vuk_
Domaćin
- Poruka
- 3.873
Moguce je ali kao sto neko rece,jednu volis a u drugu si vise kao zaljubiska
goodday:moguce je voleti puuuuuno osoba u isto vreme...
ja volim svoje roditelje....rodjake....prijatelje......svog partnera.....eto....moguce je
blondi:rekla mi drugarica neki dan: "pa kako da ostavim jednog od njih kad ih oboje volim?!" :shock:
... šta vi mislite... dali je to moguče???![]()
ja mislim da nemožeš voleti 2 osobe od jednom...
ili ne voliš ni jednu kako treba tj. se te dve osobe dopunjavaju, jer ti u svakoj fali nešto, znači da u biti udružiš dve u jednu što znači da ni jedna nije prava i iskrena...
a iskrena ljubav je moguča samo u kompletu... nemožeš je deliti i da hočeš 8)
Ja bi bas volela da imam svoj harem, pa nek se oni lepo dopunjavaju, a ja da budem zadovoljna..jer nemoguce je da sve ono sto trazite i ocekujete da vas partner poseduje, nadjete u jednoj osobi, zato verujem da su te stvari moguceiceburn:Meni se to desavalo i iskreno mislim da je to zaita moguce. Jednsotavno kaos to neko rece privlace te na razne nacine. Kad bi postojala savrsena osoba onda bi mozda i mogao da volis samo nju ali kako ne postoji onda je sasvim normalno da se ovakve stvari desavaju.
ja sam morala da procitam temu ponovo - jbg davno je to bilo a ti mi kopas po ormaru 8)istrazivach:Blondi slazem se uveliko sto si rekla na prvoj strani o potpunjavanju 2 licnosti i sl.Ali da li zaboravljas da postoje razlicite vrste ljubavi?
moze li roditelj voleti dvoje troje ili vise dece isto?Mislim da ne jer je svako dete razlicito pa ih voli na razlicite nacine ali mozda jednakim intenzitetom jednakom snagom!?
Mozda je voleti dve tri vise osoba samo pitanje oblika ljubavi ?naravno ako budemo izuzeli komplekse dokazivanja i sl
Istrazivach
AllmightyBruce:Znash kako verovatno je u tripu i izmena su joj osecanja.Postoji razlika izmedju ljubavi i zaljubljenosti.To je sve relativno,jer mi mozemo da volimo neku osobu a da NISMO zaljubljeni u nju,ili obrnuto,Varijacije su razne.E sad mozda ona puno gotivi obojicu a ustvari nevoli ni jednog,Mozda je zaljubljena u jednog i u drugog ali cim se koleba i moze da bude sa obojicom,verovatno je to sve njen hir...Kazem,varijacije su razne
A sto se tice veze izmedju ljubavi i zaljubljenosti, zaljubljenost je kao radjanje Sunca i po zaljubljenosti se moze poznati i kakva ce ljubav biti, bas kao sto se po jutru dan poznaje. Jos da dodam i da se po zalasku Sunca pozna i kakva ljubav bese. Kada celi horizont gori dok Sunce zalazi, to kazuje da ljubav bese silna. Tople reci i nezni rastanci znak su da i ljubav bese bas takva, mirna i tiha. A velika ljubav je sila bezocne moci...
blondi:ja sam morala da procitam temu ponovo - jbg davno je to bilo a ti mi kopas po ormaru 8)
oblik ljubavi - da, slazem se ali kako onda znati koja je on prava, prva, najjaca, najbitnija, najiskrenija, najsavrsenija? (u musko-zenski odnosima, ne pricam o roditeljskoj ljubavi)
Ja sam imao sličan trip, da volim dve, ali to je bila zabluda. Kao što si navela, one su se nadopunjavale, pa sam mislio (podsvesno) da je idealno rešenje da ih obe volim.blondi:rekla mi drugarica neki dan: "pa kako da ostavim jednog od njih kad ih oboje volim?!" :shock:
... šta vi mislite... dali je to moguče???![]()
ja mislim da nemožeš voleti 2 osobe od jednom...
ili ne voliš ni jednu kako treba tj. se te dve osobe dopunjavaju, jer ti u svakoj fali nešto, znači da u biti udružiš dve u jednu što znači da ni jedna nije prava i iskrena...
a iskrena ljubav je moguča samo u kompletu... nemožeš je deliti i da hočeš 8)
m@l@:Mislim da ne.Valjda je fora pronaci sve sto zelis u jednoj osobi...to je onda to.Kao u onom mitu o savrsenom bicu-samo jedna jedina osoba predstavlja savrsen par za drugu, sve ostalo je samo nuzna zamena!
m@l@:Pronaci sve sto zelis-pa nisam mislila na onaj sklop razlicitih osobina koje svako od nas ima u svojoj glavi, vec na trenutak kada upoznavsi neku osobu shvatis"E pa to je ono sto zelim i to je ono sto mi treba da bih bila potpuna".A ta ziva osoba se puuuuuuno razlikuje od nasih zamisljenih idealnih.Ona je ustvari idealna, iako sigurno nema ni 5% onoga sto smo mislili da bi morala da ima.Mislim da ne mozes da znas kakva je tvoja idealna polovina dok je ne pronadjes.E tada tek shvatas sta je to SVE STO ZELIS...