Chernobill
Domaćin
- Poruka
- 3.389
Odgovor na pitanje iz naslova:sHoReX:dali se nekom od vas deslio da neprestano misli na osobu koju je upoznaop na chatu i video samo jednom u zivotu?
NE
Moze se nesto osecati, ali to nema veze sa ljubavlju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgovor na pitanje iz naslova:sHoReX:dali se nekom od vas deslio da neprestano misli na osobu koju je upoznaop na chatu i video samo jednom u zivotu?
Chernobill:Odgovor na pitanje iz naslova:sHoReX:dali se nekom od vas deslio da neprestano misli na osobu koju je upoznaop na chatu i video samo jednom u zivotu?
NE
Mislim da nema veze gde si ga (je) upoznao, ali nemoguce je ako se poznanstvo svodi samo na ono preko neta.iluzionista:Chernobill:Odgovor na pitanje iz naslova:sHoReX:dali se nekom od vas deslio da neprestano misli na osobu koju je upoznaop na chatu i video samo jednom u zivotu?
NE
To sigurno ne. Ali je moguce da zavolis nekog koga si upoznao preko interneta, pa tek kasnije upoznao uzivo tu osobu...
Chernobill:Mislim da nema veze gde si ga (je) upoznao, ali nemoguce je ako se poznanstvo svodi samo na ono preko neta.iluzionista:Chernobill:Odgovor na pitanje iz naslova:sHoReX:dali se nekom od vas deslio da neprestano misli na osobu koju je upoznaop na chatu i video samo jednom u zivotu?
NE
To sigurno ne. Ali je moguce da zavolis nekog koga si upoznao preko interneta, pa tek kasnije upoznao uzivo tu osobu...
Prosto kome je dosadno ili je znatizeljan neka pokusa, ali uz malo opreza.
:wink:Ko je li ja? :shock:No Nick:Jao, vidi ko nam je to dosao. Bas mi nesto drago! :wink:
Samo da napomenm, nije ljubav u pitanju! Da ne bude zablude:wink:
No Nick:![]()
![]()
![]()
Mislila sam na Iluzionistu. Neko vece sam caskala sa njim na jednu temu i nesto sam ga bas zgotivila. Svidja mi se kako razmislja...

Ma sta ima da se nadas, ti si mi bre ko brat. Lepo ti vec jednom rekoh - znam te pusko dok si pistolj bila.... :wink:Chernobill:Pih, taman sam se ponadao.
Postajem paranoican.No Nick:Ma sta ima da se nadas, ti si mi bre ko brat. Lepo ti vec jednom rekoh - znam te pusko dok si pistolj bila.... :wink:Chernobill:Pih, taman sam se ponadao.
Postajem paranoican.No Nick:Ma sta ima da se nadas, ti si mi bre ko brat. Lepo ti vec jednom rekoh - znam te pusko dok si pistolj bila.... :wink:Chernobill:Pih, taman sam se ponadao.

Jaoj, tek sad sam videla njegov post. Pa on se covek smeje.... cek, cek, pa ipak nisam mrgud, nego komichar postadoh....iluzionista:No Nick:![]()
![]()
![]()
Mislila sam na Iluzionistu. Neko vece sam caskala sa njim na jednu temu i nesto sam ga bas zgotivila. Svidja mi se kako razmislja...
![]()
![]()

Kakvo cudo? 8 svetsko cudo ili pak 9-to?Chernobill:Ma ti si cudo, ali ja sam i dalje paranoican.![]()
Ma ti si sva svetska cuda u jednom.No Nick:Kakvo cudo? 8 svetsko cudo ili pak 9-to?Chernobill:Ma ti si cudo, ali ja sam i dalje paranoican.![]()
I mani se te paranoje covece, to nikome nista dobro nije donelo :wink:
Izvini Betmene, nisam te prepoznao.No Nick:Necu da ti kazem! :wink:
Ajd, dobro, mozda jednog dana ti i otkrijem svoj identitet 8)
Pa kad nema nikoga, a na romantici se sve pusi.No Nick:Mrzim soni!![]()
A ti si znaci vidim proshvrljao i po ostalim temama, a?![]()