dali je moguce da zavolite nekog preko interneta?!

DedaMraz:
zenski muskoljubac:
sHoReX:
dali se nekom od vas deslio da neprestano misli na osobu koju je upoznaop na chatu i video samo jednom u zivotu?

Slucaj 1. Devojka, 30-tk godina odavde, upoznaje inzenjera informatike koji zivi u SAD. Dopisuju se, dopisuju, catuju, salju bezbroj fotografija jedan drugom...
Konacno, on dolazi u Evropu, srecu se negde u Madjarskoj, sve prolazi glatko... Poklanja joj kameru, tako da sad imaju i sliku i ton...
Dolazio je jos dva puta u proteklih nekoliko meseci... Posto nije fasciniran Amerikom, zeli da predje negde u Evropu... delom i zbog nje. Nastavak cemo videti.

Slucaj 2. Moj dobar "Internet prijatelj" iz Hrvatske(nikad se nismo videli), inace tih, povucen,a li jako zanimljiv i pametan momak, na catu upoznaje devojku koja zivi u Francuskoj. Nedavno mu je bila u poseti... Razgovarali smo "utroje" i stalno su se nesto kikotali, sto vec dovoljno govori... Nisam ga jos "cula" nasamo, ali rekao mi je da je sve toliko lepo da jedva moze verovati kako se to njemu desava...

jeste jeste i ja gledam Spanske serije

Zamisli, ja ih ne gledam! :oops:

zenski muskoljubac:
DedaMraz:
zenski muskoljubac:
sHoReX:
dali se nekom od vas deslio da neprestano misli na osobu koju je upoznaop na chatu i video samo jednom u zivotu?

Slucaj 1. Devojka, 30-tk godina odavde, upoznaje inzenjera informatike koji zivi u SAD. Dopisuju se, dopisuju, catuju, salju bezbroj fotografija jedan drugom...
Konacno, on dolazi u Evropu, srecu se negde u Madjarskoj, sve prolazi glatko... Poklanja joj kameru, tako da sad imaju i sliku i ton...
Dolazio je jos dva puta u proteklih nekoliko meseci... Posto nije fasciniran Amerikom, zeli da predje negde u Evropu... delom i zbog nje. Nastavak cemo videti.

Slucaj 2. Moj dobar "Internet prijatelj" iz Hrvatske(nikad se nismo videli), inace tih, povucen,a li jako zanimljiv i pametan momak, na catu upoznaje devojku koja zivi u Francuskoj. Nedavno mu je bila u poseti... Razgovarali smo "utroje" i stalno su se nesto kikotali, sto vec dovoljno govori... Nisam ga jos "cula" nasamo, ali rekao mi je da je sve toliko lepo da jedva moze verovati kako se to njemu desava...

jeste jeste i ja gledam Spanske serije

Zamisli, ja ih ne gledam! :oops:
ni ja,i odvratne su :roll: plitko

da, sve je moguce, pa i da postanes zaokupljen nekom osobom koju ne poznajes dovoljno da bi mogao da kazes da ti je bliska, ali opet, stalno mislis na nju...
meni se to desilo :oops: , sve je pocelo kroz lagano caskanje, kao neobavezno, pa malo po malo, ja stalno na netu, odusevljena kad se sretnemo, na kraju se nadjemo, malo kao druzimo, i na kraju zavrsimo zajedno, ali svega par meseci, jer se ispostavilo da ipak nije to -to, bili smo suvise razliciti... :roll:
i eto, moj odgovor je da :)

srebro:
Jeste,moguće je,bar za mene.Jednom davno sam bio zaljubljen kao tele u osobu koju nikad nisam video svojim očima.Govorili su ljudi "ma ti si lud,zaljubio si se u slova na monitoru" ,ali ta slova nose nečiju dušu.. :roll:

e to.....
moj poznanik se ozenio devojkom iz kanade s kojom se dugo dopisivao, pre udaje se videli 2x na duze. eto u braku su ima mozda 3 godine.

Nema sanse, nekada se naidje na problem u komunikaciji medju osobama koje zive zajedno godinama, a ne kod tako povrsnog sredstva kao sto je internet.
Uspeh pripisujem samo ludoj sreci i koincidenciji ili cinjenici da su oboje bili toliko ocajni da nadju nekog, da je njihova percepcija toliko suzena da ne primecuju da je ta osoba samo slika u njihovoj glavi, ili su srecni sa daj sta das(sto je mnogo cesci slucaj).
Mnogi ovde zaboravljaju da pojmovi "zaljubljenost" i "ljubav" nisu isti.

Ronik:
Nema sanse, nekada se naidje na problem u komunikaciji medju osobama koje zive zajedno godinama, a ne kod tako povrsnog sredstva kao sto je internet.
Uspeh pripisujem samo ludoj sreci i koincidenciji ili cinjenici da su oboje bili toliko ocajni da nadju nekog, da je njihova percepcija toliko suzena da ne primecuju da je ta osoba samo slika u njihovoj glavi, ili su srecni sa daj sta das(sto je mnogo cesci slucaj).

Ljubim te tako pametnog u guzu... :) :) :)

Ronik:
ti imas temperaturu :roll:

tamo sam gde....:
Ronik:
ti imas temperaturu :roll:

jel treba toplomer za guzu

Back