Дачић: Да сам одлучивао уместо Милошевића рата не би било

Ma dosta mi vas je Milicinih ulizica i uvlaka, znam vas ja odavno...

Sikter od mene!

Cekaj Perlo, ne nerviraj se toliko. Ovo je samo forum! Pa ne mozemo da budemo svi isti i da mislimo svi isto.

Ti imas neka svoja iskustva na osnovu kojih formiras svoje stavove, ja neka svoja. i ta iskustva sigurno nisu ista cim se toliko razlikujemo u misljenju (naravno ovov vazi za vecinu a ne samo za nas dve).

Bice nekih tema na kojima cemo se verovatno sloziti kao i sto ce uvek biti onih na kojima necemo.

Znači eto nam potvrde tko je uzrokovao i vodio rat. Milošević odnosno Srbija. Bravo Dačiću na iskrenosti.

Da li je Dacic iskren sada ilisve vreme do pre par godina ostaje za strucnjake medicine. Ali, cinjenica je da je njegov zadatak upravo ovo sto si ti napisao a ja uvecao. Uzgred, vas prvi predsednik je sam rekao da rata ne bi bilo da on to nije hteo. To ni Dacicevo recitovanje dobijenihzadataka iz Brisela nemoze sakriti i umanjiti. Uostalom, Milosevica nema vec 13 godina i svi moji zemljaci navalise da se vrate u raj zvani NDH, zar ne?

Lako je nekoga osudjivati, nije lako nasim politicarima, ko god kaze nesto neka proba da obuje njihove cipele...pa neka vidi kako je lako....Bolje bi nam bilo da se okanimo politike, ogovaranja i sl. Put u napredak vodi kroz rad, slogu, postovanje drugih i u isto vreme sebe. Mnogo puta sam rekao da ako bi hteli samo Moskvu (ne celu Rusiju) da snadbevamo sa potrepstinama niko u Srbiji ne bi bio siromasan.

Mi nikako ne mozemo Moskvu da snabdevamo jer je tamo jaci kapitalizam nego u vecini zapada. Bolje da se laktamo za Novosibirsk ili Jekaterinburg.

Mozda sad i ne mozemo ali da smo pre par godina imali sposobniju vlast od korumpirane DS - tajkunske koalicije, mogli bi!

Dok je "patriotski" Kostunica bio na vlasti, do 2008. godine nas izvoz u Rusiju je bio 150 miliona dolara godisnje. A sa "nepatriotskim" Cvetkovicem se doguralo do 600 miliona godisnje.
Imas mozda neke podatke koji ovo demantuju? (iskreno sumnjam, jer ovo jesu podaci)

Dok je "patriotski" Kostunica bio na vlasti, do 2008. godine nas izvoz u Rusiju je bio 150 miliona dolara godisnje. A sa "nepatriotskim" Cvetkovicem se doguralo do 600 miliona godisnje.
Imas mozda neke podatke koji ovo demantuju? (iskreno sumnjam, jer ovo jesu podaci)

Necu da proveravam podatke jer cak i da su tacni oni samo idu u prilog DSS i Kostunice.(a znas da njih ne podrzavam).

Vidi ovako mi u Rusiju uglavnom izvozimo poljoprivredne i prehrambene proizvode!

Znas sta, nije Jabuka kliker pa kupis masinu i nastancas ohohooo klikera preko noci pa ih sutra izvezes negde.

Da li znas koliko vremena treba da prodje od kad zasadis neku vocku pa do izvoza?

Za povrce treba malo manje vremena ali opet treba prvo stvoriti neke, kakve takve uslove.

Cvetkovic je samo izvozio plodove DSS ovog rada i to ti je to!

Sta se desilo zimus kad je SNS (a znas da ni njih ne podrzavam) trebalo da izveze plodove DS - ovog rada, sta?

