SRS: Mi Radikali bi da menjamo a vlast, al ne damo da ovi izdajnici blokaderi zasednu u fotelje jer bilo bi gore nego 5. oktobra

naravno da će biti gore nego 5. oktobra, ali po vas...svi ćete u mardelj ovog puta, bez izuzetka...što onaj kaže, 100 godina će srbija pamtiti ono šta ćemo vam uraditi

u mardelj se ide ako ucinis neko krivicno delo

koliko vidim u mardelju za sad uglavnom zavrsavaju samo blokaderi nasilnici

u mardelj se ide ako ucinis neko krivicno delo

koliko vidim u mardelju za sad uglavnom zavrsavaju samo blokaderi nasilnici
tako je, to je suština vaše diktature, stavljati u mardelj one koji se ne slažu sa vašim kriminalom...mi ćemo drugačije, stavljati u bukagije sav ološ koji jaše srbiju 30 godina i to će se pamtiti i u udžbenike stavljati...što kaže gojko sisa, najebaćeš

„To je Srpska radikalna stranka na našoj političkoj sceni, u našoj istoriji, u našoj sudbini, ona nije politički protivnik ni meni, ni bilo kom od ljudi koji se pristojno bave politikom. Ona je virus. Kao što za jedan organizam virus nije protivnik, tako i Srpska radikalna stranka nije politički protivnik, ali je problem, ali je bolest. Kada kažu, a to im je jedan od glavnih argumenata, da ja radim za strane službe, da sam lopov, kriminalac, da su mi roditelji druge nacionalne pripadnosti i ne znam šta sve oni kažu, uglavnom, to je glavno – strane zastave, strane obaveštajne službe, izdaja, ja onda kažem: zemlja u kojoj postoji Srpska radikalna stranka, čist luksuz je da bilo koji neprijatelj uloži bilo koji dinar za razbijanje te zemlje. Dok je Srpske radikalne stranke sa ovom snagom u Srbiji, svi neprijatelji Srbije mogu mirno da spavaju. I oni to i čine. Dovoljno im je da imaju Vojislava Šešelja, da imaju ove ovde momke. Oni umesto njih obavljaju sve poslove destrukcije tradicije, pristojnosti, poštovanja, nivoa kulture, svega onoga što jednu zajednicu drži na okupu. To je sve što o njima mogu da kažem. Ni sada, ni ranije, ni kasnije ništa više, na žalost, i ništa konkretnije.“, govorio je Đinđić.

Poslednja izmena:
Može li neko da definiše šta su izdajnici. Ne ko su, nego šta je to.
Ne znam većih izdajnika od radikala i preobučenih radikala - naprednjaka. Upropastili domaću privredu, prodali teritoriju, velika domaća preduzeća strancima, od tog novca sebi stavili u džep, domaće stanovništvo je jeftina radna snaga Kinezima, nikada veći odliv ljudi iz zemlje, upropastili su obrazovni i zdravstveni sistem, obesmislili ustav...

Može li neko da definiše šta su izdajnici. Ne ko su, nego šta je to.
Ne znam većih izdajnika od radikala i preobučenih radikala - naprednjaka. Upropastili domaću privredu, prodali teritoriju, velika domaća preduzeća strancima, od tog novca sebi stavili u džep, domaće stanovništvo je jeftina radna snaga Kinezima, nikada veći odliv ljudi iz zemlje, upropastili su obrazovni i zdravstveni sistem, obesmislili ustav...
izdajnik po SNS zborniku jeste da ko god se buni protiv tvoje politike, izdajnik je. Iako ti npr se rukujes sa hrvatskim generalima koji su orkestrirali oluju, pa i sa edi ramom i kurtijem i bil klintonom, ti nisi izdajnik nego zlocesti srbi (srblje, kmetovi) koji ne zele evropski rudnik u srbiji da nas zatruje sve

Što se Srpske radikalne stranke tiče, tu neću zaista mnogo da govorim. Pokušaću da se ograničim na tri ili četiri rečenice, koristeći autoritet iz istorije i iz literature jer to nije politički fenomen. Srpska radikalna stranka je mentalitetski fenomen. Ona je jedan ozbiljan problem našeg društva. Ona nije politički problem. Najmanje je politički fenomen.

