dali se nekom od vas deslio da neprestano misli na osobu koju je upoznaop na chatu i video samo jednom u zivotu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:x Nemoj mene da volis... :xDJ_MaRe:ma ja vas sve volim...ops:
sHoReX:dali se nekom od vas deslio da neprestano misli na osobu koju je upoznaop na chatu i video samo jednom u zivotu?
sHoReX:dali se nekom od vas deslio da neprestano misli na osobu koju je upoznaop na chatu i video samo jednom u zivotu?
zenski muskoljubac:sHoReX:dali se nekom od vas deslio da neprestano misli na osobu koju je upoznaop na chatu i video samo jednom u zivotu?
Slucaj 1. Devojka, 30-tk godina odavde, upoznaje inzenjera informatike koji zivi u SAD. Dopisuju se, dopisuju, catuju, salju bezbroj fotografija jedan drugom...
Konacno, on dolazi u Evropu, srecu se negde u Madjarskoj, sve prolazi glatko... Poklanja joj kameru, tako da sad imaju i sliku i ton...
Dolazio je jos dva puta u proteklih nekoliko meseci... Posto nije fasciniran Amerikom, zeli da predje negde u Evropu... delom i zbog nje. Nastavak cemo videti.
Slucaj 2. Moj dobar "Internet prijatelj" iz Hrvatske(nikad se nismo videli), inace tih, povucen,a li jako zanimljiv i pametan momak, na catu upoznaje devojku koja zivi u Francuskoj. Nedavno mu je bila u poseti... Razgovarali smo "utroje" i stalno su se nesto kikotali, sto vec dovoljno govori... Nisam ga jos "cula" nasamo, ali rekao mi je da je sve toliko lepo da jedva moze verovati kako se to njemu desava...
Gazdarica:Meni se desilo da sam neprekidno mislila na osobu koju nijednom nisam vidjela u zivotu...![]()
I ja sam neprekidno mislila na jednu osobu dok je nisam videlaGazdarica:Meni se desilo da sam neprekidno mislila na osobu koju nijednom nisam vidjela u zivotu...![]()
Pitah Malu jel' bilo sex-a? Nocna mora bi bila mala... :wink:Ana-Marija::shock: Nije,hvala Bogu!
Wow...bravo za ja...typhoon:Pitah Malu jel' bilo sex-a? Nocna mora bi bila mala... :wink:Ana-Marija::shock: Nije,hvala Bogu!
Bravo za ti !!!Ana-Marija:Wow...bravo za ja...typhoon:Pitah Malu jel' bilo sex-a? Nocna mora bi bila mala... :wink:Ana-Marija::shock: Nije,hvala Bogu!ops:
![]()
![]()
![]()
Hehehe, znaci dobro je sto ja nisam imala susret oci u oci... Ko zna kakve bih more imala od toga...Ana-Marija:I ja sam neprekidno mislila na jednu osobu dok je nisam videlaGazdarica:Meni se desilo da sam neprekidno mislila na osobu koju nijednom nisam vidjela u zivotu...![]()
Od tad imam nocne more...
Gazdarica:Hehehe, znaci dobro je sto ja nisam imala susret oci u oci... Ko zna kakve bih more imala od toga...Ana-Marija:I ja sam neprekidno mislila na jednu osobu dok je nisam videlaGazdarica:Meni se desilo da sam neprekidno mislila na osobu koju nijednom nisam vidjela u zivotu...![]()
![]()
Nda, i sliku tvoju ljubim, svaki dan u svom profilu...rastamann:Gazdarica:Hehehe, znaci dobro je sto ja nisam imala susret oci u oci... Ko zna kakve bih more imala od toga...Ana-Marija:I ja sam neprekidno mislila na jednu osobu dok je nisam videlaGazdarica:Meni se desilo da sam neprekidno mislila na osobu koju nijednom nisam vidjela u zivotu...![]()
![]()
Shta prichash bre, videla si me jednom...![]()
![]()
![]()