Vratili nam Rusi vagone i vagone Cvetkovicevih zatrovanih jabuka! Eto to se desilo!

to sto oric nije osudjen pred haskim zlocinackim sudom, nema veze sa realnoscu. to sto vas je izetbegovic unazadio jedno tridesetak godina, to je opet vasa greska i dovoljna kazna svim muslimanima u bih. a to sto pokusavas da mog bivseg predsednika necim uvredis je nedopustivo, obzirom da si ovde gost. dakle, slobodan milosevic je bivsi predsednik srbije i kao takav, duzan si da mu ukazes svo moguce postovanje.
a zlocini koji su ucinjeni u ime tvoje vere, nece nikad biti zaboravljeni.
Bivši predsjednik Srbije će biti poštovan tačno onoliko koliko i bivši Predsjednik predsjedništva moje države a možda i manje. jer ovaj drugi nije pravio niti pomagao pomagao nered u tvojoj državi Srbiji,
Sve činiš da 80% zločina u BiH koje su počinili neki pripdnici i grupe tvoje nacije umjesto da se ogradiš i osuđuješ ih.

Lako je nekoga osudjivati, nije lako nasim politicarima, ko god kaze nesto neka proba da obuje njihove cipele...pa neka vidi kako je lako....Bolje bi nam bilo da se okanimo politike, ogovaranja i sl. Put u napredak vodi kroz rad, slogu, postovanje drugih i u isto vreme sebe. Mnogo puta sam rekao da ako bi hteli samo Moskvu (ne celu Rusiju) da snadbevamo sa potrepstinama niko u Srbiji ne bi bio siromasan.

...а `де си то рекао? Зар ти није ово прва порука :lol:

........

Милошевић је био зликовац и УБИЦА. Издао је наређење за убиство свог кума Ивана Стамболића. Такво нешто може да уради само звер од човека.

Ко си ти да изричеш овакве оптужбе и на основу чега? Постави овде ДОКАЗЕ (конкретне) за ово што си написао!

.

A gdje piše da sam rekao da si ti lažov.
Kazivanja o ikoni na tavanu Kusturice je jedna od najvećih laži, koju si ti samo prenio, što nema veze sa tvojim lažima, ako ih imaš.

Хајд` бре ПРЕСТАНИ!
Све време, од самог почетка, СПАМУЈЕШ тему. Мани се млаћења празне сламе. Помислићу да те лично Дачић послао да то радиш:aha:

.

Bivši predsjednik Srbije će biti poštovan tačno onoliko koliko i bivši Predsjednik predsjedništva moje države a možda i manje. jer ovaj drugi nije pravio niti pomagao pomagao nered u tvojoj državi Srbiji,
Sve činiš da 80% zločina u BiH koje su počinili neki pripdnici i grupe tvoje nacije umjesto da se ogradiš i osuđuješ ih.

ne mogu da osudim one koji su branili moj narod, za mene su oni heroji i to ce zauvek ostati. ti si ovde gost, a na tvojim muslimanskim forumima izjasnjavaj se kako ti volja.

Ma pazi ti ove ženetine,one bi ratovale i to mahom isključivo one udaraju u ratne bubnjeve.El ima tu kakvih muda da ovo preodgoje malo ?..naime za vašu informaciju drage žene u ratovima,muški moraju drndat po šumetinama,dok vi češete onu stvar..Jedino ako ste vi spremne za neki napad..onda sam za..Napadajte..ne branim se :)

ne mogu da osudim one koji su branili moj narod, za mene su oni heroji i to ce zauvek ostati. ti si ovde gost, a na tvojim muslimanskim forumima izjasnjavaj se kako ti volja.
Ne postoje muslimanski forumi sem oni sa vjerskom tematikom a na njima nikad nisam bio.
Postoje proBosanski forumi koje obično posjećuju Bošnjaci.
Pa evo ti jedan tekst da provjeriš jesi li izmanipulisana.pravoslavnim fundamentalizmom.
http://matrixworldhr.wordpress.com/...amentalizam-uskoro-izljeciva-mentalna-bolest/

To je priblizno tacno i niko nemoze da te demantuje, ali znas zasto je to uradjeno?

