Дачић: Да сам одлучивао уместо Милошевића рата не би било
Британски лист је подсетио на Дачићеву политичку прошлост, пре свега чињеницу да је био портпарол Социјалистичке партије Србије у време Слободана Милошевића за кога британски лист каже да је био диктатор и да је одвео бившу Југославију у крвави грађански рат током 90-их.
"Он (Милошевић) је умро пре него што му је било завршено суђење, тако да није ни осуђен ни ослобођен", рекао је Дачић упитан о својим осећањима према Слободану Милошевићу.
Дачић је рекао и да Милошевић није једини кога треба кривити за оно што се десило у бившој Југославији, као и да одговорност сносе сви они који су у то умешани.
"Да сам ја доносио одлуке никада не бих дозволио да избије рат, јер је свака врста мирног споразума боља од рата", рекао је Дачић.
http://www.kurir-info.rs/dacic-da-sam-odlucivao-umesto-milosevica-rata-ne-bi-bilo-clanak-821205
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Који ПАЋЕНИК овај Дачић

. Њему је Слоба ноћна мора. Верујем да нема тога шта он неће да "одради" само не би ли "засенио" Слобу.
Шта он умишља
За разлику од Слобе, он неће никоме остати у сећању, историја га неће ни регистровати,...Једино ће остати некима као "горак" укус у устима. Онакав укус који остаје иза сваког лошег човека.
А да је којим случајем он био на месту Слободана Милошевића, Србије би данас била америчка или немачка колонија или нешто слично. Вероватно би неки говорили енглески, а већи део народа немачки. Српска имена би била одавно заборављена....
Пошто се Дачићу увек јако ЖУРИ, а мозак ретко користи када нешто одлучује, зато би се све то што сам написала и издешавало тако јако брзо.
Жали Боже што овакви људи сада управљају нашим животима!!!
.