Gospodin Jovan Dučić, veliki naš pisac, govoreći jednom o hrvatskim političarima između dva rata, koji su se na sličan destruktivan način ponašali kao što se sada Srpska radikalna stranka ponaša, rekao je: Ti hrvatski političari su vrlo opasni za državu, ne zato što se ničega ne plaše, jer su oni kukavice, nego zato što se ničega ne stide. Oni nivo javnog i političkog života spuštaju na takvu dubinu da pristojni ljudi iz te politike beže. I onda ćete imati politiku na najnižem mogućem civilizacijskom nivou, gde se razlika, granica između časti i beščašća, između istine i laži, između činjenica i klevete, između onoga što je sramotno i onoga što je pristojno u potpunosti briše, onda ste do grla u blatu i onda kažu: Dođite da raspravljamo. Dođite da diskutujemo na našem terenu – u blatu do grla.

To je Srpska radikalna stranka na našoj političkoj sceni, u našoj istoriji, u našoj sudbini, ona nije politički protivnik ni meni, ni bilo kom od ljudi koji se pristojno bave politikom. Ona je virus. Kao što za jedan organizam virus nije protivnik, tako i Srpska radikalna stranka nije politički protivnik, ali je problem, ali je bolest. Kada kažu, a to im je jedan od glavnih argumenata, da ja radim za strane službe, da sam lopov, kriminalac, da su mi roditelji druge nacionalne pripadnosti i ne znam šta sve oni kažu, uglavnom, to je glavno – strane zastave, strane obaveštajne službe, izdaja, ja onda kažem: zemlja u kojoj postoji Srpska radikalna stranka, čist luksuz je da bilo koji neprijatelj uloži bilo koji dinar za razbijanje te zemlje. Dok je Srpske radikalne stranke sa ovom snagom u Srbiji, svi neprijatelji Srbije mogu mirno da spavaju. I oni to i čine. Dovoljno im je da imaju Vojislava Šešelja, da imaju ove ovde momke. Oni umesto njih obavljaju sve poslove destrukcije tradicije, pristojnosti, poštovanja, nivoa kulture, svega onoga što jednu zajednicu drži na okupu. To je sve što o njima mogu da kažem. Ni sada, ni ranije, ni kasnije ništa više, na žalost, i ništa konkretnije.

nekada davno ovde sam čitao postove i pisalo se kakav je zaista debeljan i bio sam u fazonu koj tuki ovi pišu ovako o njemu i onda jednog dana otvorile su mi se oči

šta se ispotavlja? debeli je iz samo njemu poznatih razloga dobrovoljno i po dogovoru unapred otišao u haag i koja je fora tamo bila na po godinu dana ima saslušanje i onda ih on napuši gnjurcem i oni prekinu sudjenje i zakažu mu sledeće saslušanje za godinu dana i tako sve u krug - naravno sve je bila farsa on je tamo imao slobodne aktivnosti i zabavu i kada je izašao narod je mislio da će da krene protiv dotičnog medjutim neee dobio kintu kao odštetu od tribinala dobio kintu od dotičnog i počeo da ga podržava - smrdikali nikada nisu bili opozicija tj jesu ali lažna i to celo vreme ranije a i sada i u matičnoj stranci sve su se oni izdogovarali šta će i kako će raditi - naravno tadići im je pomogao da naprave drugu stranku i namestio im je da izgubi da bi oni dobili izbore i da bi nastavili da sakate ovu našu napaćenu državu

svi-na-jednom-mestu-v0-s3kruavb4mva1.png

Jel realno ovaj lik dobio ulicu na Kosovu? 🤣

IMG_20250825_201128_213.jpg

Ко је Иса Бољетинц који је данас добио улицу у северном делу Косовске Митровице?

Ради се о познатом албанском (шиптарском, арнаутском.... како год хоћете) националном хероју. Наравно, он је херој само за Албанце.

Иса Бољетинац:
Албанија без Косова није Албанија; Косово и Албанија су једно

Иса Бољетинац је ратовао против Краљевине Србије као и његов син Мустафа, такође.

На списку су и следећа имена, међу којима и припадници некадашње ОВК: Мајка Тереза, Иса Бољетини, Сафет Бољетини, Фатиме Џака, Бисљим Адеми, Аљи Ахмети, Теф Вокри, Ељена Ђика, Фехми Агани, Адем Адеми, Аљи Ахмети, Ганимете Тербеши, Адем Микуловци, Фехми Агани, Адем Мрипа, Газменд Брахими, Сами Фрашери, Кадри Кадриу, Фан Нољи, Синан Бајрами, Хиден Хисени, Љатиф Бериша, Авни Коштова…

https://t.me/Uz_Svoj_Narod

Back