dali je moguce da zavolite nekog preko interneta?!

iluzionista:
Chernobill:
sHoReX:
dali se nekom od vas deslio da neprestano misli na osobu koju je upoznaop na chatu i video samo jednom u zivotu?
Odgovor na pitanje iz naslova:
NE
Moze se nesto osecati, ali to nema veze sa ljubavlju.

To sigurno ne. Ali je moguce da zavolis nekog koga si upoznao preko interneta, pa tek kasnije upoznao uzivo tu osobu...
Mislim da nema veze gde si ga (je) upoznao, ali nemoguce je ako se poznanstvo svodi samo na ono preko neta.
Prosto kome je dosadno ili je znatizeljan neka pokusa, ali uz malo opreza.

Chernobill:
iluzionista:
Chernobill:
sHoReX:
dali se nekom od vas deslio da neprestano misli na osobu koju je upoznaop na chatu i video samo jednom u zivotu?
Odgovor na pitanje iz naslova:
NE
Moze se nesto osecati, ali to nema veze sa ljubavlju.

To sigurno ne. Ali je moguce da zavolis nekog koga si upoznao preko interneta, pa tek kasnije upoznao uzivo tu osobu...
Mislim da nema veze gde si ga (je) upoznao, ali nemoguce je ako se poznanstvo svodi samo na ono preko neta.
Prosto kome je dosadno ili je znatizeljan neka pokusa, ali uz malo opreza.

Ne bih uopste ni ulazio u to. Ako nemas mogucnosti da upoznas tu osobu uzivo, to nije ljubav. Uopste ne razumem ljude koji se zanose time... :roll:

Eto, slozili smo se. ;)

No Nick:
Chernobill:
Ma ti si cudo, ali ja sam i dalje paranoican. :(
Kakvo cudo? 8 svetsko cudo ili pak 9-to?
I mani se te paranoje covece, to nikome nista dobro nije donelo :wink:
Ma ti si sva svetska cuda u jednom.
Platis pet dobijes 6.
Tebe covek kad vidi, upozna, kao da je video sva cuda ovoga sveta. (nista od ovoga nije u negativnom kontekstu).
Kako da ne budem paranoican kad mi svaki cas porucujes: "ja tebe znam, ja tebe znam...."
Odakle sestro, slatka?

Back