Obično ljudi koji imaju svoje mišljenje pišu ljidima koji to mišljenje mogu shvatiti,
Milošević je najveći krivac za ratove u ex JU, a na neznam koiko mjesta sam napisao da ni Alijino maslo nije za ramazana, što znaći da i lažeš u čijem interesu ????
Nemanju (Emira) Kustiricu tog pohlepnika za kapitalom nigdje nisam osudio zbog promjene vjere čak na jednom mjestu i naveo, njegova je to privatna stvar.
Još uvijek mislim da je Emir/Nemanja dobar samo kao režiser sve ostalo je upitno normalnim ljudima.
Uvjern sam da bivši EMIR nikad nebi dobio Mokru Goru i tapiju na Drvengrad da je ostao EMIR musliman.
Ti si samo potvrda kako kažeš "da je srpska istorija gomila laži" kad kažeš citiram: "Mi jesmo bili jedan narod generalno, a neki smo i ostali Srbi" istina je da smo bi jedan slovenski narod a ne Srbi.
Zato se upitaj ako Bošnjeka nazivate Srbima kolikoih ih vrijeđate i time štetite pomirenju.
U Sarajevu je bilo oko 150.000 Srba ko je onda napao Sarajevo ako su prije napada Srbi ostali u gradu, da nisu vanzemaljci, uh oprosi Srbi su nebeski narod.
Iz Vogošće, Ilidže, Hrasnice, Ilijaša dijela Dobrinje Grbavice i ??? dijkelova grada, na poziv Kraišnika su dobrovoljni iselili. Pa mi objasni kako je moguće nekog istjerati iz kuće, ako ga u njoj ne zatekneš.
I danas je u onom što je nekadobuhvatalo Srajevo a danas u južnom dijelu koje se službeno (gle opsurda) zove Istočno Sarajevo sa popisa živi najmanje 130.000 Srba. Manji broj Srba opet ne kazuje da su protjerani, no su otišli trbuhom za kruhom i crna kuga je učinila svoje.
Zatim kriviš Jugonostalgičare.
Mi Jugonostalgičari žalimo za Titovom Jugoslavijim, jesil kad čuo izjevu pročitao tekst da neko žali za državom iz vremena Slobodana Miloševića ili da je misli praviti sa njegovim poltičkim "repovima". Njegovim dolaskom postala je Srboslavija i niko normalanne žali za njom ma kao je Vi zvali.
Još nisi ni u stanju shavtiti tekst djeteta koje traži bolje sutra e sa takvima ni tvoje dijete neće ga nikad imati.
Zatim miješaš kritiku na prethodna događanja, sadašnje stanje i razmišljana kako to učiniti boljim, što je van svake pameti.
No pametnom je dosta rećeno i neću ti više objašnjavati.
i ne moraš više objašnjavati jer je meni sve jasno, ali tebi siticentar nije...
al kad si vec toliko pisao ajd i ja...
Obično ljudi koji imaju svoje mišljenje pišu ljidima koji to mišljenje mogu shvatiti
u pravu si, sigurno grešim što ti pišem..
Milošević je najveći krivac za ratove u ex JU
objektivnost 0 , argumenti 0, bezobrazlook 100
Uvjern sam da bivši EMIR nikad nebi dobio Mokru Goru i tapiju na Drvengrad da je ostao EMIR musliman
O Emiru ja nisam ni pisao nego ti...a zašto si ga pomenuo to je tvoj problem, al kad si već govorio glooposti ja sam ti samo odgovorio..u suštini, u svojoj knjizi on reče da mu ocu ikona stoji na tavanu...nemam razloga da verujem ili ne..
O tome dal bi dobio goru ili ne sam ti vec pisao i pominjao arape i nemce koji bez promene vere dobijaju sve na tacni u ovoj državi..ok???
toliko o Emiru...
istina je da smo bi jedan slovenski narod a ne Srbi
to je tvoja istina, aa izvor je MV siticentar...šta god...
Zato se upitaj ako Bošnjeka nazivate Srbima kolikoih ih vrijeđate i time štetite pomirenju
. Pomirenju verovatno doprinosi ona babetina što pravi skandale na skupštini UN, babe u crnom i slične srebreničke profiterke, pomirenju doprinosi to što tebe vredja što si Srbin?..nisam ti ja kriv što si Srbin brate...
uh oprosi Srbi su nebeski narod.
kaže se "oprosti" a samo Bog prašta, Čak Noris (ja) NE
...ovo nabrajanje sela u Bosni me podseća na pesme sa Duginog posela...i gospodina Kostića...
na poziv Kraišnika su dobrovoljni iselili
pretpostavljam da se tako desetine hiljada srba jedan dan probudilo, krajišnik im reko ajde vi lepo iz kuća u iizbeglištvo i oni shvatili da su čitav život čekali da odu iz jebene mahale...istina...e stvarno brate nerviraš me
Zatim kriviš Jugonostalgičare.
...više žalim...znaš taj nedostatak inteligencije će im faliti i u drugim oblastima života...poslu, školi...
jesil kad čuo izjevu pročitao tekst da neko žali za državom iz vremena Slobodana Miloševića ili da je misli praviti sa njegovim poltičkim "repovima
ja živi u državi koju vode repovi..bucmasti, mali, nadareni za pevanje...ko bi reko čuda da se dese, da Miljacka mostove odnese..
Još nisi ni u stanju shavtiti tekst djeteta koje traži bolje sutra e sa takvima ni tvoje dijete neće ga nikad imati.
Samo gnjida može u jednoj običnoj političkoj raspravi da uzima dete sagovornika u usta sa takvim kletvama..stidi se što si veru napustio i Boga ne znaš...
A za tvoju informaciju ja sam rekao da je mala ok, ali me nerviraju prdonje ČITAJ: TI I TAKVI KAO TI ...pa tri tačke, ali akcenat na prdonje čitaj TEBE I TAKVIH KAO TI..mrzi me da pišem ponovo ceo tekst, pročitaj, nauči nešto...
evo kpirao sam : na čitaj!
va mlada dama je ok, nemam ja ništa protiv nje...imam protiv prdonja koji veličaju to što su postali nacija u krvavom ratu, neki čak i praznike slave, a sa druge strane pokušavaju da ispadnu bubamare sa pričicama o bratstvu i jedinstvu
Da si mi pri ruci za dete bih te potapšao....