Zato sto su potpisali jednostrani sporazum sa EU (SSP), pa kad su videli da gube prihode od carina, brze-bolje su se okrenuli izvozu u Rusij u inace bi bio krah.

..... да је он тада одлучивао,...........као у овом случају,

eston%20i%20dacic.jpg

било би "ко жив, ко мртав"!

Дачић: Да сам одлучивао уместо Милошевића рата не би било​

ivica-dacic-1350597776-220748.jpg

Британски лист је подсетио на Дачићеву политичку прошлост, пре свега чињеницу да је био портпарол Социјалистичке партије Србије у време Слободана Милошевића за кога британски лист каже да је био диктатор и да је одвео бившу Југославију у крвави грађански рат током 90-их.

"Он (Милошевић) је умро пре него што му је било завршено суђење, тако да није ни осуђен ни ослобођен", рекао је Дачић упитан о својим осећањима према Слободану Милошевићу.

Дачић је рекао и да Милошевић није једини кога треба кривити за оно што се десило у бившој Југославији, као и да одговорност сносе сви они који су у то умешани.

"Да сам ја доносио одлуке никада не бих дозволио да избије рат, јер је свака врста мирног споразума боља од рата", рекао је Дачић.

http://www.kurir-info.rs/dacic-da-sam-odlucivao-umesto-milosevica-rata-ne-bi-bilo-clanak-821205

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pogledajte prilog 288533 .................................. Pogledajte prilog 288534

Који ПАЋЕНИК овај Дачић:roll:. Њему је Слоба ноћна мора. Верујем да нема тога шта он неће да "одради" само не би ли "засенио" Слобу.

Шта он умишља:?:

За разлику од Слобе, он неће никоме остати у сећању, историја га неће ни регистровати,...Једино ће остати некима као "горак" укус у устима. Онакав укус који остаје иза сваког лошег човека.:rtfm:

А да је којим случајем он био на месту Слободана Милошевића, Србије би данас била америчка или немачка колонија или нешто слично. Вероватно би неки говорили енглески, а већи део народа немачки. Српска имена би била одавно заборављена....
Пошто се Дачићу увек јако ЖУРИ, а мозак ретко користи када нешто одлучује, зато би се све то што сам написала и издешавало тако јако брзо.

Жали Боже што овакви људи сада управљају нашим животима!!!

.

0.jpg

Šteta što je čika Sloba odlučivao a ne ovaj jako pametan i interesantan mladić...

Da je slavni srpski narod odlucivao umesto glasova iz Brisela, ti nikad ne bi prismrdeo vlasti. Ukaljao si sav ugled i dignitet koji je Slobodan slavni ostavio SPS-u. Od najvece srpske rodoljubive stranke, postali ste stranka belosvetskih podrepasa. Stidite se!

Podseti me samo... Onaj referendum 1998. sto je bio, kada je vlast pitala narod da li zeli da KiM bude pod upravom Beograda ili nekog drugog, pa je narod rekao pod upravom Beograda... da li je Milosevic to ispostovao?

Podseti me samo... Onaj referendum 1998. sto je bio, kada je vlast pitala narod da li zeli da KiM bude pod upravom Beograda ili nekog drugog, pa je narod rekao pod upravom Beograda... da li je Milosevic to ispostovao?

Slobodan slavni nije imao izbora, jer su mu tovarili bombe na glavu narodu, ali i tako je izdrzao 3 meseca, i izvukao je 1244 koji omogucuje povratak Srbije na Kosovo (ukoliko pametno odigra, zasad igramo udri me da vristim). Ovi predaju sve zivo, deset puta vise nego Sloba, na mahanje kojekakvim kandidaturama, datumima... pa ti sad uporedi, 1244 za bombe, ili sve zivo za datum. Sve ce ti se samo kasti. Sloba je bio ljudina, ovo su gmazovi.

Back