluma...???
Ja pak smatram da jednog trebamo bar da pokusamo da zadovoljimo... Da damo sve od sebe da zadovoljimo partnera, pa ako u tome i ne uspijemo, boze moj, nije kraj svijeta...
A moze da odglumi orgazam... Kao da djevojka stalno viri u kondom muskarcu, kad ga skine nakon upotrebe... Sta zna ima li u njemu sp*rme ili ne...
O svasta! Pa zar mu i u kondom viris?

Pa mislim zasto da se lazemo?
Kog muskarca je jos napalilo:
hoces da mi mazish ono...hi hi hi
stavi mi ono... hi hi hi
hocesh da mi radish ono...hi hi hi
... etc.
Pitanje moje glasi :"da lli je na ovom forumu zabranjeno stvari zvati svojim pravim imenom (pr. ***** ,*****,*******)"?
Ako jeste,onda imate moju ispisnicu sa ovog foruma

Aha, odmah sam i saznala odgovor.
Pala cenzura na one nase slatke srpske reci koje napisah bas tako kako se i izgovaraju.
E pa dragi moji i drage moje, ja Vas sve drugarski pozdravljam i zelim uspeha u daljem zavaravanju
(zasto ne postoji smajli koji baca peglu...)

Back